Bărbați Polo Ralph Lauren

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 661
Afișează identificatorul versiunii

Polo Ralph Lauren - de unde vine numele popularului brand

Ralph Lauren a înființat compania în anul 1967 la New York. Ralph Lauren a început să realizeze cravate, iar cu timpul activitatea a rezultat într-o colecție completă dedicată bărbaților. Îmbrăcămintea realizată de el a ajuns până în cele mai importante capitale de modă din Europa. Pentru a personaliza linia de îmbrăcăminte și parfumuri, celebrul designer a decis utilizarea termenului “Polo” și jucătorul călare pe cal, drept logo. Numele brandului nu este ales întâmplător. „Polo“ este jocul aristocraților care dețin puterea, banii și bunul gust. Croiala tradițională, inspirațiile moderne, țesăturile naturale, creionează stilul unic al brandului, care de ani de zile este printre cele mai recunoscute companii de pe piață.

Colecția premium de bluze, tricouri și hanorace Polo Ralph Laurent

O întâlnire business, o invitație la restaurant sau o escapadă la munte. Iată câteva motive pentru care să îți înnoiești garderoba și să iubești mai mult stilul casual-elegant. Felul în care te prezinți cântărește enorm pentru prima impresie. Orice eveniment din viață este ocazia ideală să verifici ultimele colecții de îmbrăcăminte pe Modivo.ro și să te pui la punct cu noile trenduri în materie vestimentație și încălțăminte. Indiferent de ce îți place să îmbraci, popularul brand Polo Ralph Lauren se pliază atât la outfituri elegante, cât și celor zilnice. Tricouri, cămăși, bluze Ralph Lauren Polo, versatile și călduroase, sunt salvarea momentelor în care nu știi ce să îmbraci pentru a arăta și a te simți bine.

Haine de firmă originale pentru întâlniri business și evenimente speciale pe Modivo.ro

E important să ai în garderoba ta câteva piese de îmbrăcăminte clasice, care să te susțină ori de câte ori apare un eveniment special. Un tricou Polo Ralph Lauren din bumbac 100%, ușor elastic, se dovedește opțiunea lejeră pentru ținute călduroase indiferent de sezon. Popularul brand Polo Ralph a făcut istorie prin creațiile sale unice, cu croiuri și materiale care satisfac și cele mai pretențioase standarde. Modelele de cămăși Polo Ralph Lauren, atrag prin design-ul rafinat îmbinat armonios cu utilitatea practică pe care ți-o garantează produsul. O cămașă Ralph Lauren Polo menține o eleganță atemporală, care transformă un outfit obișnuit într-o creație. Modelul de bluze Polo Ralph Lauren este piesa pe care o cauți, când vrei ca haina pe care o porți să fie lejeră și de bun gust, fără să simți frigul.

Îmbrăcămintea Polo Ralph Lauren - Întrebări frecvente

Scopul Modivo este de a menține o colaborare frumoasă cu toți clienții care apelează la produsele noastre. Astfel, venim în ajutor cu răspunsuri complete la cele mai frecvente întrebări.

Cum disting produsele Polo Ralph Lauren originale?

Țesăturile marca Polo Ralph sunt de obicei din mătase sau bumbac, fine, moi și plăcute la atingere, iar cusăturile slab vizibile și uniforme.

Produsele Polo Ralph contrafăcute au calul lipit, desenat sau brodat cu defecte vizibile.

Cum recunosc un produs marca Polo Ralph Lauren?

Creațiile Polo au etichetele absolut identice între ele. Emblema brandului, reprezintă clar un călăreț cu o cască pe cap. Dacă sigla de pe cămașă este mai mică, atunci ar trebui să fie la nivelul liniei de jos a placket-ului butonului sau puțin mai sus. Sigla mai mare este amplasată sub nivelul ultimului buton și se extinde până la nivelul placketului butonului.

Care este prețul pentru îmbrăcămintea Polo Ralph Lauren?

Pe Modivo.ro ai la dispoziție o selecție de articole de îmbrăcăminte marca Polo Ralph la toate categoriile dedicate pentru bărbați și femei, cu reduceri de până la 70% și oferte promoționale de weekend.