Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Seturi de pijama pentru bărbați

(Numărul de produse: 191)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Închizătoare îmbrăcăminte
Lungime
Stilul picioarelor
Mânecă
Sex
Potrivire
Decolteu
Talie
Ocazie
Imprimeu
Sezon
cu 4

Cele mai clasice și confortabile pijamale bărbați cu nasturi

Pentru o viață echilibrată și pentru a-ți păstra sănătatea fizică și psihică, cât și pentru o productivitate crescută în timpul zilei, ai nevoie de un somn odihnitor. Sunt foarte importante în acest sens mai multe aspecte, cum ar fi să dormi în camera potrivită, nivelul de iluminat pe care îl ai, salteaua pe care dormi precum și așternutul. Însă o mare importanță o are și pijamaua pe care o porți. Nu te poți odihni suficient dacă nu porți o pijama comodă, care să îți asigure confortul termic necesar. Printre cele mai des întâlnite modele de pijamale atunci când vorbim despre pijamale bărbați sunt cele clasice, formate din pantalon lung și bluză tip cămață, încheiată cu nasturi. Pijamale bărbătești pot purta și doamnele, alegând același tip de model. Însă cel mai des în vestimentația de noapte a doamnelor întâlnim cămașa de noapte. Pentru ambele sexe mai întâlnim genul de pijama formată din pantalon, lung sau scurt, și tricou, fie cu mânecă lungă fie cu mânecă scurtă. Pijamalele pot fi simple sau cu imprimeuri și se găsesc în varietate mare de culori și mărimi.

Bumbac sau flanel, care este mai confortabil pentru pijamale?

Materialele din care sunt fabricate pijamalele trebuie să fie prietenoase cu corpul tău, să asigure confort termic și să permită pielii să respire. Cel mai neplăcut lucru ar fi să te trezești transpirat. Poți alege pijamale de flanelă bărbați, lungi, în lunile de iarnă, pentru că acest material este foarte călduros. Ca și dezavantaj al acestuia este faptul că nu este elastic, de aceea de obicei vei găsi modelele de pijamale bărbați cu nasturi, pentru că ar fi mai dificil de îmbrăcat pe cap. Pijamale din bumbac pentru bărbați și pentru femei pot fi purtate în orice anotimp. Acest material este ușor de întreținut și permite și aerisirea corpului.

Pijamale bărbați cu pantaloni scurți pentru nopțile de vară

În nopțile călduroase de vară vei avea nevoie de pijamale care să evite supraîncălzirea corpului. De aceea vei alege în primul rând pijamale scurte bărbați, pentru că vei avea o parte din corp neacoperit și astfel se va aerisi mai bine. Apoi, bineînțeles, că vei evita materialele groase, precum flanel, și vei alege materiale mai ușoare și mai respirabile, cum ar fi bumbacul. Dacă ești o fire mai călduroasă de fel atunci știi exact că trebuie ca pijamaua să fie cât mai subțire posibil pentru a avea un somn odihnitor și poți alege chiar să dormi doar în pantaloni scurt de pijama.

Seturi de pijamale pentru bărbați – întrebări frecvente

De unde să cumpăr pijamale pentru bărbați?

Dacă dorești să cumperi pijamale pentru bărbați îți recomandăm să te îndrepți către magazinele online, iar unul unde vei găsi modele multe și frumoase este Modivo. Acesta îți va oferi o gamă variată de mărimi, culori, materiale și modele de pijamale. Dacă nu pentru tine, poate dorești să faci cadou o pijama. Alege pijamale bărbați cu pantaloni scurți pentru sezonul cald, sau cu pantaloni lungi pentru iarnă. Găsești și seturi de pijamale pentru el și pentru ea, potrivite mai ales pentru a fi oferite cadou.

Ce pijamale pentru bărbați vor fi confortabile?

Pijamalele cele mai confortabile pentru bărbați sunt cele din bumbac. Acestea fiind elastice vor asifura libertate de mișcare pe timpul nopții. În plus, vor lăsa pielea să respire și nu vor permite să transpiri. Acestea se găsesc în diferite nuanțe și cu diferite imprimeuri. Un mare avantaj al pijamalelor din bumbac este acela că pot fi foarte ușor de întreținut, acestea se spală la mașina de spălat, fără instrucțiuni speciale, și pot fi purtate perioade îndelungate fără să li se deterioreze aspectul.