Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Copii Vans

(Numărul de produse: 579)

Interval de vârstă
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Încălzire
Tipul de umplutură
Închizătoare îmbrăcăminte
Glugă
Lungime
Stilul picioarelor
Mânecă
Sex
Confecționat din
Potrivire
Decolteu
Tipul de închidere
Partea superioară
Tipul vârfului
Tipul tocului
Talie
Destinat pentru preparate
Sport
Destinat pentru
Ocazie
Mărimea genții
Mărimea rucsacului
Funcţie
Impermeabilitate
Tipul de căciulă
Stil
Diagonală ecran
Imprimeu
Sezon
Vans
cu 13

Vans pentru copii - stil direct de la un brand global

Vans este unul dintre cele mai îndrăgite branduri globale, ce continuă de mai bine de 50 de ani să creeze încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii în stil stradal pentru amatorii de confort din întreaga lume. Articolele Vans sunt moderne, expresive şi completează perfect stilul de viaţă al tinerilor ce doresc să se exprime. Linia Vans pentru copii cuprinde o varietate mare de articole și piese ce se evidenţiază prin culoare, design modern și calitate excepțională. Vans copii aduce în garderobă celor mai mici confort la superlativ, libertate de mișcare şi un aer nonconformist. Toate piesele din portofoliul Vans copii, disponibile pe modivo.ro sunt soluţii ce îi satisfac chiar şi pe cei mai pretenţioşi dintre băieţi şi fetiţe. Varietatea mare de bluze, hanorace, pantaloni, căciuli, veste, tenişi, adidaşi şi pantofi pentru skating ce poartă amprenta Vans sunt opțiunile ce vor îmbogăți ţinutele de zi cu zi ale celor mici, piese ce îi vor ajuta să îşi descopere stilul personal. 

Vans pentru un băiat - un mic tip streetwear

Din colecțiile Vans pentru copii nu lipsesc piesele cu aspect minimalist şi logo-uri bine evidenţiate, dar nici articolele ce se disting prin culoare, asocieri cromatice expresive ori imprimeuri îndrăzneţe. Colecțiile deja consacrate: Old Skool, Big Stak, X -Project Cat, SK8-Hi cuprind articole de îmbrăcăminte Vans pentru un băiat modern ce pune preț pe mișcare şi libertate de exprimare. Cu design ușor nonconformist, aspect modern, şi culori antrenante, ţinutele în stil stradal pentru copii îmbină în mod natural utilul cu plăcutul. Hainele şi încălţămintea concepute de creatori celebrei companii sunt soluții perfecte pentru a oferi celor mici libertatea de a se mişca şi a se exprima. Fie că sunt abordate pentru completarea ţinutelor de şcoală, ori a combinațiilor pentru petrecerea timpului liber şi a celor sportive, piesele Vans sunt de efect, creând ținute moderne. 

Vans dimensiuni pentru copii - pe care să le alegi?

Selectarea mărimii perfecte nu este o sarcină tocmai dificilă. Magazinul online modivo.ro oferă informaţii complete cu privire la toate produsele disponibile. La secțiunea specificaţiile produsului, Vans dimensiuni pentru copii,  pot fi analizate toate detaliile cu privire la mărime, vârsta recomandată, lungime, s.a. Totuși pentru că vorbim de îmbrăcăminte în stil stradal, putem confirma că orice alegere este potrivită şi îi va ajuta pe cei mici să se exprime. În cazul articolelor de încălţăminte, este important să măsori dimensiunea tălpii copilului şi să verifici rezultatul  măsurătorii înainte de a face achiziții, acest detaliu te va ajuta să faci alegeri potrivite.

Vans la modă pentru copii – Întrebări frecvente:

Vans - ce dimensiune să alegi?

Îmbrăcămintea şi încălţămintea din portofoliul Vans se distinge prin croi dinamic, efervescent, culoare şi confort ridicat. Este ușor să selectezi dimensiunea Vans potrivită pentru copii, analizează etichete, pe aceasta găseşti recomandări de vârstă şi înălțime. Pentru încălţăminte verifică şi lungimea tălpii copilului, măsurată în centimetri. 

Cum să depistezi piesele Vans contrafăcute?

Vans este unul dintre cele mai populare branduri, dar şi unul dintre cele mai replicate. Nu este greu să deosebeşti produsele originale de fake-uri. În cazul încălţămintei Vans pentru copii, verifică cu atenţie logo-ul, acesta trebuie să fie vizibil şi întreg, rotile plăcii trebuie să fie complete, finisajul din spatele tălpii este un alt detaliu care deosebește sneakersii contrafăcuţi de cei autentici, în cazul celor originali, legătura este întotdeauna bine evidențiată.