Bărbați Jack&Jones

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 1.809
Afișează identificatorul versiunii

Jack and jones – imbracaminte si incaltaminte la moda la indemana ta

În urmă cu mai bine de un sfert de secol, Jack and Jones și-au propus propus să cucerească lumea. Erau doar câțiva băieți cu prima lor colecție de blugi și o pasiune pentru denim care nu putea fi ascunsă. Mulți ani mai târziu este vorba tot despre blugi, dar s-au mai adăugat câțiva oameni în echipa de succes. Și da, este nevoie de mai mult decât o pereche de blugi buni pentru a acoperi nevoile din garderoba unui bărbat. Așadar, Jack & Jones acoperă întreaga gamă, de la îmbrăcăminte sportivă urbană, clasice casual, costume, accesorii și încălțăminte. Practic, îți pot oferi îmbrăcămintea potrivită pentru orice ocazie în care ai putea avea nevoie. De aceea Jack & Jones poate fi considerat mai mult decât un brand, este o credință, un stil de viață.

Jack and Jones – calitate înaltă la un preț acceptabil

Știm că atunci când vorbești de calitate înaltă te aștepți la prețuri pe măsură. însă acest lucru nu este valabil și pentru colecțiile Jack & Jones. Acestea pot fi găsite în magazine la prețuri acceptabile și convenabile pentru orice buzunar. Astfel că îți poți îmbogăți garderoba cu pantaloni de bărbați Jack & Jones, încălțăminte Jack & Jones sau tricouri Jack & Jones, fără să cheltuiești o avere. Iar dacă îți dorești să ieși în evidență cu ținuta aleasă, te sfătuim să alegi o jacheta Jack & Jones. La un preț bun aceasta îți va pune în evidență ținuta și te va scoate din anonimat. Poți avea piesele tale preferate pentru fiecare sezon de la producătorul tău favorit, bucurându-te astfel de ținute interesante, moderne și calitative.

Fii la modă cu îmbrăcămintea Jack and Jones de la MODIVO

Pentru ca să fie foarte ușor să ai produsele tale preferate la tine acasă, fără să pierzi timpul prin magazine la cumpărături, te sfătuim să vizitezi magazinul online MODIVO. Acolo vei gasi cele mai interesante articole Jack & Jones pe care să le comanzi. Fie că alegi un tricou Jack & Jones sau o bluză sport Jack & Jones, te poți bucura de calitatea acestui brand fără să pierzi prea mult timp cu cumpărăturile. La MODIVO vei găsi piese din ultimele colecții Jack & Jones și vei putea să îți alegi mărimea potrivită consultând tabelul de mărimi pus la dispoziție pe site. Respectă întotdeauna indicațiile de pe etichetă pentru curățarea și întreținerea pieselor vestimentare Jack & Jones pentru a te bucura cât mai mult timp de produsele tale favorite și pentru ca acestea să își păstreze aspectul plăcut mult timp.

Jack and Jones- întrebări frecvente

Jack and Jones – ce este acest brand?

JACK & JONES a fost fondat ca brand de îmbrăcăminte de blugi în Danemarca în 1990. De la începuturi mici, marca a evoluat și este acum cea mai mare unitate de afaceri din grupul BESTSELLER A/S. JACK & JONES își vinde colecțiile în peste 800 de magazine, prin mii de parteneri din întreaga lume, precum și în magazine online.

Jack and Jones - de unde să cumperi această îmbrăcăminte?

Poți cumpăra această îmbrăcăminte de la partenerii Jack & Jones. Vei găsi produsele tale preferate de la acest brand în magazinul online MODIVO. Acolo îți poți alege, dintre produsele disponibile, piesele tale preferate. Îți vei îmbogăți garderoba cu piese de calitate în cel mai scurt timp, fără a pierde timpul prin magazine.