Bărbați Aeronautica Militare

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Produse: 497
Afișează identificatorul versiunii

Brandul Aeronautica Militare – stil de îmbrăcăminte militar

Numele memorabil, glorios și logo-ul caracteristic cu vulturul spun multe despre specificul și valorile importante ale brand-ului Aeronautica Militare. Marca exclusivă își datorează creația talentatului maestru croitor Cristiano Șperotto, care în anul 1960 a deschis o fabrică specializată în producția de îmbrăcăminte din piele.

Specialitatea sa erau jachetele și paltoanele, care au devenit preferate de clientela exigentă, iar mai târziu, piloții militari au început să plaseze comenzi, iar Aeronautica Militare a obținut un acord de prestigiu cu Forțele Aeriene italiene în 2004.

Estetica unică, formele rafinate, culorile bazate pe tonuri neutre ale mărcii sunt inerente stilului militar, adaptat cu pricepere tendințelor actuale ale modei.

Brandul Aeronautica Militare – tricouri într-o versiune romantică și pragmatică

Desenele și emblemele exclusive de pe diversele piese vestimentare, precum tricouri polo Aeronautica Militare pentru bărbați și femei, sunt o alegere excelentă atât pentru o vacanță romantică, dar și pentru una plină de aventură sau o ieșire în oraș.

Alături de alte articole de îmbrăcăminte ale brand-ului, precum pantalonii scurți, tricoul polo Aeronautica Militare ajută la crearea unei ținute sic de zi cu zi, urbană, mai exact, un stil unic caracterizat de materiale de înaltă calitate și finisaje atente. Pe anumite modele de tricouri Aeronautica Militare vei putea găsi, de asemenea, patch-uri originale, de aviație, utilizate pe uniformele Forțelor aeriene italiene.

Pantaloni scurți sport de la Aeronautica Militare – materiale de cea mai bună calitate

Pantalonii scurți de la Aeronautica Militare sunt realizați din materiale de cea mai bună calitate, căci atunci când este cald afară, acestea sunt de cea mai mare importanță. Iar în sezonul de primăvară și vară, fiecare bărbat, indiferent dacă merge la club, la plajă sau în oraș, nu se poate lipsi de pantalonii scurți.

Fie că este vorba despre pantaloni scurți sport sau pantaloni scurți din țesătură, precum inul, de la Aeronautica Militare, vei îmbrăca o piesă vestimentară încorporată în climatul zborurilor aeriene și fiecare decorațiune de pe aceștia este autentică

Aeronautica Militare – întrebări frecvente

Colecțiile de îmbrăcăminte de la brand-ul Aeronautica Militare combină stiluri, modele și detalii militare unice cu ținutele chic pentru fiecare zi, urbane și prezintă, de asemenea, caracterul italian al mărcii. Toate piesele vestimentare sunt realizate într-un stil unic, care te va diferenția clar de cei din jurul tău. Dacă ești un fan al aviației și îți dorești să porți pantaloni scurți sau tricouri care să evidențieze acest fapt, află de unde să îi cumperi și cum să îi porți.

Cum să porți pantalonii scurți sport?

Când ai parte de multe activități fizice, pantalonii scurți de sport din material termoactiv sunt indispensabili. În ciuda efortului fizic intens, aceștia îți vor proteja pielea și vor asigura o respirabilitate excelentă. Îi poți purta cu un tricou polo Aeronautica Militare pentru un look cu totul special.

Ce pantaloni scurți sunt buni pentru vară?

Pentru perioada de vară, dacă îți dorești un stil casual sau elegant, poți alege pantalonii scurți din in în culori pastelate deschis, în nuanțe de alb, bej și albastru. Aceste modele de pantaloni scurți se combină cel mai bine cu mocasini maro și cămăși din denim sau tricouri polo Aeronautica Militare.

De unde poți cumpăra pantaloni scurți iarna?

Dacă ești în căutarea unor pantaloni scurți de înot sau pantaloni scurți din țesătură, pentru a merge la piscină sau într-o călătorie exotică, magazinele fizice nu te pot ajuta. Dar pe Modivo.ro ai la îndemână numeroase brand-uri renumite, precum Aeronautica Militare, care oferă articole originale pentru tot anul.