POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A MAGAZINULUI ONLINE MODIVO.RO

POLITICA COOKIE A MAGAZINULUI ONLINE MODIVO.RO

 


 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A MAGAZINULUI ONLINE MODIVO.RO

 

I. CU CE DOCUMENT AVEȚI DE-A FACE?
II. CINE ESTE ADMINISTRATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?
III. CUM AVEM GRIJĂ DE PROTEJAREA DATELOR DVS PERSONALE?
IV. ÎN CE SCOPURI ȘI PE CE BAZĂ SUNT UTILIZATE INFORMAȚIILE DESPRE DUMNEAVOASTRĂ?

1. CONTUL ÎN MAGAZINUL ONLINE ȘI ÎN APLICAȚIE
2. PLASAREA UNEI COMENZI
3. FORMULARUL DE RECLAMAȚII
4. FORMULARUL DE CONTACT
5. NEWSLETTER
6. PROFILURI ÎN MEDIUL SOCIAL
7. LIVECHAT
8. NOTIFICAREA DESPRE DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
9. ORGANIZAREA CONCURSURILOR
10. SONDAJ DE SATISFACȚIE A CLIENȚILOR
11. MODIVO FASHION CLUB

V. SUNTEȚI OBLIGAT SĂ NE FURNIZAȚI DATELE DUMNEAVOASTRĂ ȘI CARE SUNT POSIBILELE CONSECINȚE ALE NERESPECTĂRII ACESTEI OBLIGAȚII?
VI. SUNT DATELE DUMNEAVOASTRĂ SUPUSE PROFILĂRII ȘI CE ÎNSEAMNĂ ACEST LUCRU PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?
VII. FOLOSIND APLICAȚIA NOASTRĂ, PERMITEȚI ACCESUL ÎN SPAȚIUL DE EX. AL TELEFONULUI DVS?
VIII. CINE POATE FI DESTINATARUL DATELOR DVS?
IX. SUNT DATELE DUMNEAVOASTRĂ TRANSFERATE ȘI ÎN ȚĂRI TERȚE (ÎN AFARA SPAȚIULUI ECONOMIC EUROPEAN)?
X. CE DREPTURI AVEȚI?
XI. VEȚI PRIMI INFORMAȚII COMERCIALE (DE EX. LA ADRESA DVS DE E-MAIL)?
XII. CUM PROTEJĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?
XIII. CE ENTITĂȚI FAC PARTE DIN ACEST GRUP?
XIV. LEGĂTURI SPRE/CU ALTE PAGINI DE INTERNET
XV. POATE FI SCHIMBATĂ ACEASTA POLITICĂ ȘI CUM VEȚI AFLA DESPRE ACEST LUCRU?
XVI. DE CÂND ESTE VALABILĂ PREZENTA VERSIUNE A POLITICII?

 

I. CU CE DOCUMENT AVEȚI DE-A FACE?

Această politică de confidentialitate a Magazinului și aplicației online („Politică”) este informativă, ceea ce înseamnă că nu reprezintă o sursă de obligații pentru dvs. (nu este un contract sau reglementări). Prezenta Politică de confidentialitate a Magazinului Online și a Aplicației ("Politică") are caracter informativ, ceea ce înseamnă că nu reprezintă o sursă de obligații pentru Clienții Magazinului Online și a Aplicației (nu este un contract sau regulament). Scopul Politicii este de a prezenta în mod clar regulile de funcționare a Magazinului online și a Aplicației, precum și regulile de operare și prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

II. CINE ESTE ADMINISTRATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?

Administratorul datelor personale colectate:

a) prin intermediul Magazinului Online și al Aplicației (inclusiv folosind fișierele cookie sau o tehnologie asemănătoare) sau al altor canale de comunicare cu Client;
b) obținute pe baza activității Clientului în Internet, în Aplicație sau în magazine staționare aparținând companiei MODIVO S.A.

este grupul MODIVO S.A. cu sediul în Zielona Góra (adresa companiei și adresa de corespondență: ul. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra), înscrisă în registrul întreprinzătorilor al Registrului Judiciar Național [KRS], aparținut de Judecătoria Raională din Zielona Góra, Secția Economică VIII a KRS, numărul KRS 0000541722; NIP[CIF]: 9291353356; REGON [Nr.Reg.Econ.Național]: 970569861; cu capital social: 2 008 001 PLN, plătit în întregime. (”Administrator”).
Contactul cu administratorul este posibil de realizat la adresa menționată mai sus, adresa de e-mail: info@modivo.ro sau numărul de telefon: +40 310050223 - taxa pentru o conexiune standard - conform listei de prețuri a operatorului corespunzător.
Cu inspectorul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal puteți lua legătura la adresa: iod@modivo.com.

 

III. CUM AVEM GRIJĂ DE PROTEJAREA DATELOR DVS. PERSONALE?

Administratorul acordă o atenție specială asupra siguranței și respectării legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale clienților. Datele personale ale Clientului sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 despre protecția persoanelor fizice privind prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, precum și abrogarea Directivei 95/46 / CE (Jurnal Oficial UE.L nr. 119, p. 1) („GDPR”) și alte dispoziții legale aplicabile în prezent privind protecția datelor cu caracter personal.
Datele personale înseamnă informații cu ajutorul cărora o persoană fizică poate fi identificată sau identificabilă (denumite în continuare "Datele Personale"). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată în mod direct sau indirect, în special pe baza unui identificator, cum ar fi numele și prenumele, numărul de identificare, datele de localizare, ID-ul de Internet sau unul sau mai mulți factori specifici care determină aspectele fizice, fiziologice, genetice, psihologice, identitatea economică, culturală sau socială a unei persoane fizice.
În plus, Administratorul protejează nu numai persoanele care vizitează Magazinul online sau utilizează Aplicația, ci și clienții care i-au furnizat Administratorului Datele lor personale utilizând alte canale de comunicare, adică:

a) site-ulhttps://www.facebook.com și orice alte site-uri marcate sau co-marcate cu marca Facebook (inclusiv subdomeniile, versiuni internaționale, widget-uri, și versiuni pentru telefoane mobile) ale căror principii de funcționare se bazează pe reglementările disponibile, în special, la adresahttps://www.facebook.com/legal/terms, furnizate de Facebook Inc., sau, respectiv, de Facebook Ireland Limited (în continuare "Service Facebook"), inclusiv prin intermediul funcției Facebook Lead Ads, care vizează marketingul direct al produselor sau serviciilor proprii ale Administratorului. Regulile pentru protecția și utilizarea Datelor Personale de către Serviciul Facebook sunt disponibile, de exemplu, pe site-ul:https://www.facebook.com/policy.php. Administratorul nu are nicio influență asupra conținutului reglementărilor legale ale site-ului Facebook, inclusiv celor care se referă la Datele Personale.
b) aplicații care permit Administratorului să realizeze campanii publicitare, inclusiv concursuri, în cadrul site-ul Facebook.

 

IV.  ÎN CE SCOPURI ȘI PE CE BAZĂ SUNT UTILIZATE INFORMAȚIILE DESPRE DVS?

Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate în diverse scopuri și din diferite motive legale, în funcție de funcționalitățile Magazinului online și ale Aplicației pe care le utilizați, în special pentru a încheia și implementa contracte încheiate cu dvs., pentru a desfășura activități de marketing, analize de piață și statistice, pentru a îmbunătăți calitatea de servicii, îndeplinirea obligațiilor legale relevante care revin Administratorului sau identificarea fraudelor publicitare. Detalii mai jos.

