Cizme și botine cowboy pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Încălzire
Lățimea pantofului
Tipul de închidere
Produse: 38
Afișează identificatorul versiunii

Cizme cowboy pentru femei – o metodă originală de a experimenta stilul

Îți poți da seama după denumirea lor cum au devenit faimoase aceste cizme, și anume fiind purtate de crescătorii de vite din Vestul Sălbatic. Însă originea lor este mai veche de atât, fiind purtate în secolul al XVI-lea de către conchistadorii spanioli. Aveau această formă pentru că erau ușor de folosit la călărie, vârful ascuțit și tocul specific, fiind detalii ce asigurau stabilitate piciorului în scară. În zilele noastre cizmele cowboy își găsesc cu lejeritate locul în orice garderobă în tendințe, fiind ușor de integrat în ținute moderne și de efect. Doamnele pot purta aceste cizme în orice sezon, fiind ușor de asortat la rochii subțiri de vară sau la blugi scurți, ori la rochii groase din stofă, lână sau cașmir în sezonul rece. Designul acestora diferă de la un un tip la altul. Vorbind de dimensiuni, avem cizme cu carâmb scurt sau lung. Analizând coloristica, există o multitudine de culori, de la cele neutre și versatile, la variantele ce inspiră prin accente și nuanțe vibrante. Indiferent de aspect, design și materiale, o pereche de cizme cowboy pentru femei rămân achiziții în orice garderobă.

Cizme cowboy din piele – pentru fanii stilurilor boho și hippie

Tot pentru a facilita călăritul, pielea era materialul folosit pentru crearea acestor cizme. Aceasta era moale , dar nu aluneca și era comod să o porți o zi întreagă, protejând în același timp piciorul. Trebuie să recunoaștem că o pereche de cizme cowboy din piele sunt chic. Fanii stilurilor boho și hippie sunt cei care introduc foarte des aceste cizme în ținutele lor. Pot fi purtate cu lejeritate la o rochie de vară subțire și lungă, cu o pălărie cu bor larg și o geacă de blugi, poți asorta cu succes o pereche de cizme cowboy, de preferat cu franjuri sau alte accesorii prinse pe ele, și obții astfel o ținută boho chic de efect. Poți merge mai departe și poți asocia o rochie scurtă, înflorată, cu o eșarfă prinsă pe cap și multe accesorii colorate, adaugă niște cizme cowboy cu carâmb scurt pentru a obține un stil hippie. Indiferent care este alegerea ta, gama de cizme cowboy disponibilă pe modivo.ro te poate satisface pe deplin.

Cizme cowboy negre pentru femei – în trend, confortabile și rebele

Dacă nu vrei să ieși foarte tare în evidență sau efectiv conjunctura nu permite un dress code lejer, dar stilul tău este totuși unul rebel și nonconformist, atunci mizează pe farmecul unei perechi de cizme cowboy negre. Le poți asorta la o rochie de vară neagră sau la o pereche de jeanși și o cămașă. Astfel, vei avea o ținută modernă, trendy și totuși cuminte.

Cizme și botine cowboy- întrebări frecvente

Chiar dacă ai deja o pereche de cizme cowboy în garderoba ta sau încă te gândești dacă este sau nu alegerea potrivită pentru tine, îți răspundem unor întrebări pentru a te convinge că acestea sunt o variantă câștigătoare în ținuta oricărei femei.

Cum să porți cizmele cowboy?

Fie că alegi unele lungi sau scurte, colorate sau uni, cizmele cowboy sunt ușor de asortat atât la rochii cât și la pantaloni, scurți sau lungi. De asemenea, nu sunt condiționate de sezon. În mod sigur nu le vei purta prin zăpadă, dar merg foarte prin la o ieșire în oraș, indiferent că e iarnă sau vară.

Cizmele cowboy – ce pantaloni să asortezi la ele?

Cei mai potriviți pantaloni pe care îi poți purta atunci când te încalți cu niște cizme cowboy sunt aceia strâmți pe picior, care sunt ușor de introdus în cizmă. Acestea nu se acoperă cu pantalonul, în primul rând din cauza faptului că modelul acesta de cizmă este unul cu carâmb larg și nu ar arăta bine, apoi din cauză că nu ai vrea să le ascunzi, ci să fie puse în valoare. De asemenea, pantalonii scurți, jeans mai ales, sunt foarte potriviți pentru a-i asorta la acest tip de cizme.