Copii adidas

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Sex
Interval de vârstă
Etichetă produs
Produse: 1.438
Afișează identificatorul versiunii

Îmbrăcăminte Adidas pentru copii- află mai multe despre aceasta

Compania a fost fondată de Adolf „Adi” Dassler, care a făcut pantofi sport în spălătoria mamei sale din Herzogenaurach, Germania, după întoarcerea sa din Primul Război Mondial. Adidas este un brand iconic de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, cu o istorie bogată care datează din 1924. Iată câteva fapte amuzante despre Adidas. Adidas este bine cunoscut pentru cele 3 dungi. Dar știai că dungile nu le aparțineau inițial? Karhu, un brand finlandez de adidași, a pus cele 3 dungi pe propria încălțăminte înainte ca Adidas. Cu toate acestea, dungile au fost vândute de Karhu către Adidas în 1952 pentru 2.347 de dolari și câteva sticle de whisky. Cea mai mare colecție Adidas vintage din lume se găsește în Buenos Aires, Argentina, într-un magazin deținut de sneakerhead Carlos Ruiz. Acesta deține colecția deoarece consideră că pentru el este ca o terapie. Adidas este dedicată transformării oceanului într-un loc mai bun, punând capăt crizei globale a plasticului. Ei reciclează deșeurile de plastic pentru a crea îmbrăcăminte și încălțăminte. De exemplu, Futurecraft Loop este un pantof fabricat din deșeuri de plastic care este 100% reciclabil. Îmbrăcămintea Adidas pentru copii este recunoscută datorită calității sale, astfel că este aleasă de către părinții din întreaga lume, care aleg să ofere ce este mai bun copiilor lor.

Încălțăminte Adidas pentru băieți și pentru fete, iată sugestiile tale de ținute

Adidas oferă încălțăminte de calitate, atât pentru copii cât și pentru adulți. Alege încălțăminte Adidas pentru copii și astfel vei știi sigur că micuțul tău are protecție optimă a picioarelor pe durata întregii zile, indiferent de activitățile pe care le desfășoară. Poți introduce încălțăminte de la acest brand atât în ținutele sport de pe teren, cât și în ținutele de stradă sau ținutele de școală. Este potrivit pentu un copil să aibă în picioare încălțăminte Adidas de calitate, iar tu poți alege dintre modelele de încălțăminte Adidas pentru băieți sau încălțăminte Adidas pentru fete.

Rucsacuri și accesorii pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte Adidas – verifică ce găsești pe MODIVO

Un brand de o asemenea anvergură, bineînțeles că vine cu oferte imbatabile și cu o varietate foarte mare de articole. Acestea denotă calitatea, fie că vorbim despre îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii. Magazinul online MODIVO pune la dispoziția clienților diferite articole Adidas. Alege un rucsac pentru școală Adidas pentru copilul tău sau încălțămintea sport pentru copii perfectă pentru sportul preferat. Verifică ofertele de pe MODIVO și fă-ți o listă de cumpărături cu produse de la acest brand.

Moda pentru copii Adidas – întrebări frecvente

Cum să recunoști îmbrăcămintea originală Adidas pentru copii?

Metoda de a distinge îmbrăcămintea Adidas originală de cea falsă este in primul rând logo-ul. Cele trei bare ale lui Adidas sunt distribuite în mod egal în lățime, cu un scris de mână clar al denumirii brand-ului. Apoi se va lua in considerare materialul. Adidas are multe tipuri de țesături. Țesăturile autentice sunt întotdeauna moi și ferme, iar textura lor este foarte delicată. În plus, eticheta cu indicații de spălare se află în general la 10 cm de marginea hainei, pe partea stângă a acesteia.

Este îmbrăcămintea Adidas potrivită pentru școală?

Copiii sunt foarte încântați de articolele brand-ului Adidas, astfel că aceste modele, cum ar fi sneakerși Adidas Superstar sau trening-urile Adidas pentru copii, se regăsesc des în ținutele de școală ale acestora. Acest tip de îmbrăcăminte este potrivit pentru școală, deoarece asigură confort termic, sunt comode și calitative iar copilul tău va fi protejat și se va simți confortabil pe durata întregii zile. Poți alege chiar încălțăminte Predator FG, iar copilul tău va fi în mod sigur în topul celor la modă din școală.