1. CONTUL ÎN MAGAZINUL ONLINE ȘI ÎN APLICAȚIE

Administratorul datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică. 
Datele dvs. personale furnizate de dvs. la înregistrarea Contului, precum și alte date colectate în legătură cu activitatea dvs. din Magazinul online și utilizarea serviciilor noastre (în special: numele și prenumele; adresa de e-mail; numărul de telefon de contact; adresa [strada, număr casă, număr apartament, codul poștal, orașul, țara], adresa de domiciliu/desfășurarea activității/sediul (dacă este altă decât adresa de livrare), nr.contului bancar, iar în cazul Clienților neconsumatori, în plus, denumirea companiei și codul de identificare fiscală (CIF) sunt sau pot fi procesate în următoarele scopuri:

a) păstrarea contului dvs., astfel încât să vă puteți bucura de avantajele pe care le oferă (de exemplu, plasarea comenzilor fără a fi nevoie să completați de fiecare dată formularele, accesul la istoricul achizițiilor, gestionarea consimțământului dvs. pe site etc.) și vă permite să utilizați alte servicii disponibile pe site-ul nostru - baza legal: art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR, adică necesitatea de a efectua contractul pe care îl încheiați prin crearea unui cont și acceptarea Regulamentului Magazinului online;
b) activități de marketing, analitice și statistice ale administratorului, sau ale partenerilor săi (terțe părți enumerate la punctul 11 ​​din Politică Cookies) sau alte așa-numite terțe părți cu care colaborăm, de exemplu, prezentându-vă reclame și oferte (reduceri), adaptate de asemenea intereselor dvs. pe baza profilării (într-un mod simplificat, vă analizăm activitatea (de exemplu, istoricul achizițiilor și comportamentului dvs. pe site-ul nostru), astfel încât să ne adaptăm mai bine, nu numai grupurilor specifice, generale ale clienților noștri, ci și preferințelor dvs.). Cu toate acestea, acțiunile noastre nu afectează în mod semnificativ deciziile dvs., de exemplu decizii de cumpărare - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim al Administratorului sau al unei terțe părți.
c) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.

Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru a vă putea înregistra în Magazinul online și în Aplicație.
Vom prelucra datele dvs. pe durata utilizării Contului (și pentru o mai mare protecție a acestora, acestea pot fi șterse după trei ani de la ultima dvs. activitate în Magazinul online) și în cazul activităților de marketing - până în momentul în care vă opuneți, cu excepția cazului în care că legea ne va obliga să prelucrăm aceste date mai mult timp sau le vom stoca mai mult în eventualitatea unor posibile reclamații, pentru perioada de prescripție specificată de lege, în special Codul civil sau pentru alte scopuri care rezultă din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime.În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

2. PLASAREA UNEI COMENZI

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
Datele dvs. personale furnizate de dvs. în furnizate în legătură cu plasarea unei comenzi, precum și alte date colectate în legătură cu activitatea dvs. din Magazinul online și utilizarea serviciilor noastre (în special: numele și prenumele; adresa de e-mail; numărul de telefon de contact; adresa [strada, număr casă, număr apartament, codul poștal, orașul, țara], adresa de domiciliu/desfășurarea activității/sediul (dacă este altă decât adresa de livrare), nr.contului bancar, iar în cazul Clienților neconsumatori, în plus, denumirea companiei și codul de identificare fiscală (CIF) sunt sau pot fi procesate în următoarele scopuri:

a) realizarea comenzii dvs. și executarea contractului încheiat - în special confirmarea înregistrării comenzii și rezervării (dacă o astfel de opțiune este disponibilă și ați selectat-o) sau trimiterea către dvs. sau către punctul de colectare a produsului selectat, precum și, dacă este necesar, pentru a vă contacta în această privință - baza legal: art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR, adică indispensabilitatea de a efectua contractul de vânzare pe care îl încheiați după plasarea unei comenzi sau a unui contract de rezervare (dacă o astfel de opțiune este disponibilă și ați selectat-o).
b) activități de marketing, analitice și statistice ale Administratorului, sau ale partenerilor săi (terțe părți enumerate la punctul 11 ​​din Politică Cookies) sau alte așa-numite părți terțe cu care colaborăm, de exemplu, prezentându-vă reclame și oferte (reduceri), adaptate de asemenea intereselor dvs. pe baza profilării (într-un mod simplificat, vă analizăm activitatea (de exemplu, istoricul achizițiilor și comportamentului dvs. pe site-ul nostru), astfel încât să ne adaptăm mai bine, nu numai grupurilor specifice, generale ale clienților noștri, ci și preferințelor dvs.)). Cu toate acestea, acțiunile noastre nu afectează în mod semnificativ deciziile dvs., de exemplu decizii de cumpărare - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim al Administratorului sau al unei terțe părți.
c) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei părți terțe - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.
d) emiterea și stocarea facturilor și documentelor contabile precum și luarea în considerare a reclamațiilor și returnărilor în termenul și în forma specificată în reglementări - temei legal: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică necesitatea îndeplinirii obligației legale care revine Administratorului.

Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru plasarea unei comenzi.
Pentru a putea realiza comanda, vom prelucra datele dvs. pe durata contractului, precum și pentru timpul solicitat de lege (de ex. Impozite, contabilitate), în cazul activităților de marketing - până în momentul în care vă opuneți, cu excepția cazului în care că legea ne va obliga să prelucrăm aceste date mai mult timp sau le vom stoca mai mult în eventualitatea unor posibile reclamații, pentru perioada de prescripție specificată de lege, în special Codul civil sau pentru alte scopuri care rezultă din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime.În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

3. FORMULARUL DE RECLAMAȚII

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
Datele dvs. personale furnizate de dvs. în legătură cu depunerea unei reclamații (Formular de reclamație) și colectate în eventualele comunicări ulterioare, sunt sau pot fi prelucrate în următoarele scopuri:

a) luarea în considerare a reclamației dvs., păstrarea registrelor contabile și a decontărilor cu privire la reclamațiile considerate - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică necesitatea îndeplinirii obligației legale care revine Administratorului;
b) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte

Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru plasarea unei reclamații.
Vom procesa Datele personale pe durata realizării reclamației dvs., cu excepția cazului în care legea (de exemplu, contabilitatea) ne va obliga să prelucrăm aceste date pentru o perioadă mai lungă de timp sau le vom stoca mai mult în cazul în care aveți vreo reclamație împotriva noastră, pentru perioada de limitare specificată de lege, în special, din Codul civil sau în alte scopuri rezultate din implementarea intereselor noastre legitime. În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

4. FORMULARUL DE CONTACT

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
Datele dvs. personale furnizate de dvs. prin intermediul  Formularului de contact și colectate în eventualele comunicări ulterioare, sunt sau pot fi prelucrate în următoarele scopuri:

a) comunicarea cu dvs. și pentru a putea formula un răspuns la mesajul dvs. - temei legal: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim urmărit de Administrator;
b) în funcție de conținutul comunicării, pentru luarea de măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia contractul relevant - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică necesitatea de a lua măsuri înainte de a încheia un contract;
c) în funcție de conținutul mesajului dvs., pentru activități de marketing, analitice și statistice ale Administratorului sau ale partenerilor (terțe părți enumerate la punctul 11 ​​din Politică Cookies) sau alte așa-numiții terți cu care colaborăm - temei juridic: art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, adică interesul legitim al Administratorului sau al unei terțe părți;
d) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.

Furnizarea Datelor cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru a comunica eficient cu noi.
Vom prelucra datele dvs. până la sfârșitul comunicării cu dvs. și, în cazul activităților de marketing - până în momentul în care vă opuneți, cu excepția cazului în care că legea ne va obliga să prelucrăm aceste date mai mult timp sau le vom stoca mai mult în eventualitatea unor posibile reclamații, pentru perioada de prescripție specificată de lege, în special Codul civil sau pentru alte scopuri care rezultă din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime.În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

5. NEWSLETTER

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
Datele dvs. personale, inclusiv cele furnizate în legătură cu abonarea la serviciul de Newsletter, sunt sau pot fi prelucrate în următoarele scopuri:

a) implementarea contractului pentru furnizarea de Newsletter - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică necesitatea de a executa contractul încheiat (Regulamentul serviciului de newsletter) - pentru a vă trimite, de ex. prin e-mail sau prin sms, mms, push sau mesaje automate, cu aplicație analogă atribuită direct numărului dvs. de telefon (de ex. Messenger , WhatsApp), reclame și oferte atractive (reduceri). Desigur, vă puteți dezabona de la serviciul de newsletter.
b) activități de marketing, analitice și statistice ale Administratorului, sau ale partenerilor săi (terțe părți enumerate la punctul 11 ​​din Politică Cookies) sau alte așa-numite părți terțe cu care colaborăm, de exemplu, prezentându-vă reclame și oferte (reduceri), adaptate de asemenea intereselor dvs. pe baza profilării (într-un mod simplificat, vă analizăm activitatea (de exemplu, istoricul achizițiilor și comportamentului dvs. pe site-ul nostru), astfel încât să ne adaptăm mai bine, nu numai grupurilor specifice, generale ale clienților noștri, ci și preferințelor dvs.). Cu toate acestea, acțiunile noastre nu afectează în mod semnificativ deciziile dvs., de exemplu decizii de cumpărare - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim al Administratorului sau al unei terțe părți.
c) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.

Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru a vă putea abona la Newsletter.
Vom prelucra datele dvs. pentru perioada necesară executării contractului (dezabonarea la Newsletter), până în momentul în care vă opuneți și pentru timpul solicitat de lege (de ex. Impozite, contabilitate), cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de timp rezultă din stocarea acestora în cazul unor eventuale daune pentru termenul de prescripție specificat de lege, în special Codul civil, sau în alte scopuri rezultate din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime.În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

6. PROFILURI ÎN MEDIUL SOCIAL

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
Datele dvs. personale, inclusiv cele pe care le lăsați atunci când vizitați profilurile noastre pe social media (inclusiv comentarii, like-uri, identificatori online), sunt sau pot fi prelucrate în următoarele scopuri:
a) activități de marketing, analitice și statistice sub forma de a vă permite să fiți activ pe profil, administrația eficientă a profilului nostru, oferindu-vă informații despre inițiativele noastre și alte activități și în legătură cu promovarea diferitelor tipuri de evenimente, servicii și produse (inclusiv parteneri (terți enumerați la punctul 11 ​​din Politică Cookies) sau alți așa-numiții terți cu care colaborăm) - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim urmărit de Administrator;
b) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.
Furnizarea de Date cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru a utiliza pe deplin funcționalitatea profilurilor noastre pe social media.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate pe perioada necesară implementării celor menționate mai sus sau până când vă opuneți, precum și pentru timpul impus de lege (de ex. impozite, contabilitate), cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de timp rezultă din stocarea acestora în cazul unor eventuale daune pentru termenul de prescripție specificat de lege, în special Codul civil, sau în alte scopuri rezultate din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime.În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

7. LIVECHAT

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
Datele dvs. personale pe care le furnizați prin intermediul LiveChat pe site-ul magazinului online sunt sau pot fi prelucrate în următoarele scopuri:

a) gestionarea întrebărilor prin chat - temei legal: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim urmărit de Administrator;
b) în funcție de conținutul comunicării, luând măsuri la solicitarea dumneavoastră înainte de a încheia contractul relevant - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică necesitatea de a lua măsuri înainte de a încheia un contract
c) în funcție de conținutul mesajelor dvs., activitățile de marketing, analitice și statistice ale Administratorului sau ale partenerilor ( terțe părți enumerate la punctul 11 ​​din Politică Cookies) sau alți așa-numiții terți cu care colaborăm - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim al Administratorului sau al unei terțe părți.
d) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.

Furnizarea de Date cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru a utiliza funcționalitatea Live Chat (comunicarea eficientă cu noi).
Vom prelucra datele până la finalizarea comunicării cu dvs. și, în cazul activităților de marketing - până în momentul în care vă opuneți, cu excepția cazului în care că legea ne va obliga să prelucrăm aceste date mai mult timp sau le vom stoca mai mult în eventualitatea unor posibile reclamații, pentru perioada de prescripție specificată de lege, în special Codul civil sau pentru alte scopuri care rezultă din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime.În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

8. NOTIFICAREA DESPRE DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
Datele dvs. personale furnizate în legătură cu acordul dvs de a utiliza serviciul sub forma unei notificări privind disponibilitatea unui produs, sunt sau pot fi prelucrate în următoarele scopuri:

a) trimiterea unei notificări privind disponibilitatea produsului - temei legal: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică necesitatea de a onora un contract de servicii sub forma notificării despre disponibilitatea unui  produs;
b) activități de marketing, analitice și statistice ale Administratorului sau ale partenerilor (terțe părți enumerate la punctul 11 ​​din Politică Cookies) sau alți așa-numiții terți cu care colaborăm - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim al Administratorului sau al unei terțe părți;
c) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.

Furnizarea Datelor cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru a putea primi o notificare privind disponibilitatea unui produs.
Vom prelucra datele pentru perioada necesară pentru a vă informa despre disponibilitatea unui produs (această perioadă poate diferi în funcție de produsul pe care îl alegeți), și în cazul activităților de marketing - până în momentul în care vă opuneți, cu excepția cazului în care că legea ne va obliga să prelucrăm aceste date mai mult timp sau le vom stoca mai mult în eventualitatea unor posibile reclamații, pentru perioada de prescripție specificată de lege, în special Codul civil sau pentru alte scopuri care rezultă din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime.În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

9. ORGANIZAREA CONCURSURILOR

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
În cazul în care decideți să participați la un concurs organizat de Administrator, Datele dvs. personale sunt sau pot fi prelucrate în următoarele scopuri:

a) desfășurarea concursului, selectarea câștigătorilor și emiterea premiilor - temei legal: art. art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim urmărit de Administrator;
b) punerea în aplicare a obligațiilor legale care revin Administratorului, în special a celor rezultate din dispozițiile care reglementează problemele obligațiilor fiscale - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică necesitatea îndeplinirii obligației legale care revine Administratorului;
c) activități de marketing, analitice și statistice ale Administratorului sau ale partenerilor săi (terțe părți enumerate la punctul 11 ​​din Politică Cookies) sau alți așa-numiții terți cu care colaborăm, de exemplu, prezentandu-va reclame și oferte (reduceri), adaptate de asemenea intereselor dvs. pe baza profilării (într-un mod simplificat, vă analizăm activitatea (de exemplu, istoricul achizițiilor și comportamentului dvs. pe site-ul nostru), astfel încât să ne adaptăm mai bine, nu numai grupurilor specifice, generale ale clienților noștri, ci și preferințelor dvs.). Cu toate acestea, acțiunile noastre nu afectează în mod semnificativ deciziile dvs., de exemplu decizii de cumpărături - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică interesul legitim al Administratorului sau al unei terțe părți.
d) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.

Furnizarea Datelor cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru a putea participa la concursuri.
Vom procesa datele dvs. pentru perioada necesară desfășurării concursului, pentru selectarea câștigătorilor și emiterii de premii și, în cazul activităților de marketing - până în momentul în care vă opuneți, cu excepția cazului în care că legea ne va obliga să prelucrăm aceste date mai mult timp sau le vom stoca mai mult în eventualitatea unor posibile reclamații, pentru perioada de prescripție specificată de lege, în special Codul civil sau pentru alte scopuri care rezultă din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime. În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

10. SONDAJ DE SATISFACȚIE A CLIENȚILOR

Administratorul Datelor dvs. personale este entitatea indicată la punctul II din prezenta Politică.
Datele dvs. personale furnizate în legătură cu testarea satisfacției dvs. față de serviciile pe care le oferim sunt sau pot fi prelucrate de noi în următoarele scopuri:

a) cercetarea satisfacției clienților (de exemplu, prin utilizarea diferitelor tipuri de sondaje), îmbunătățirea Magazinului online sau a Aplicației și a calității serviciilor oferite de Administrator - temei legal: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte;
b) stabilirea, apărarea și urmărirea revendicărilor care pot apărea ca parte a relației dintre dvs. și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru a pune în aplicare interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, adică un interes legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte.

