Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 2.655
Filtre selectate (1)

Îmbrăcăminte Boss – brandul german cu tradiție de aproape 100 de ani

Brandul Hugo Boss reprezintă definiția stilului și luxului în domeniul vestimentar masculin. Marca este un simbol creat de Hugo Ferdinand Boss, care a trăit în perioada 1885 – 1948 și care, de-a lungul existenței sale a pus bazele luxosului brand care îi poartă numele, cunoscut până azi în toată lumea pentru produsele sale exclusiv masculine.În anul 1989, Hugo Boss intră în atenția publicului datorită colecției de ochelari de soare și de vedere, confecționați din titan, acetat, optyl și alte materiale rare la vremea respectivă. În anul 1990, brandul lansează în premieră linia de articole specifice stilului sport și casual, iar trei ani mai târziu oferă publicului pentru prima dată articole vestimentare și de încălțăminte dedicate femeilor. În perioada 1994 – 2005, brandul s-a extins producând piese de încălțăminte, ceasuri, parfumuri și produse de îngrijire pentru bărbați. În prezent, Boss, celebrul brand de articole de lux se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care abordează un stil clasic atemporal, prin adoptarea vestimentației realizată din materiale rafinate.

Boss unisex – haine oversize pentru fiecare persoană

Marca Hugo Boss și-a dobândit popularitatea grație colecției de costume bărbătești pe care pe produce azi. Cu secole în urmă, celebrul designer realiza uniforme pentru soldați, muncitori sau operatori poștali. În prezent, a atins apogeul evoluției sale, datorită articolelor destinate bărbaților și femeilor de succes. Lansarea colecției Boss unisex aduce în atenția publicului o varietate de piese curajoase, care susțin incluziunea, egalitatea între sexe și care maschează într-o manieră elegantă micile imperfecțiuni fizice. Femeile care obișnuiesc să includă articole unisex în vestimentație, reușesc să obțină outfit-uri versatile, care creează un anumit contrast ce subliniază frumusețea și finețea trăsăturilor feminine. 

Îmbrăcăminte sport Boss – pentru gimnastică, ciclism sau jogging

Eleganța este o trăsătură a oamenilor care investesc permanent în evoluția lor din toate perspectivele. Îmbrăcămintea Hugo Boss s-a adaptat cu timpul ritmului de viață și dinamicii societății. Oamenii au devenit tot mai pasionați de un stil de viață sănătos prin sport și echilibru. Când arăți excelent, te simți excelent. Colecția de îmbrăcăminte sport BOSS este proiectată pentru a-ți asigura un look rafinat, inclusiv în momentele tale de antrenament și mișcare. Gama de tricouri polo și tricouri clasice din bumbac 100% sau bumbac organic vor imprima ținutelor tale sport un aer sofisticat, chiar și atunci când alergi prin parc, te duci la sală, sau te plimbi prin natură. Materialele naturale oferă o experiență unică în timpul celor mai intense momente din viața ta. Materialele de calitate își mențin culorile proaspete, inclusiv după spălări frecvente. Protejează-te de vânt, ploaie și radiații UV datorită șepcilor din material sintetic și care poartă semnătura brandului care a scris istoria modei timp de secole: Hugo Boss. Gama de lenjerie de corp BOSS asigură pielii confortul optim necesar, grație materialelor naturale și croiurilor desăvârșite care definesc brandul BOSS. Modelele de încălțăminte BOSS impresionează prin construcția confortabilă, materialele durabile, designul atractiv și paleta cromatică elegantă. Aceste elemente recomandă integrarea produsului în echipamentele sport outdoor, indoor, dar și în ținutele casual sau smart-casual pentru ocazii elegante. 

Moda Boss - Întrebări Frecvente

Boss – Ce reprezintă brandul?

Boss este o marcă vestimentară de calibru, a cărei poveste a debutat în anul 1924, când celebrul designer de acum – Hugo Ferdinand Boss și-a deschis primul atelier de croitorie. Din anul 1967, brandul a cunoscut o nouă direcție de dezvoltare către piețele internaționale, pentru care a produs și a comercializat articole vestimentare și cosmetice din materiale de lux.

Boss – De unde să achiziționez aceste articole?

Colecția de articole vestimentare și piese de încălțăminte Boss pentru femei, bărbați sau modele unisex sunt disponibile în oferta magazinului online MODIVO.