Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Încălzire
Lățimea pantofului
Tipul de închidere
Produse: 102
Afișează identificatorul versiunii

Slăbire eficientă a picioarelor, adică cizme de damă până la coapse

Acest tip de încălțăminte trezește o mulțime de emoții, deoarece subliniază perfect picioarele mai groase și le poate face mai subțiri. Cu toate acestea, ar trebui să știi că cizmele până la coapsă peste genunchi trebuie combinate cu haine într-un mod atent. Daca vrei să îți subțiezi picioarele datorită acestui tip de încălțăminte, cel mai bine va fi să creezi ținute într-o singură culoare. Ai de gând să porți o fustă scurtă? Alege cizme de damă până la coapsă și dresuri de aceeași nuanță. Același lucru este valabil și pentru colanți și pantaloni. Cizmele până la coapsă la modă cu dungi care prelungesc vizual picioarele sunt perfecte. Sunt recomandate în special femeilor care doresc să obțină efectul de picioare mai subțiri.  Amintește-ți că nu numai negrul te face mai zveltă. Cizmele până la genunchi nude, în special cele fără strălucire intensă, pot deveni perechea ta de pantofi preferată pentru sarcini speciale!

Cizme înalte de primăvară – le poți purta tot timpul anului?

Contrar aparențelor, o astfel de încălțăminte este o investiție pentru tot anul. Este adevărat că acele cizme înalte de primăvară de culoare deschisă din material subțire nu pot fi încălțate prin oraș într-o zi ploioasă de toamnă, dar purtarea lor într-un club exclusivist este o idee grozavă. Dacă într-o zi friguroasă vei pleca din casă și vei urca în mașina care te va duce la o petrecere sau la un banchet, atunci poți să mergi mai departe și să te decizi asupra unor cizme până la coapsă. Fără îndoială, însă, că aceste modele extrem de eficiente, dar din material delicat, nu sunt recomandate pentru stilizările casual de toamnă și iarnă.  Atât cizmele înalte până la coapsă cu toc subțire, cât și cele cu toc mai gros sunt o completare stilată și elegantă a ținutelor sofisticate. Tocurile înalte sunt de departe cele mai stilate modele care sunt perfecte pentru o rochie scurtă de seară sau o fustă mini, dar se potrivesc și cu rochii minimaliste, simple.

Cizme înalte din piele întoarsă sau piele - pe care să le alegi?

Aceasta este o dilemă pentru multe femei. Atât cizmele de piele întoarsă până la coapse, cât și cele din piele sunt o încălțăminte care poate fi folosită în multe stiluri. Cizmele înalte de piele până la coapsă impresionează prin eleganța lor subtilă. Cele în nuanțe deschise subliniază perfect avantajele oricărui ten și sunt perfecte și pentru femeile cu frumusețe delicată. Cizmele din piele până la coapsă sunt mai universale și mai rezistente la condițiile meteorologice nefavorabile. Este dificil să determini clar ce tip de încălțăminte ți se va potrivi cel mai bine. Cel mai bine este să ai în garderobă cel puțin două perechi de cizme de damă până la coapsă – una din piele naturală și cealaltă din piele întoarsă. 

Cizme până la coapsă - Întrebări frecvente

Cizme până la coapsă - cum să le porți cu o fustă?

Cizmele peste genunchi arată cel mai bine într-o combinație cu fuste scurte. Poți opta pentru modele de fuste tip creion sau pentru cele cu croială trapezoidală.

Ce să faci pentru a preveni alunecarea cizmelor până la coapsă?

Cizmele până la coapsă pot aluneca de pe picior, dar acest lucru poate fi prevenit cu câteva trucuri. Este recomandat să porți șosete groase, care nu alunecă, tricotate. Cu ajutorul acestora, vei putea menține partea superioară a cizmelor la loc.