Furnizarea de Date cu caracter personal este voluntară, dar nerespectarea acestui lucru vă poate împiedica să participați la sondajul de satisfacție. Furnizarea lor ne va permite totuși să cunoaștem părerea dvs. despre serviciile pe care le oferim și ne va permite să îmbunătățim Magazinul online sau Aplicația.
Vom procesa datele dvs. pentru perioada necesară pentru a efectua un sondaj de satisfacție și pentru a dezvolta și implementa soluții care vizează îmbunătățirea Magazinului online sau a Aplicației și a calității serviciilor furnizate, cu excepția cazului în care legea ne obligă să prelucrăm aceste date mai mult sau le vom stoca mai mult în eventualitatea unor reclamații potențiale, pentru perioada de prescripție specificată de lege, în special Codul civil, sau în alte scopuri rezultate din punerea în aplicare a intereselor noastre legitime. În fiecare caz, o perioadă mai lungă de stocare a Datelor Personale este decisivă.
Informațiile despre destinatarii Datelor cu caracter personal sunt descrise în detaliu la punctul VIII din prezenta Politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

11. MODIVO FASHION CLUB

Administratorul Datelor dumneavoastră cu caracter personal este entitatea indicată în secțiunea II din prezenta politică.
Datele dvs. personale (furnizate atunci când vă creați Contul sau vă înscrieți ulterior în MODIVO FASHION CLUB și colectate în timpul participării dvs. la MODIVO FASHION CLUB) sunt sau pot fi prelucrate de noi în următoarele scopuri:

a) pentru a furniza serviciile acoperite de programul de loialitate MODIVO FASHION CLUB, inclusiv în scopul prezentării, creării, acordării și livrării de reclame, oferte și promoții (reduceri) adaptate la preferințele dvs., de asemenea, ca urmare a procesului decizional automatizat - temei juridic: articolul 6 alineatul (1) litera (b) GDPR, adică necesitatea de a executa contractul legat de participarea la MODIVO FASHION CLUB;
b) stabilirea, apărarea și urmărirea creanțelor care pot apărea în cadrul relației dintre dumneavoastră și Administrator și alte scopuri care sunt necesare pentru interesele legitime ale Administratorului sau ale unei terțe părți - temei juridic: articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO, adică interesul legitim urmărit de Administrator sau de o terță parte;
c) îndeplinirea obligațiilor legale care decurg din legile aplicabile - temei juridic: articolul 6 alineatul (1) litera (c) din GDPR, și anume necesitatea de a îndeplini obligațiile legale care îi revin administratorului.

Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru aderarea și participarea la MODIVO FASHION CLUB (încheierea și executarea contractului legat de participarea la programul de fidelizare MODIVO FASHION CLUB).
Vom prelucra datele dvs. pe perioada participării dvs. la MODIVO FASHION CLUB (și le putem șterge după trei ani de la ultima dvs. activitate în cadrul MODIVO FASHION CLUB), cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege să prelucrăm datele dvs. pentru o perioadă mai lungă sau dacă stocăm datele dvs. pentru o perioadă mai lungă în cazul unor potențiale reclamații, pentru perioada de prescripție a acestora prevăzută de lege, în special de Codul civil, sau pentru alte scopuri care decurg din urmărirea intereselor noastre legitime.  În fiecare caz, va prevala perioada mai lungă pentru care sunt stocate datele cu caracter personal.
Informațiile privind destinatarii datelor cu caracter personal sunt detaliate în secțiunea VIII din prezenta politică.
Informațiile despre posibilul transfer al Datelor dvs. personale către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) sunt descrise în detaliu în secțiunea IX a prezentei Politici.
Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. personale sunt descrise în detaliu în secțiunea X a acestei Politici.

 

V. SUNTEȚI OBLIGAT SĂ NE FURNIZAȚI DATELE DUMNEAVOASTRĂ ȘI CARE SUNT POSIBILELE CONSECINȚE ALE NERESPECTĂRII ACESTEI OBLIGAȚII?

 Furnizarea datelor cu caracter personal de către Client în Magazinul online sau în Aplicație este voluntară, însă este necesară pentru a utiliza anumite funcționalități ale magazinului nostru, de exemplu pentru a plasa o comandă de către Client și pentru a o deconta (încheierea și executarea Contractului de vânzare), pentru a înregistra un cont sau pentru a face o rezervare (încheierea și executarea Contractului de servicii), pentru a se abona la Newsletter sau pentru a utiliza formularele noastre.
De fiecare dată, domeniul de aplicare a datelor necesare pentru încheierea unui contract corespunzător este indicat în prealabil în Magazinul online sau în Aplicație (marcăm datele a căror furnizare este necesară pentru încheierea unui contract/utilizarea unei anumite funcționalități), ca parte a altor canale de comunicare cu Clientul sau în Termeni și condiții.  Consecința nerespectării obligației de a furniza date cu caracter personal poate fi imposibilitatea de a efectua în mod eficient acțiunile de mai sus.

 

 

VI. SUNT DATELE DUMNEAVOASTRĂ SUPUSE PROFILĂRII ȘI CE ÎNSEAMNĂ ACEST LUCRU PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

Administratorul, în scopul prezentării de reclame generale, oferte sau promoții (reduceri) destinate tuturor Clienților, într-o manieră adaptată la interesele unui anumit Client, poate afla despre preferințele Clientului, de exemplu, prin analiza frecvenței cu care Clientul vizitează Magazinul online și dacă și ce produse cumpără sau rezervă în magazinele staționare aparținând Administratorului.  Acest lucru îi permite administratorului să înțeleagă mai bine așteptările clientului și să se adapteze la nevoile acestuia, fără a afecta însă în mod semnificativ deciziile acestuia.  Datorită utilizării de către Administrator a unor tehnologii avansate, activitățile menționate mai sus vor fi deseori efectuate de către sistem în mod automat, ceea ce va permite conținutul trimis să fie cât mai actualizat, iar Clientul se va putea familiariza rapid cu acesta.
De asemenea, Administratorul poate prelucra informații referitoare la preferințele Clientului, care uneori pot avea natura de Date cu caracter personal și care au fost furnizate Administratorului de către Client în mod voluntar prin intermediul funcționalității Aplicației sau în Magazinul online, inclusiv în scopul limitării Produselor sau Promoțiilor prezentate la o anumită mărime (de exemplu, mărimea pantofilor) sau la anumite categorii (de exemplu, Produse pentru bărbați/femei/copii).
 Analiza vizitelor pe site-ul nostru și a informațiilor colectate despre utilizarea site-ului nostru ne poate ajuta, de asemenea, să identificăm fraudele de tipul ad fraud.

 

VII. FOLOSIND APLICAȚIA NOASTRĂ, PERMITEȚI ACCESUL ÎN SPAȚIUL DE EX. AL TELEFONULUI DVS?

în scopul de a permite funcționalitatea Aplicației constând în scanarea și salvarea codurilor de bare ale produselor, scanarea piciorului, prezentarea produselor pe baza fotografiilor încărcate de dvs., salvarea informațiilor care permit Aplicației să funcționeze offline, căutarea prin geolocalizare a Magazinului staționar al vânzătorului sau a unui punct de colectare specific, Administratorul poate obține, cu consimțământul dvs, acces la următoarele date din dispozitivului tău mobil:

a) aparat foto;
b) memoria dispozitivului;
c) geolocalizare.

 

VIII. CINE POATE FI DESTINATARUL DATELOR DVS?

De fiecare dată catalogul destinatarilor Datelor cu Caracter Personal prelucrate de Administrator rezultă în primul rând din domeniul serviciilor utilizate de Client.
Catalogul destinatarilor de Date este, de asemenea, rezultatul consimțământului Clientului sau rezultă din lege și este precizat suplimentar ca urmare a acțiunilor întreprinse de către acesta în Magazinul Online sau în Aplicație.
În procesul de prelucrare a Datelor Personale, partenerii Administratorului pot participa într-o măsură limitată, în special cei care ajută tehnic să conducă eficient Magazinul Online sau Aplicația, inclusiv comunicarea cu Clienții noștri (de exemplu, ne sprijină în trimiterea de e-mailuri, iar în cazul acțiunilor publicitare - de asemenea, în campanii de marketing), furnizori de servicii de hosting sau servicii teleinformatice, transportatori sau agenți care realizează expedieri de Comenzi, entități care deservesc plăți electronice sau prin carduri de plată în Magazinul Online, companii care furnizează servicii software, susțin Administratorul în campanii de marketing, precum și furnizori de servicii juridice și de consultanță .
Pe baza principiilor de mai sus, Datele Personale ale Clientului pot fi transmise, de asemenea, către companii din Grupul MODIVO, indicate la punctul XIII a prezentei Politici.
În cadrul activității de marketing (publicitate), Administratorul beneficiază de serviciile unor terțe părți care utilizează fișierele cookie în Magazinul Online/Aplicație. Catalogul acestor entități este indicat în detaliu în punctul 11 a prezentei Politici.

