Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 268
Filtre selectate (1)

Joop!  - învață despre calitatea germană a hainelor pentru bărbați premium

Atunci când vorbim despre produsele germane este cumva de la sine înțeles că vorbim despre calitate. Renumiți pentru felul lor unic de a face întotdeauna lucrurile bine, germanii primesc credite pentru tot ce înseamnă produsele lor. Foarte multe persoane vor alege varianta de produs german dacă e nevoie să aleagă dintre mai multe variante. Joop! Nu face excepție din această categorie și aduce pe piață cu succes articole vestimentare pentru bărbați, la cea mai înaltă calitate. În plus, Joop! vine cu o gamă variată de accesorii care completează ținutele, atât pe cele casual cât și pe cele elegante.

Accesorii și îmbrăcăminte pentru bărbați durabile și la modă – asta este JOOP!

Pentru că îți dorești să arăți bine, Joop! îți oferă o gamă largă de accesorii și îmbrăcăminte cu care să obții outfit-urile preferate. Ținutele formate cu articolele Joop! nu doar că exprimă calitate, dar vor fi admirate de către toate persoanele cu care te vei întâlni. Fie că alegi să obții un look casual cu ajutorul unor tricouri, cămăși Joop! sau bluze de trening Joop! și o pereche de blugi Joop!, sau te îndrepți către un look office pe care îl obții cu o cămașă Joop!, un sacou și o pereche de pantaloni eleganți, această marcă este cea mai bună alegere. Articolele Joop!, fie că vorbim despre îmbrăcăminte sau despre accesorii, își păstrează calitățile în timp, astfel că vei avea ținute durabile care vor arăta bine peste ani. În plus, modelele lor sunt atât de versatile încât nu trebuie să îți faci griji că se vor demoda și nu le mai poți purta. Respectă instrucțiunile producătorului în ceea ce privește curățarea și întreținerea hainelor, și nu trebuie să îți faci griji că este nevoie să îți schimbi garderoba prea des.

JOOP! – acum poți să o cumperi de pe MODIVO

În magazinul online MODIVO vei găsi piesele tale preferate de la brandul Joop!. Poți să îți cumperi o jachetă Joop! care cu siguranță îți va ține de cald și îți va completa ținuta în zilele răcoroase de primăvară și toamnă. Îmbrăcămintea pentru bărbați Joop! vine într-o gamă variată în acest magazin, astfel că îți poți alege culorile preferate, croiul și stilul tău favorit. Tot la MODIVO vei găsi accesoriile preferate Joop!. Poți alege dintre piese precum cravate, genti, rucsacuri si chiar un portofel pentru barbati Joop!. Nu a fost niciodată mai simplu să obții o ținută completă de la același brand, așa cum este în cazul brand-ului Joop! care își răsfață clienții cu produse excepționale, pentru toate gusturile, de la îmbrăcăminte la accesorii de toate felurile.

JOOP! – întrebări frecvente

JOOP! – ce este acest brand?

Joop GmbH, marca JOOP! este o casă de modă de lux germană specializată în îmbrăcăminte și cosmetice contemporane. Designerul german Wolfgang Joop a fondat compania de îmbrăcăminte și cosmetice în Hamburg în 1986. O gamă populară de parfumuri și o linie secundară de îmbrăcăminte sport și denim a fost introdusă ca Joop! Blugi în 1988. Până în 2001, Wolfgang și-a vândut cota companiei, dar marca continuă să funcționeze și s-a extins dincolo de îmbrăcăminte și accesorii pentru a include o colecție de casă, Joop! Viaţă.

JOOP! – de unde sa cumperi aceste haine?

Fie că vrei o vestimentație pentru birou sau o vestimentație Joop! de bărbați pentru bar, MODIVO este magazinul către care trebuie să îți îndrepți atenția. Acolo vei găsi o mulțime de produse ale brand-ului Joop! și vei putea să le comanzi rapid și să le ai acasă în cel mai scurt timp. Consultă tabelul de mărimi pus la dispoziție pe site pentru a fi sigur că alegi mărimea potrivită pentru tine.