Căști de ciclism și protecții pentru bărbați

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Produse: 35
Afișează identificatorul versiunii

Casca de bicicletă-cumpără un produs renumit

Atunci când practici ciclismul, este obligatoriu să îţi procuri un echipament sportiv adecvat din care nu poate lipsi casca de bicicletă. Acest accesoriu esenţial, nu doar că va completa ţinuta ta sportivă, ci va fi foarte eficient, deoarece te va proteja în cazul lovirii sau accidentării. Există multe modele de căşti de bicicletă bărbăteşti, fiind foarte important să alegi un produs recunoscut pentru nivelul înalt la care lucrează compania sub a cărei semnătură este realizat. O cască de bicicletă trebuie să fie comodă, uşor de purtat şi fixat pe cap, să îţi ofere vizibilitate, să deţină caracteristica de ventilaţie şi, cel mai important, să fie rezistentă, pentru a te putea proteja. Există o serie de modele de căşti de bicicletă, astfel că este important să alegi casca care îţi va oferi protecţie în mediul în care alegi să practici ciclismul, raportat la gradul de risc căruia te expui.

Casca de bicicletă mtb sau road-găseşte modelul potrivit

Există două tipuri principale de căşti de bicicletă bărbăteşti. Modele de căşti de bicicletă road sunt destinate ciclismului practicat pe şosele sau în oraş. Sunt modele de căşti simple, prevăzute cu spaţii de ventilaţie şi un sistem de prindere reglabil. Sunt ideale pentru pedalatul prin oraş, existând şi modele prevăzute cu lumini, tocmai pentru a te face vizibil pentru participanţii la trafic. Căştile de bicicletă mtb sunt destinate ciclismului practicat în zona montană, pe cărări de munte şi drumuri neamenajate. Sunt modele prevăzute cu un tip de cozoroc, destinat protejării tale în faţa crengilor sau altor mici obstacole. În această categorie se încadrează şi modelele de căşti de bicicletă enduro, prevăzute cu o protecţie în zona bărbiei şi cu vizot detaşabil. Aceste căşti sunt recomandate dacă te aventurezi într-o tură riscantă de mountain bike, în zone periculoase şi greu accesibile. Ţinând cont de caracteristicile şi utilitatea fiecărui model, vei alege casca de bicicletă potrivită cadrului în care vei pedala.

Căstile de bicicletă bărbăteşti-o selecţie amplă la MODIVO

MODIVO îţi pune la dispoziţie o selecţie amplă de modele de căşti de bicicletă bărbăteşti, toate caracterizate de nivelul înalt al calităţii şi de design-ul deosebit. Atunci când îţi propui să alegi modelul potrivit de cască de bicicletă, trebuie să ţii cont de nivelul la care vrei să pedalezi, de locurile în care vei practica ciclismul, dar şi de caracteristicile pe care le îndeplineşte o cască. Nu vei alege o cască de bicicletă enduro, pentru ciclismul urban, deoarece aceasta îţi limitează raza vizuală şi te  pune în pericol. O cască de bicicletă road nu va fi folosită pe munte, deaorece nu oferă protecţie feţei, aşa cum nici o cască de bicicletă mtb nu va fi suficient de eficientă pentru ciclismul practicat în zone montane periculoase. Gama de căşti de bicicletă berbăteşti oferită de MODIVO, te va ajuta să alegi varianta de cască  cea mai sigură, confortabilă şi eficientă, potrivită tipului de ciclism adoptat.

Căştile de bicicletă-Întrebări frecvente

Ce tip de cască de bicicletă bărbătească să aleg?

Pentru ca o cască de bicicletă să fie eficientă, trebuie aleasă în conformitate cu nevoile tale. Dacă pedalezi prin oraş sau pe o şosea, vei alege o cască de bicicletă road, iar dacă preferi zonele provocatoare şi periculoase, vei opta pentru căşti de bicicletă mtb sau chiar enduro. Casca de bicicletă trebuie să îţi ofere protecţie şi confort, raportate la nivelul de risc la care te expui.

Este obligatorie casca de bicicletă?

Casca de bicicletă este obligatorie. Un impact mare te poate arunca de pe bicicletă. Protecţia unei căşti de bicicletă te va ajuta să nu te răneşti la cap, un aspect extrem de important. Fie că eşti în traficul urban, fie că pedalezi pe cărări montane, ciclismul te expune impactului deschis cu posibilele obstacole. Din acest motiv, pentru siguranţa vieţii tale, casca de bicicletă devine obligatorie.