IX. SUNT DATELE DUMNEAVOASTRĂ TRANSFERATE ȘI ÎN ȚĂRI TERȚE (ÎN AFARA SPAȚIULUI ECONOMIC EUROPEAN)?

În cadrul utilizării de către Administratorul a instrumentelor care sprijină activitățile sale curente, furnizate de ex. de compania Google, Datele Personale ale Clientului pot fi transmise către una din țări din afara Spațiului Economic European, în care entitatea colaboratoare cu Administrator ține instrumentele pentru prelucrarea Datelor Personale.
Securitatea adecvată a Datelor cu Caracter Personal furnizate a fost asigurată de Administrator prin utilizarea clauzelor standard de protecție a datelor adoptate în temeiul deciziei Comisiei Europene și a acordurilor de încredințare a datelor pentru procesare care îndeplinesc cerințele GDPR. În cazul transferului de date din Europa în afara spațiului Economic European, depunem toate eforturile pentru ca partenerii noștri să asigure un nivel corespunzător de Protecție a Datelor.
Clientul are dreptul să obține o copie a nivelelor de securitate utilizate de către Administrator la transferarea datelor către o țară a treia, în special prin contactul cu noi (datele de contact în pct. II a Politici).

X. CE DREPTURI AVEȚI?

În orice moment, fiecare client are dreptul la:

a) depunerea unei plângeri la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, România)
b) transferul de Date cu Caracter Personal, furnizate Administratorului și care sunt prelucrate într-un mod automat, iar prelucrarea se desfășoară pe baza consimțământului sau a unui contract, de exemplu, către un alt administrator.
c) accesul la Datele Personale (inclusiv, de exemplu, primirea informației care din Datele Personale sunt prelucrate sau a copiei acestora);
d) cerere de rectificare și limitare a prelucrării (de exemplu, dacă Datele Personale sunt incorecte) sau ștergerea Datelor Personale (de exemplu, dacă au fost procesate ilegal);
e) retragerea oricărui consimțământ acordat Administratorului în orice moment, însă retragerea consimțământului nu afectează procesarea efectuată de Administrator în conformitate cu legea înainte de retragerea acestuia
f ) ridicarea obiecțiunilor față de prelucrarea Datelor cu Caracter Personal care îl privesc, efectuată în scopul realizării intereselor legitime ale Administratorului sau a unui terț, în special față de prelucrarea în scopuri de marketing, inclusiv profilare (în cazul în care nu există niciun motiv important și justificat legal pentru procesare, superior intereselor Clientului). În cazul în care Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, Clientul are dreptul de a obiecta în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal care îl privesc în scopul unei astfel de comercializări, inclusiv profilarea, în măsura în care prelucrarea este legată de o astfel de comercializare directă - în acest caz,  Datele personale nu mai pot fi prelucrate în astfel de scopuri.  

 

XI. VEȚI PRIMI INFORMAȚIILE COMERCIALE (DE EX. PE ADRESA DVS. DE E-MAIL)?

Administratorul are capacitatea tehnică de a comunica cu Clientul de la distanță (de exemplu, prin e-mail sau sms).
Informațiile comerciale legate cu activitatea comercială a Administratorului sau a entităților care colaborează cu acesta (inclusiv entitățile din Grupul MODIVO), pot fi trimise numai pe baza consimțământului exprimat de Client, inclusiv după acceptarea regulamentului serviciului de newsletter.

 

XII CUM PROTEJĂM DATELE DVS?

Administratorul, luând în considerare stadiul cunoștințelor tehnice, costul implementării și natura, domeniul, contextul și scopurile prelucrării precum și riscul de a încălca drepturile sau libertățile persoanelor fizice cu diferită probabilitate de apariție și gravitate a amenințării, aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția Datelor cu Caracter Personal prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și a schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii. Dezvăluirea în exterior a informațiilor cu privire la măsurile tehnice și organizatorice aplicate pentru protecția prelucrării, poate submina eficacitatea acestora, ceea ce pune în pericol protecția adecvată a Datelor cu Caracter Personal.
Administratorul pune la dispoziție, corespunzător, de exemplu, următoarele măsuri tehnice pentru a preveni procurarea și modificarea de către persoane neautorizate a Datelor Personale trimise pe calea electronică:

a) Securizarea setului de date împotriva accesului neautorizat.
b) Certificat SSL pe paginile Magazinului Online în care sunt furnizate Date Personale.
c) Criptarea datelor utilizate pentru a autoriza persoana care beneficiază de funcționalitatea Magazinului Online.
d) Accesul la Cont doar după indicarea login-ului și parolei individuale.

 

XIII. CE ENTITĂȚI FAC PARTE DIN GRUPUL MODIVO?

În Grupul de capital MODIVO  intră următoarele societăți:

a) MODIVO S.A. cu sediul în Zielona Górze;
b) eobuwie.pl Logistics sp. z o.o. cu sediul în Zielona Górze;
c) eschuhe.de GmbH cu sediul în Frankfurt pe malul Odrei (Germania);
d) eschuhe.ch GmbH z cu sediul în Zug (Elveția);
e) eobuv.cz s.r.o. cu sediul în Praga (Cehia);
f ) epantofi MODIVO s.r.l., cu sediul în București (România);
g) Branded Shoes & Bags Sp.zo.o. cu sediul în Zielona Górze.

 

XIV. LEGĂTURI SPRE/CU ALTE PAGINI DE INTERNET

 Magazinul Online poate conține link-uri către alte site-uri web. Administratorul vă încurajează să citiți reglementările și politicile de confidențialitate utilizate pentru alte site-uri web. Prezenta politică se aplică numai activităților indicate de Administrator.

 

XV. POATE FI SCHIMBATĂ ACEASTĂ POLITICĂ ȘI CUM VEȚI AFLA ACEST LUCRU?

Administratorul poate modifica politica în viitor. De fiecare dată, va plasa informații despre o astfel de modificare pe site-ul magazinului online și în aplicație. Cu fiecare modificare, va apărea o nouă versiune a politicii cu o nouă dată.

 

XVI. DE CÂND ESTE VALABILĂ PREZENTA VERSIUNE A POLITICI?

Prezenta versiune a Politicii este valabilă de la data de 21.01.2022

 

 


 

POLITICA COOKIE A MAGAZINULUI ONLINE MODIVO.RO

 

I. CU CE DOCUMENT AVEȚI DE-A FACE?
II. FIȘIERE COOKIES

1. LA CINE SE REFERĂ FIȘIERELE COOKIES?
2. CE TEHNOLOGIE UTILIZĂM?
3. CE SUNT FIȘIERELE COOKIES?
4. DACĂ FIȘIERELE COOKIES COLECTEAZĂ DATELE DVS. PERSONALE?
5. CARE ESTE BAZA LEGALĂ PENTRU FOLOSIREA FIȘIERELOR COOKIES?
6. PENTRU CE FOLOSIM FIȘIERELE COOKIES?
7. VĂ PUTEȚI OPUNE FOLOSIRII INFORMAȚIILOR PROVENITE DIN FIȘIERELE  COOKIES?
8. CE FEL DE FIȘIERE COOKIES SUNT FOLOSITE DE NOI ȘI DACĂ SUNT DĂUNĂTOARE?
9. CÂT TIMP VOR FI STOCATE INFORMAȚIILE COLECTATE DE FIȘIERELE COOKIES?
10. FIȘIERELE  COOKIES UTILIZATE ÎN MAGAZINUL ONLINE
11. FIȘIERE COOKIES TERȚĂ PARTE (THIRD-PARTY COOKIES)
12. CUM POT FI ȘTERSE / BLOCATE FIȘIERELE COOKIES?
13. CE CONSECINȚE VA AVEA ȘTERGEREA SAU BLOCAREA FIȘIERELOR COOKIES?

