Condițiile Promoției „New APP”
(în continuare:„Condițiile Promoției”)

 

 

 


I. Dispoziții preliminare
1. Prezentele condiții ale Promoției „New APP” (în continuare „Promoția”) definesc principiile, condițiile, domeniul de aplicare și procedura de reclamație a Promoției, normele de utilizare și competențele conferite persoanelor care participă la Promoție, dar în același timp și obligațiile Organizatorului. (în continuare:„Condițiile Promoției”)
2. Organizatorul Promoției „New APP” este MODIVO S.A. cu sediul în Polonia, la Zielona Góra, str. Nowy Kisielin - Naukowa 15, 66-002 Zielona Góra, înscrisă în registrul antreprenorilor al Registrului Național Judiciar, administrat de Judecătoria Regională din Zielona Góra, Secția Economică VIII, a Registrului Național Judiciar, cu numărul KRS: 0000541722, CIF: 9291353356, Reg. Com: 970569861, capital social: 2.008.001 PLN, vărsat în totalitate (în continuare:„Organizator”).
3. Promoția este desfășurată în aplicația mobilă MODIVO disponibilă pe dispozitive mobile (în continuare: Aplicația).
4. La Promoție pot participa Clienții, care după ce îndeplinesc condițiile de participare la Promoție devin participanți la Promoție (în continuare: Participant la Promoție”).

II. Obiectul Promoției și condițiile de beneficiere în cadrul Promoției
1. Obiectul Promoției este posibilitatea ca Participantul la Promoție, în termenii și condițiile stabilite în Regulamentul Promoției, să beneficieze de Promoția care include oferirea către Participantul la Promoție, în timpul Perioadei Promoției, a unei reduceri care să reducă prețul Produselor reduse și nereduse cu 20 lei (în continuare ”Obiectul promoției”).
2. Valoarea Produselor achiziționate, care dă dreptul Participantului de a utiliza Reducerea de 20 lei este în valoare de minimum 250 lei brut, ceea ce înseamnă că Participantul la Promoție va primi o Reducere de la Organizatorul Promoției care reduce prețul Produselor achiziționate cu 20 lei dacă efectuează o achiziție a Produselor vizate de Promoție de minim 200 lei brut în aplicația mobilă MODIVO („Reducere”).
3. Promoția este valabilă începând cu data de 05.10.2022 la ora 00:01 până la o notificare ulterioară (în continuare: „Durata Promoției”).
4. Participarea la Promoție este voluntară și gratuită (cumpărarea Produselor în cadrul Promoției nu implică achitarea de către Participantul la Promoție a unor costuri suplimentare, în afara costurilor privind Prețul Produselor aferent Promoției și a costurilor alese de Client, inclusiv costurile de livrare a Produselor).
5. Promoția se aplică atât produselor reduse, cât și celor nereduse. Următoarele mărci sunt excluse din promoție: https://modivo.ro/b/marci_excluse_din_promotie.
6. Pentru a participa la Promoție trebuie ca în Perioada Promoției:
a. să luați la cunoștință și să acceptați prezentele Condiții ale Promoției;
b. să porniți aplicația și să adăugați în coș Produse care participă la promoție cu o valoare de cel puțin 200 lei brut.
c.înainte de a plasa Comanda – în secțiunea Coș – trebuie să introduceți codul de reducere: MYAPP și să dați click „Folosește cupon”.
După plasarea Comenzii, Participantul la promoție nu mai poate transfera sau utiliza codul de reducere (MYAPP). Neintroducerea codului de reducere înseamnă că, Cumpărătorul a renunțat la dreptul dreptul de a utiliza Promoția în legătură cu o anumită tranzacție. Într-o astfel de situație, în momentul plății, acesta pierde în cele din urmă dreptul de a utiliza Promoția în legătură cu tranzacția.
Fiecare persoană conectată care utilizează Aplicația poate utiliza codul de reducere de mai sus (MYAPP) o singură dată.
Promoția este valabilă doar pentru primele achiziții în aplicație.
7. Promoția nu se aplică, (nu reduce) eventualele costuri de livrare a Produselor achiziționate în cadrul Promoției din aplicația mobilă MODIVO, acestea fiind suportate în totalitate de către Participantul la promoție.
8. Promoția nu se cumulează cu alte promoții, reduceri, acțiuni promoționale, oferte speciale de prețuri și altele existente în cadrul Magazinului Online sau în Aplicația Mobilă, cu excepția cazului în care condițiile unei astfel de reduceri, promoții, acțiuni promoționale sau altele sunt definite altfel.
9. În cazul achiziționării simultane a mai multor Produse, Reducerea se calculează pentru fiecare Produs în parte.
10. Obiectul Promoției nu se poate achita în bani, nu se poate schimba sau înlocui cu oricare alt mijloc de plată și de asemenea nu are caracter transferabil.


III. Reclamații
1. În momentul utilizării codului electronic, Clientul primește o dovadă a achiziției sub formă de chitanță sau, la cererea clientului, o factură cu TVA.
2. Regulile generale pentru reclamațiile cu privire la Produse sunt conținute în Regulamentul Magazinului Online MODIVO, disponibil pe pagina: https://modivo.ro/b/regulament
3. Toate reclamațiile privind Promoția, pot fi raportate de către Participanții la Promoție, în mod special pe cale electronică prin notificare la adresa info@modivo.ro sau în scris sub formă de scrisoare către următoarea adresă a Organizatorului: MODIVO S.A. (pentru epantofi.ro) ul. Nowy Kisielin - Naukowa 15, 66-002 Zielona Góra, Polonia (în continuare: „Reclamații”).
4. Pentru a grăbi analizarea Reclamației vă rugăm să specificați prenumele și numele Participantului la Promoție, datele de contact (de ex. adresa de e-mail sau numărul de telefon), precum și descrierea cauzelor care justifică Reclamația.
5. Organizatorul preia și tinde spre analizarea/soluționarea reclamației imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data depunerii acesteia.
6. Reclamația este analizată și catalogată de către Organizator, în special în conformitate cu normele prezentelor Condiții ale Promoției.

 

IV. Dispoziții finale
1. Prezentele Condiții ale Promoției sunt disponibile în mod public la adresa URL: www.modivo.ro/b/newapp.
2. Cu excepția cazului în care din context nu reiese altceva, termenii utilizați în Termenii și condițiile Promoțiile cu majuscule au înțelesul redat în Regulamentul Magazinului Online MODIVO disponibil la: www.modivo.ro/b/regulament.
3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile Promoției în cazul apariției unui motiv întemeiat înțeles ca (catalog închis):
a. modificarea prevederilor legale care reglementează termenii, regulile și desfășurarea Promoției, care influențează drepturile și obligațiile reciproce ale Organizatorului și ale Participanților la Promoție;
b. modificarea modului de desfășurare a Promoției care se datorează din motive tehnice sau tehnologice;
c. modificare modului de furnizare a serviciilor datorate exclusiv motivelor tehnice sau tehnologice
d. modificarea domeniului de aplicare sau prestare a serviciilor la care se aplică prevederile Regulamentului, prin introducerea, modificarea sau retragerea de către Organizator a funcționalităților sau a serviciilor existente reglementate de Regulament.
4. În cazul modificării a Termenilor Promoției, Organizatorul va furniza textul integral al Termenilor Promoției, publicându-l la adresa www.modivo.ro/b/newapp.
5. Modificările privind Termenii și Condițiile Promoției sunt valabile din momentul în care sunt în mod clar indicate și publicate la adresa mai sus indicată.

 

Zielona Góra, 04.10.2022


Link către regulamentul anterior: https://modivo.ro/b/newapp_042022