Pijamale pentru copii

Sortează
Interval de vârstă
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Sex
Mânecă
Produse: 220
Afișează identificatorul versiunii

Pijamale colorate și călduroase pentru copii – vezi ce găsești la MODIVO

Pentru un somn odihnitor sunt foarte importante, pe lîngă salteaua pe care dormi și așternutul pe care îl ai, pijamalele. În cazul copiilor alegerea pijamalelor potrivite este cu atât mai importantă, deoarece aceștia au tendința de a se trezi peste noapte și nu vrei, în mod sigur, să le oferi un motiv în plus pentru care să facă asta. Pijamalele potrivite pentru un copil sunt cele care lasă pielea să respire, nu iîl supraîncălzește și totuși îi oferă un confort termic optim. Alege pijamale copii de pe MODIVO, acolo unde vei găsi foarte multe modele de pijamale, potrivite pentru orice sezon. Poți să alegi dintre modelele de pijamale din lână pentru copii, pijamale din bumbac, lungi sau scurte, și chiar pijamale dintr-o bucată pentru copii.

Pijamale de basm pentru copii - visul oricărui copil mic

Și știi bine că în cazul copiilor nu poți să alegi pijamale simple, în culori uni. Este de preferat să alegi modele de pijamale vesele, astfel încât cel mis sa se bucure de momentul somnului și să fie atras de această perioadă din zi, deoarece cei mici obișnuiesc să aibă anumite reticențe când vine vorba de mers la somn. Astfel că vei găsi o varietate de pijamale cu modele care conțin imprimeuri din desene animate, animale sau diverse personaje. Copilul tău va fi cel mai fericit în momentul în care va purta pijamaua cu personajul lui preferat din desene animate sau imprimeuri cu o anumită temă. Pentru asta poți alege pijamale de sărbători pentru copii, acele modele drăgute cu diferite personaje, cum ar fii Moș Crăciun sau renii. În plus acestea sunt niște pijamale călduroase pentru copii, astfel că vor avea confort în nopțile reci de iarnă. Ele sunt fabricate de obicei din flanel sau pluș, materiale care țin de cald și care se comportă bine cu pielea micuțului. Pentru vară însă se merge mai mult pe pijamale din bumbac care permit o mai bună aerisire a corpului. 

Somn bun datorită pijamalelor confortabile pentru copii

Pijamalele potrivite pentru copii trebuie să fie confortabile, să țină de cald dar în același timp să lase pielea să respire, să permită mișcări ample, adică să nu fie rigide sau strâmte, și să nu aibă cusături care să incomodeze. Pentru copiii mici poți alege modelele de body pijama pentru copii, acestea fiind foarte practice în cazul celor mici și îi vor proteja pe durata întregii nopți. Copiii mai mari pot purta pijamale din două piese, tricou și pantalon, fie lungi pentru sezonul rece, fie scurte pentru perioada de vară. Modelele de pijamale pentru copii, indiferent de vârsta pentru care sunt recomandate, sunt de obicei cu imprimeuri vesele și sunt fabricate din materiale prietenoase cu pielea micuților. De asemenea, sunt ușor de îmbrăcat. Modelele de pijama din flanel se croiesc cu bluza tip cămașă, pentru că acest material nu este elastic și nu ar putea fi îmbrăcată altfel. Ce este bine este că aceste pijamale pot fi spălate la o temperatură mare, astfel că le poți igieniza fără a deteriora articolul.

 Pijamale pentru copii – întrebări frecvente

De unde să cumperi pijamale pentru copii?

Găsești pijamale pentru copii, în modele interesante, vesele și în culori moderne în magazinul online MODIVO. Acolo poți alege pijamaua potrivită micuțului tău, iar dacă nu ești sigur de măsura aleasă consultă tabelul de mărimi care te va îndruma în alegerea ta.

Dintr-o bucată sau din două piese - ce fel de pijamale să aleagă copiii?

În funcție de vârsta copilului poți alege modelul de pijama potrivită. Dacă pentru bebeluși și copii mici este mai indicată pijamaua dintr-o bucată, copiii mai mari în mod sigur vor prefera pijamalele din două piese.