III. DACĂ ACEASTĂ POLITICĂ POATE FI SCHIMBATĂ ȘI CUM VEȚI AFLA DESPRE ACEST LUCRU?
IV. DE CÂND ESTE VALABILĂ PREZENTA VERSIUNE A POLITICI?

 

I. CU CE DOCUMENT AVEȚI DE-A FACE?

Prezenta Politică de fișiere cookie a Magazinului Online și a Aplicației ("Politică") are caracter informativ, ceea ce înseamnă că nu reprezintă o sursă de obligații pentru Clienții Magazinului Online și a Aplicației (nu este un contract sau regulament). Scopul Politicii este de a prezenta în mod clar regulile de funcționare a Magazinului online și a Aplicației, în ceea ce privește funcționarea și utilizarea  fișierelor cookies  sau a tehnologiilor similare..
În continuarea documentului, prin Administrator se înțelege grupul MODIVO S.A. cu sediul în Zielona Góra (adresa companiei și adresa de corespondență: ul. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra), înscrisă în registrul întreprinzătorilor al Registrului Judiciar Național [KRS], ținut de Judecătoria Raională din Zielona Góra, Secția Economică VIII a KRS, numărul KRS 0000541722; NIP[CIF]: 9291353356; REGON [Nr.Reg.Econ.Național]: 970569861; cu capital social: 2 008 001 PLN, plătit în întregime. (”Administrator”).
Contactul cu administratorul este posibil de realizat la adresa menționată mai sus, adresa de e-mail: info@modivo.ro sau numărul de telefon: +40 310050223 - taxa pentru o conexiune standard - conform listei de prețuri a operatorului corespunzător. În măsura în care fișierele cookies vor conține datele dvs. personale, Administratorul va fi, de asemenea, administratorul datelor dvs. personale. Regulile pentru tratarea acestor date și prelucrarea acestora sunt incluse în Politică de confidențialitate.Cu inspectorul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal puteți lua legătura la adresa: iod@modivo.com.

 

II. FIȘIERE COOKIES

1. LA CINE SE REFERĂ FIȘIERELE COOKIES?

Ca parte a Magazinului Online și a Aplicației, Administratorul folosește tehnologia fișierelor cookie sau funcționalități similare acesteia. Fiecare persoană care vizitează magazinul online, inclusiv ca parte a aplicației, indiferent dacă este clientul său („Vizitator”), are posibilitatea de a-și exprima consimțământul relevant pentru utilizarea tehnologiei cookie. În funcție de domeniul de utilizare selectat al tehnologiei cookie, informațiile despre Vizitator pot fi colectate prin intermediul acestuia, de exemplu, cu privire la metoda de utilizare a Magazinului online, interesele Vizitatorului sau afișarea de reclame specifice.

2. CE TEHNOLOGIE UTILIZĂM?

Magazinul online folosește tehnologie care stochează și accesează informații pe un computer sau alt dispozitiv conectat la rețea (în special folosind fișiere cookies sau soluții conexe), pentru a asigura un confort maxim atunci când utilizați magazinul online, inclusiv în scopuri statistice, și să identifice frauda publicitară și să adapteze la interesele Vizitatorului conținutul publicitar prezentat de Administrator, companiile din grup și părțile terție (entități enumerate la punctul 11 ​​al Politicii de confidențialitate) sau alte așa-numite terți cu care lucrăm.
Vizitatorul are posibilitatea de a consimți la utilizarea de module cookie, care pot colecta automat diverse date despre activitățile online ale vizitatorului și despre locația dispozitivului utilizat (dacă domeniul de utilizare a modulelor cookie selectat și consimțământul, dacă este cazul, permit acest lucru). În cazul în care nu este posibilă definirea domeniului de utilizare a modulelor cookie de la nivelul site-ului web, setările browserului utilizat de vizitator rămân valabile.
Datorită faptului că Administratorul poate utiliza soluții cu funcționalități similare fișierelor cookies următoarele dispoziții ale politicii ar trebui, de asemenea, aplicate în mod corespunzător acestor tehnologii.

3. CE SUNT FIȘIERELE COOKIES?

Un fișier cookie reprezintă mici informații de text, trimise de către server și salvate pe partea dispozitivului Vizitatorului (de obicei, pe hard disk-ul computerului sau pe dispozitivul mobil). Sunt stocate acolo informațiile de care Magazinul Online ar putea să aibă nevoie pentru a se adapta la modalitățile de utilizare a Magazinului de către un Vizitator, și pentru a colecta date statistice privind Magazinul Online, inclusiv Aplicație (de exemplu, ce pagini au fost vizitate, ce elemente sunt descărcate) și date despre numele domeniului furnizorului de servicii de internet sau despre țara de origine a Vizitatorului. Tehnologia de stocare și accesare la identificatorul Vizitatorului permite funcționarea Aplicației în regimul off-line și salvarea preferințelor unui Vizitator care nu s-a logat. Aplicația păstrează ID-ul curent al Vizitatorului până când acesta se va loga la Aplicație, sau până la modificarea site-ului Aplicației pe un Magazin Online care operează într-o altă țară sau până la dezinstalarea (ștergerea) Aplicației de pe dispozitivul mobil..

4. DACĂ FIȘIERELE COOKIES COLECTEAZĂ DATELE DVS. PERSONALE?

Când Vizitatorul folosește Magazinul Online sau Aplicația, sunt utilizate module cookie care permit identificarea browserului sau a dispozitivului Vizitatorului - cookie-urile colectează tot felul de informații care, în principiu, nu constituie date personale (nu permit identificarea Vizitatorului). Unele informații, în funcție de conținutul și modul de utilizare a acestora, pot totuși să fie asociate cu o anumită persoană - atribuirea anumitor comportamente unui anumit Vizitator, de exemplu prin asocierea acestora cu datele furnizate în timpul înregistrării unui Cont în Magazinul Online - și, prin urmare, pot fi considerate drept date personale.
În ceea ce privește informațiile colectate de fișiere cookies care pot fi asociate cu o anumită persoană, se aplică prevederile Politicii de confidențialitate, în special cu privire la drepturile persoanei vizate, destinatarilor de date și transferul acestora către țări terțe (în afara Spațiului Economic European) .
Informațiile referitoare la informațiile colectate prin cookie-uri sunt, de asemenea, puse la dispoziție în conținutul clauzei informative afișate mai ales la prima dumneavoastră vizită la magazinul online (așa-numitul banner cookie).

