Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Șlapi pentru băieți

(Numărul de produse: 375)

Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Partea superioară
Tipul de închidere
Tipul tocului
Destinat pentru
Sezon
Stil
Preț
cu 8

Șlapi pentru băieți care vor funcționa atât acasă, cât și la școală

Cărui copil nu îi place să meargă la piscină? Cu toate acestea, puțini dintre ei își amintesc despre regulile de siguranță și sunt conștienți de pericolele care îi pândesc. Merită să ai grijă de igiena și sănătatea picioarelor și să pui la dispoziție copilului șlapi de piscină băieți confortabili. Șlapii pentru băieți se vor dovedi potriviți și în vacanțele la malul mării, pe plajă, dar si la o plimbare. Acești șlapi băieți tineri vor proteja piciorul copilului împotriva efectelor folosirii dușurilor și băilor publice și vor minimiza riscul de deteriorare sau rănire a pielii picioarelor.

Jocul în piscină este unul dintre modurile preferate de a petrece timpul liber pentru cei mai mici. Cu toate acestea, șlapii de piscină băieți sunt baza! Acestea protejează picioarele împotriva amenințărilor precum microbii sau suprafețele umede, dar sunt și ușori și aerisiți. Aerisirea adecvată este baza pentru bunăstarea copilului tău în zilele caniculare. Merită să-i alegi pe cei mai buni, pentru că vor asigura siguranța și bunăstarea copilului.

Oferă-i copilului încălțămintea perfectă pentru piscină

Cel mai important lucru este ca șlapii pentru piscina băieți să fie funcționali, confortabili și siguri. O astfel de încălțăminte va asigura o mare distracție la piscină sau în parcul acvatic, iar părinții nu își vor face griji dacă copilul lor va aluneca și va cădea. Prin urmare, șlapii băieți Adidas pentru piscină ar trebui să fie selectați în formă adecvată și din materiale de înaltă calitate. Este important ca acestea să fie impermeabile, solide și echipate cu talpă antiderapantă. Verifică oferta de șlapi băieți din magazinul MODIVO și fă-ți copilul să petreacă vara într-un stil la modă!

Vezi ce șlapi de marcă pentru băieți tineri ți-a pregătit MODIVO

Magazinul MODIVO oferă o selecție largă de șlapi băieți tineri, dar și șlapi pentru băieți 34 35 36 37 38, pentru cei mai mari. Cumpărarea încălțămintei potrivite este de obicei o problemă serioasă - părinții se concentrează pe calitatea materialului și a tehnologiilor folosite, iar copiii pe aspect. Oferta MODIVO include numeroși șlapi de piscină pentru băieți - consultă modelele selectate pentru băieți și alege șlapi Adidas băieți sau modele de la alte mărci de renume. Unele dintre ele vor fi folosite nu doar ca încălțăminte pentru piscină, ci și zilnic. În zilele caniculare, cei mici se pot plimba liber prin oraș.

Pentru cei mai mici, cel mai important lucru este croiala, modelul sau culoarea – cei mici aleg cel mai adesea șlapi de piscină băieți  într-o culoare închisă sau cu eroul lor preferat. Fiecare model va atrage cu siguranță atenția copilului tău. 

Șlapi pentru băieți – întrebări frecvente

Ce este mai bine – papuci sau șlapi?

Atunci când verifici oferta magazinului online MODIVO, trebuie să alegi șlapi băieți tineri sau papuci care să se potrivească gusturilor și nevoilor copiilor. Alegerea între papuci sau șlapi de piscină băieți depinde în mare parte de locul unde vor fi folosiți, căci toate modelele disponibile pe site aparțin unor branduri renumite și nu trebuie să îți faci griji în privința calității acestora.

De unde să cumperi șlapi de marcă pentru băieți?

Fiind vorba despre încălțămintea pentru copii, trebuie să ai grijă ca aceasta să fie de bună calitate, iar în magazinul MODIVO ai în plus garanția că vei găsi numeroase modele care să corespundă preferințelor estetice a celor mai mici. De aceea, un magazin online precum MODIVO este cel mai bun loc de unde poți cumpăra șlapi băieți tineri.