Încălțăminte pentru bărbați adidas

Sortează
Mărime
Preț
Marca 1
Culoare
Partea superioară
Lățimea pantofului
Destinat pentru
Produse: 650
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi pentru bărbați Adidas - verifică oferta acestui brand renumit pe MODIVO

Brandul german Adidas este de ani de zile unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte din lume și aproape toată lumea asociază logo-ul caracteristic cu trei dungi. Compania Adidas a fost fondată în 1924 de frații Dassler. De la bun început, ei s-au ghidat după aceste ipoteze importante - au vrut să producă încălțăminte de bărbați Adidas de cea mai bună calitate, care să protejeze sportivii de răni. Până acum, nenumărate modele iconice din lumea adidașilor au ieșit din mâinile lor, ceea ce aprinde simțurile fanaticilor din întreaga lume. Astăzi, brandul tată nu este doar siluete eficiente, sportive, ci și pantofi pentru bărbați Adidas clasici retro, extrași din bogata arhivă a mărcii. Pe scurt, brandul oferă pantofi sport pentru bărbați Adidas care îmbină perfect stilul și confortul.

Pantofi sport pentru bărbați Adidas - perfecți pentru antrenamentul în aer liber

De peste o jumătate de secol, încălțămintea Adidas pentru bărbați este sinonimă cu confortul și stilul bun. Tehnologiile inovatoare și materialele de înaltă calitate fac pantofii sport pentru bărbați Adidas confortabili, aerisiți, oferă confort termic optim și susțin picioarele pe tot parcursul zilei. Caracteristicile extraordinare ale pantofilor Adidas pentru bărbați îi fac foarte versatili. Cu siguranță sunt recomandați persoanelor active care caută încălțămintea potrivită pentru sport - competitiv sau recreațional. Ești din acest grup? Alege pantofi Adidas pentru bărbați pentru sală, jogging, ciclism. Sau ia-i în excursie și în drumeții.

Încălțăminte de iarnă pentru bărbați Adidas - o garanție a confortului termic pentru iarnă

Brandul are o colecție imensă de pantofi Adidas pentru bărbați. Toate combină stilul la modă cu manopera de înaltă calitate. Te întrebi ce model va funcționa pentru iarnă? Cunoaște propunerile MODIVO. O propunere interesantă sunt pantofii pentru bărbați Adidas Terrex, perfecți pentru iarnă. Vor fi un hit atât în ​​timpul iernii în oraș, cât și pe traseul de munte. Sunt confecționați dintr-o țesătură rezistentă, impermeabilă, care garantează o bună izolare termică în zilele reci. Talpa asigură stabilitate, iar partea superioară ridicată stabilizează glezna. Un clasic atemporal care nu se demodează niciodată sunt și pantofii sport pentru bărbați Adidas Superstar. Pantofii se caracterizează printr-o talpă plată și un vârf foarte caracteristic, cauciucat și o parte superioară din piele, simplă, cu trei dungi în lateral. Se potrivesc multor stiluri. Deși funcționează în primul rând ca încălțăminte urbană, sunt grozave în zilele ploioase. Acestea sunt doar câteva sugestii care merită luate în considerare atunci când răsfoiești încălțămintea pentru bărbați Adidas disponibilă pe MODIVO!

Pantofi Adidas pentru bărbați - întrebări frecvente

Pantofi pentru bărbați Adidas - de unde să-i cumpăr?

Cauți încălțăminte pentru bărbați Adidas? Atunci merită să știi că în magazinul MODIVO vei găsi pantofi pentru bărbați Adidas atât din linia clasică Originals cu sigla caracteristică Tree Foil, cât și din colecțiile de pantofi sport pentru bărbați Adidas Superstar, Swift Run, Continental, Terrex și multe altele. Doar răsfoiește oferta MODIVO și alege ceva pe placul tău!

Pantofi sport pentru bărbați Adidas - cum să-i speli corect?

Dacă vrei să speli pantofii sport pentru bărbați Adidas în mașina de spălat, trebuie să îi pregătești în prealabil, curățându-i de praf, nisip sau noroi. Scoate șireturile și branțurile și pune-i într-o geantă specială din plasă. Rulează un program pentru spălare delicată, cu o temperatură care să nu depășească 30 grade, cu o centrifugare cât mai mică.