5. CARE ESTE BAZA LEGALĂ PENTRU FOLOSIREA FIȘIERELOR COOKIES?

Obținerea și stocarea informațiilor cu utilizarea fișierelor  cookies, cu excepția cazului în care este necesar să se asigure funcționarea corectă a Magazinului sau aplicației online și implementarea funcțiilor lor de bază (oferindu-vă un serviciu electronic în acest sens, atunci când ne bazăm pe Legea telecomunicațiilor- Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, care este posibilă numai cu acordul Vizitatorului. Vă puteți da consimțământul în primul rând în timpul primei dvs. vizite la magazinul online, prin intermediul bannerului cookie care apare într-un loc vizibil și ușor accesibil. În acest caz, Vizitatorul poate retrage în orice moment consimțământul dat în setările de confidențialitate de pe site-ul nostru (dar este posibil ca unele părți ale Magazinului online să nu funcționeze corect atunci). În mod implicit - utilizarea tipurilor individuale de fișiere cookies poate fi blocate și de la nivelul browserelor web (o descriem în detaliu mai târziu în document). Orice retragere a consimțământului pentru fișierele cookies nu afectează legalitatea activităților desfășurate.
În măsura în care fișierele cookies vor conține datele dvs. cu caracter personal, baza procesării acestora este interesul legitim al administratorului sau al unei terțe părți (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR), care este identificarea fraudei publicitare, necesitatea de a furniza conținut de cea mai înaltă calitate, prezentate de Administrator prin ajustarea acestora la preferințele Vizitatorilor și de marketing - inclusiv direct - a produselor și serviciilor Administratorului, a companiilor din Grup și a partenerilor (terțe părți enumerate la punctul 11 ​​din Politică de Confidențialitate) sau alte terți cu care cooperăm, caz în care aceste entități nu participă la prelucrarea datelor despre clienți. Pe de altă parte, în măsura în care aceste entități pot avea, de asemenea, acces direct la aceste informații - baza legală pentru o astfel de prelucrare va fi interesul legitim urmărit de aceste entități sau consimțământul voluntar al Vizitatorului. În măsura în care funcționalitățile și datele cu caracter personal colectate de fișierele cookies sunt necesare pentru furnizarea corectă de servicii către Vizitator ca parte a Magazinului sau Aplicației online - baza procesării acestor informații poate fi luată în considerare și în contextul necesității de a efectua contractul pe care îl încheiați atunci când decideți să utilizați site-ul nostru web Internet (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR).
Uneori se poate întâmpla ca fișierele cookies să ne permită să comunicăm cu dvs. în scopuri de marketing, despre care scriem mai sus, de exemplu ca parte a webpush (de exemplu, prin intermediul browserului). În acest caz, baza acțiunii noastre este consimțământul voluntar suplimentar la o astfel de comunicare, pe care îl puteți retrage oricând, dar fără a afecta legalitatea acțiunii noastre anterioare.

6. PENTRU CE FOLOSIM FIȘIERELE COOKIES?

Fișierele cookies sunt utilizate în principal pentru a asigura buna funcționare a magazinului și aplicației noastre online, precum și implementarea funcțiilor lor cheie.
Scopul principal al modulelor cookie este de a facilita utilizarea de către Vizitator a Magazinului Online și a Aplicației, de exemplu, prin "memorarea" informațiilor furnizate, astfel încât vizitatorul să nu fie nevoit să le furnizeze de fiecare dată, și de a adapta conținutul, inclusiv publicitatea prezentată, la preferințele vizitatorului.
Cookie-urile pot fi, de asemenea, utilizate pentru a spori securitatea magazinului online, ajutând la combaterea fraudei (fraudă publicitară) și a utilizabilității și personalizării conținutului magazinului online și a aplicației, inclusiv prezentarea (de asemenea, prin intermediul browserului - de ex. Webpush), crearea, acordarea și implementarea de reclame, oferte sau promoții (reduceri) dedicate unui anumit Vizitator în conformitate, de exemplu, cu interesele și locația sa (scopul acestor activități nu este de a provoca efecte juridice Vizitatorului sau de a influența semnificativ deciziile sale).
Folosind tehnologia cookie-urilor aplicată în Magazinul Online, există posibilitatea ca Administratorul să cunoască preferințele Vizitatorului - de exemplu, analizând cât de des vizitează Magazinul Online și dacă și ce produse cumpără în magazinele staționare care aparțin companiei grupului MODIVO S.A. Analiza comportamentului online ajută la înțelegerea mai bună a obiceiurilor și așteptărilor Vizitatorilor și la adaptarea la nevoile și interesele acestora. Datorită acestei tehnologii, este posibilă prezentarea Vizitatorilor a anunțurilor publicitare potrivite nevoilor și intereselor lor (de exemplu, reclama rezultată din vizualizarea recentă numai a categoriei "pantofi") și pregătirea pentru Vizitatorii majori care și-au exprimat consimțământul, a unor promoții mai bune și a unor surprize.
Administratorul poate utiliza, de asemenea, o tehnologie bazată pe cookie-uri pentru a ajunge la vizitatorii care au vizitat anterior magazinul online sau aplicația atunci când utilizează alte site-uri web cu un mesaj publicitar.

7. VĂ PUTEȚI OPUNE FOLOSIRII INFORMAȚIILOR PROVENITE DIN FIȘIERELE  COOKIES?

Vizitatorul poate obiecta la acțiunile administratorului pe baza datelor personale din cookie-uri în scopurile descrise mai sus, în măsura în care acțiunile administratorului se bazează pe un interes legitim (astfel de situații sunt specificate mai sus).
În cazul în care Vizitatorul și-a dat consimțământul, inclusiv pentru prezentarea, crearea, alocarea și punerea în aplicare a publicității dedicate, a ofertelor sau a promoțiilor (reduceri) adaptate preferințelor sale, acesta poate fi retras în orice moment - cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea acțiunilor care au fost efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea și comunicarea pentru care am obținut consimțământuri suplimentare (de ex. webpush).
În caz de îndoieli cu privire la scopul utilizării cookie-urilor și la utilizarea informațiilor obținute prin utilizarea acestora, puteți contacta Administratorul - datele de contact pot fi găsite la punctul I din Politică.

8. CE FEL DE FIȘIERE COOKIES SUNT FOLOSITE DE NOI ȘI DACĂ SUNT DĂUNĂTOARE?

Cookie-urile utilizate în Magazinul Online nu sunt dăunătoare pentru Vizitator sau computerul/dispozitivul terminal folosit de acesta, prin urmare recomandăm să nu le deconectați în browsere. Magazinul Online utilizează două tipuri de fișiere cookie: cookie-urile de sesiune care rămân stocate pe computerul sau pe dispozitivul mobil al Vizitatorului până când părăsiți site-ul sau dezactivați software-ul (browserul web), și cookie-urile permanente, care rămân pe dispozitivul Vizitatorului pentru timpul specificat în parametrii fișierelor cookie sau până când acestea vor fi eliminate manual într-un browser web.

9. CÂT TIMP VOR FI STOCATE INFORMAȚIILE COLECTATE DE FIȘIERELE COOKIES?

În funcție în principal de scopurile și baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal colectate de fișierele  cookies, acestea pot fi stocate pentru o perioadă diferită. În cazul comunicării webpush - se va desfășura, de regulă, până când renunțați de la această formă de contact cu noi (retragerea consimțământului).
Datele personale colectate de cookie-uri referitoare la un Vizitator care nu este Client al Magazinului Online sau la oricare dintre companiile din Grupul nostru (adică care nu a efectuat o comandă, nu a rezervat produsul, nu are un cont și nu folosește alte servicii oferite de companii din Grup ), va fi stocat până la ridicarea obiecției. Administratorul poate șterge datele cu caracter personal dacă nu sunt utilizate în scopuri de marketing sau alte scopuri legitime (cum ar fi analize statistice) timp de 3 ani, cu excepția cazului în care legea impune administratorului să prelucreze date cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă.
O parte din datele cu caracter personal pot fi stocate mai mult timp în cazul în care vizitatorul are vreo reclamație împotriva administratorului sau pentru a urmări reclamațiile administratorului sau pentru a se apăra împotriva reclamațiilor (inclusiv a terților), pentru perioada de limitare specificată de lege, în special Codul civil.
În fiecare caz, perioada mai lungă de stocare a datelor cu caracter personal este decisivă.
Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica de confidențialitate.

10.FIȘIERELE  COOKIES UTILIZATE ÎN MAGAZINUL ONLINE

Tip

Descriere

Timpul de expirare

PAGECACHE_ENV

Necesar pentru a afișa Vizitatorului versiunea corectă a paginii.

1 zi

frontend

Stochează ID-ul sesiunii Vizitatorului în Magazinul Online.

1 zi

snowmessage

Necesar pentru a afișa mesaje în magazin.

Cookie-ul conține data la care mesajul pentru Utilizator a apărut în sistem. După setarea cookie-ului, browser-ul Utilizatorului interoghează magazinul pentru conținutul mesajelor și le afișează Utilizatorului.

