Bărbați Tommy Hilfiger

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 2.285
Afișează identificatorul versiunii

Tommy Hilfiger, brandul pieselor vestimentare și a accesoriilor de top

Dacă din garderoba ta lipsesc articole basic care compun ținuta corectă în orice context din viața ta, atunci piesele Tommy Hilfiger vin în completare. Magazinul de fashion online Modivo.ro încurajează sesiunile de shopping cu noi selecții de îmbrăcăminte originală de la cele mai renumite branduri la ora actuală. Stilul Tommy Hilfiger include elemente clasice, simple și moderne, care se armonizează perfect între ele. Înfruntă diminețile răcoroase, lasă o impresie excelentă în prima ta zi de școală și simte-te într-o luni la birou ca într-o zi de relaxare cu hanorace călduroase, într-o jachetă Tommy Hilfiger, cu umplutură moale, o pereche de pantofi confortabili pentru zile active sau organizează-ți articolele pentru fitness într-o geantă Tommy Hilfiger, cu inconfundabilul logo al brandului american.

Articole clasice de îmbrăcăminte și încălțăminte originale de calitate premium, marca Tommy Hilfiger

Piesa preferată a garderobei tale sezonul acesta va deveni celebrul hanorac Tommy Hilfiger, în culorile clasice ale designerului american. Fă-ți zilele ploioase mai călduroase cu un hanorac confortabil, lejer și adaptabil la orice ținută de zi. O viață sănătoasă înseamnă o viață activă. Integrează sportul în rutina ta zilnică până devine o pasiune cu ajutorul echipamentului sport ideal. O pereche de pantofi Tommy Hilfiger fac față cu succes antrenamentelor în aer liber, orelor de fitness, plimbărilor în parc sau zilelor în care ai multe drumuri de făcut.

Articole vestimentare practice pentru utilizare zilnică sau ocazii speciale pe Modivo.ro

Ești în căutarea acelor piese vestimentare care variază armonios de la stilul elegant la cel casual? Cu alte cuvinte, visezi să ai în dulap hainele potrivite pentru orice situație din viața ta? Modivo.ro, magazinul tău preferat de fashion online, îți pregătește cele mai stilate outfituri pentru școală, birou sau evenimente importante. Bluze, hanorace, genți, pantaloni sau încălțăminte Tommy Hilfiger, elegantă și sport, plus multe altele sunt elementele cheie care îți conturează stilul vestimentar și îți subliniază atuurile.

Tommy Hilfiger-Întrebări frecvente

Ai nelămuriri referitoare la produsele pe care dorești să le achiziționezi? Colaborarea sănătoasă dintre Modivo și clienții care aleg articolele noastre este deosebit de importantă. Din dorința de a ne îmbunătăți și a menține o relație frumoasă cu clienții magazinului online, Modivo răspunde întrebărilor dvs.

Cum recunosc un produs contrafăcut Tommy Hilfiger?

Încălțămintea. Acestea trebuie să includă denumirea sau logo-ul pe talpă și partea de deasupra șireturilor. Culorile originale sau numele brandului sunt prezente pe partea laterală a pantofului.

Culorile, fontul și poziționarea logo-ului să fie identice cu originalul.

Materialul hainelor e de regulă moale, fin și plăcut la atingere.

Capsele, fermoarele sau nasturii prezintă logo-ul mărcii.

Cum remarc un hanorac contrafăcut Tommy Hilfiger?

Logo-ul original are două dreptunghiuri (alb în stânga, roșu în dreapta), încadrate sus și jos, de două linii orizontale, bleumarin. Sun realizate prin broderie. La hainele fake sunt imprimate.

Cusăturile originale trebuie să fie uniforme, clare, în aceeași culoare, fără fire de ață ieșite în exterior.

Numărul de etichete din interiorul produsului sunt un semn relevant. De regulă, hainele contrafăcute nu au etichete.

Hanoracul original va avea un cod unic de identificare dat de firma producătoare. Codul există de regulă pe eticheta textilă sau pe cea din hârtie.

Unde sunt fabricate articolele de îmbrăcăminte Tommy Hilfiger?

Îmbrăcămintea Tommy Hilfiger este fabricată în China și Vietnam dar brandul colaborează cu comunitățile locale ale fabricilor de producții pentru a crea produse în condiții optime.