Cookie-ul este șters după descărcarea mesajelor..

până la închiderea browser-ului

snow_cache_timestamp_[id-sklepu]

Folosit pentru a verifica dacă datele din browser-ul Vizitatorului trebuie să fie actualizate. Acest fișier cookie stochează data de generare a detaliilor paginii, stocate de browser-ul Vizitatorului (cum ar fi, de exemplu, Coșul de cumpărături, link-uri referitoare la asistența Contului).

până la închiderea browser-ului

store

Permite activarea versiunii corespunzătoare a Magazinului Online.

până la închiderea browser-ului

cookies_accepted

Permite activarea versiunii corespunzătoare a Magazinului Online..

365 zile

userCountry

Stochează informația despre țara Vizitatorului, obținută pe baza locației adresei IP.

365 zile

geo_store_switch_popup[kod-kraju]

Unde [cod-țară] este codul de țară care a fost preluat de la adresa IP a utilizatorului. Cookie-ul determină dacă un pop-up a fost afișat cu sugestia de a schimba magazinul cu altul corespunzător cu locația adresei IP a utilizatorului. Legat de cookie-ul userCountry.

365 zile

ygc

Conține un cod care identifică Vizitatorul în scopuri de marketing.

365 zile

 

Tabelul este actualizat în mod continuu în ceea ce privește instrumentele utilizate de Administrator. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că tabelul include toate cookie-urile utilizate în prezent de noi. Cu toate acestea, acestea vor fi întotdeauna cookie-uri utilizate în aceleași scopuri pe care le veți găsi în tabel. Dacă doriți să fiți la curent cu lista de cookie-uri folosite de noi, vă recomandăm să verificați în mod regulat conținutul actual al Politicii.

11. FIȘIERE COOKIES TERȚĂ PARTE (THIRD-PARTY COOKIES)

Cookie-urile folosite de Administrator sunt destinate în primul rând optimizării deservirii Vizitatorului atunci când acesta folosește Magazinul Online sau Aplicația. Administratorul colaborează, totuși, cu alte companii în domeniul activității lor de marketing (publicitate). Pentru nevoile acestei cooperări, browser-ul sau un alt software instalat pe dispozitivul Vizitatorului, salvează și cookie-urile provenite de la entitățile care desfășoară astfel de activitate de marketing, care pot deveni administratorii datelor personale ale Clientului. Fișierele cookie trimise de aceste entități sunt menite să prezinte Vizitatorului numai aceste anunțuri publicitare care corespund intereselor și nevoilor sale personale. În opinia Administratorului, afișarea unei publicități personalizate pentru Vizitator este mai atractivă decât o reclamă care nu are nicio legătură cu nevoile sale. Fără aceste fișiere, acest lucru nu ar fi posibil deoarece tocmai companiile care colaborează cu Administratorul furnizează materiale publicitare pentru Vizitatori.

În cadrul activității de marketing, Administratorul beneficiază de serviciile următoarelor entități care utilizează fișiere cookie în Magazinul Online:

Subiect

Link către informații despre principiile confidențialității

Awin AG

https://www.awin.com/pl/rodo

Convertiser Sp. z o.o.

https://convertiser.com/pl/polityka_prywatnosci/

Criteo GmbH

https://www.criteo.com/privacy/

Facebook Ireland

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Google Ireland

https://policies.google.com/privacy?gl=pl   https://support.google.com/searchads/answer/7298761?hl=pl

https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=pl&ref_topic=1008008

Heureka Group a.s.

https://www.heurekashopping.cz/pro-zakazniky/podminky-pouzivani-pro-zakazniky/ochrana-soukromi

Hotjar Ltd.

https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

https://www.hotjar.com/legal/compliance/gdpr-commitment

Inspigroup s.r.o.

https://www.glami.cz/info/privacy/

LiveChat Inc.

https://www.livechatinc.com/legal/privacy-policy/

https://www.livechatinc.com/legal/gdpr-faq/

Pingdom AB

https://www.solarwinds.com/legal/privacy

https://www.solarwinds.com/cookies

RTB House Poland Sp. z o.o.

https://www.rtbhouse.com/privacy-center/website-privacy-policy/

https://www.rtbhouse.com/privacy-center/services-privacy-policy/

Seznam a.s.

https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/

Spark DigitUP Sp. z o.o.

https://trafficwatchdog.pl/files/tw_privacy_policy.pdf

Speedcurve Limited

https://speedcurve.com/terms/

Stileo Sp. z o.o.

https://stileo.it/static/privacy

Stylight Inc.

https://about.stylight.com/privacy-policy-en_US

Synerise S.A.

https://synerise.com/resources/privacy-policy

Tradedoubler Sp. z o.o.

https://www.tradedoubler.com/pl/privacy-policy/

Trusted Shop GmbH

https://www.trustedshops.pl/dane-firmy-ochrona-danych/

Wirtualna Polska Media S.A.

https://onas.wp.pl/poufnosc.html

VIV NETworks Sp. z o.o.

https://www.vivnetworks.com/pl/ochrona-danych-osobowych

Zopim Zendesk

https://www.smartsupp.com/help/privacy

Mai multe informații despre fișierele cookie ale entităților menționate pot fi găsite în politicile lor de confidențialitate.

12. CUM POT FI ȘTERSE / BLOCATE FIȘIERELE COOKIES?

Vizitatorul poate modifica utilizarea cookie-urilor prin gestionarea consimțământului în cadrul setărilor de confidențialitate de pe site-ul nostru web sau prin modificarea setărilor browserului sau prin intermediul aplicației (în funcție de soluțiile actuale implementate de Administrator).
Dacă utilizați setările browserului, modul de ștergere a modulelor cookie variază în funcție de browserul web pe care îl utilizați.  Informații privind modul de ștergere a modulelor cookie ar trebui să fie disponibile în secțiunea "Ajutor" a browserului de internet ales.  Ștergerea modulelor cookie nu este același lucru cu ștergerea de către Administrator a datelor cu caracter personal obținute prin intermediul modulelor cookie.
De exemplu, în browser-ul Internet Explorer, fișierele cookie pot fi modificate de la nivelul: Instrumente -> Opțiuni Internet -> Confidențialitate; în browser-ul Mozilla Firefox: Instrumente -> Opțiuni -> Confidențialitate; în timp ce în browser-ul Google Chrome: Setări -> Afișați setări avansate -> Confidențialitate -> Setări de conținut -> Cookie-uri. Căile de acces pot varia în funcție de versiunea de browser utilizată.
Informații detaliate privind gestionarea fișierelor cookie pe un telefon mobil sau pe alt dispozitiv mobil pot fi găsite în manualul utilizatorului/instrucțiuni de utilizare pentru telefonul respectiv sau dispozitivul mobil.
De asemenea, este posibilă blocarea fișierelor cookie ale unor terțe părți, cu acceptarea simultană a cookie-urilor utilizate direct de către Administrator (opțiunea "blocați cookie-urile site-urilor terțe").

13. CE CONSECINȚE VA AVEA ȘTERGEREA SAU BLOCAREA FIȘIERELOR COOKIES?

Restricționarea utilizării modulelor cookie pe un anumit dispozitiv poate avea un impact asupra funcționării Magazinului online, de exemplu, poate fi asociată cu incapacitatea de a menține o sesiune de conectare și, în unele cazuri, poate, de asemenea, să împiedice în mod semnificativ utilizarea Magazin online.

 

III. DACĂ ACEASTĂ POLITICĂ POATE FI SCHIMBATĂ ȘI CUM VEȚI AFLA DESPRE ACEST LUCRU?

Administratorul poate modifica Politica în viitor. De fiecare dată, va plasa informații despre o astfel de modificare pe site-ul magazinului online și în aplicație. Cu fiecare modificare, va apărea o nouă versiune a politicii cu o nouă dată.

 

IV. DE CÂND ESTE VALABILĂ PREZENTA VERSIUNE A POLITICI?

Prezenta versiune a Politicii este valabilă de la data de 21.01.2022.

 


 

 

 2022-01-20

 

Modifică setările Parteneri de încredere