Inele pentru femei

Sortează
Preț
Marca
Culoare
Confecționarea bijuteriei
Etichetă produs
Produse: 17

Inele de argint şi aur-Cadoul perfect pentru fiecare femeie

Bijuteriile realizate din metale şi pietre preţioase au reprezentat dintotdeauna un tărâm fascinant pentru femei. Din cele mai îndepărate timpuri, oamenii au descoperit tehnici de lucru prin care au obţinut bijuterii de o frumuseţe şi o valoare incontestabile. Atunci când se alege un cadou, alegând din modelele de inele pentru femei, reuşita va fi garantată. Nobleţea şi frumuseţea aurului şi argintului, simplă sau împletită cu sclipiri de pietre preţioase sau semipreţioase, vor fi pe placul oricărei doamne sau domnişoare. Fie că se aleg inele de aur pentru femei, fie că se optează pentru un model din multitudinea de inele de argint pentru femei, cadoul va fi primit cu multă apreciere.

Inele pentru femei-Un plus strălucitor la stilizarea feminină

Ţinuta unei femei nu va fi completă până când nu se va alege bijuteria potrivită. Din aur sau argint, delicate sau din categoria inele mari pentru femei, inelele oferă posibilitatea de a accentua tendinţele modei, dar şi de a oferi un plus de strălucire şi personalitate aerului feminin. Inele pentru femei reprezintă calea cea mai sigură, în acelaşi timp foarte iubită de către femei, prin care acestea îşi pun amprenta asupra stilului vestimentar, folosindu-şi imaginaţia şi abilităţile creative.

Inele pentru femei-O alegere feminină pentru toate ocaziile

Inele pentru femei, delicate, complexe, opulente sau discrete, se vor încadra oricărei ţinute. Fie că merge la o întâlnire de afaceri, fie că pleacă într-o călătorie, merge la birou sau se pregăteşte pentru o întâlnire romantică, fie că îşi pregăteşte ţinuta de seară, fiecare femeie va şti ce tip de inel îi o va completa cel mai bine. Inele de aur pentru femei este categoria cea mai ofertantă atunci când se doreşte purtarea unor bijuterii valoroase, cu un design frumos şi delicat. Alegând dintre modelele de inele de argint pentru femei, doamnele şi domnişoarele au posibilitatea de a se bucura de bijuterii de valoare, simple sau opulente, necesare în accesorizarea oricărei variante vestimentare.

Inele de argint-Un mod unic de a-ţi arăta afecţiunea

Argintul face parte din categoria metalelor preţioase, având o serie de caracteristici care au contribuit la creşterea valorii. Simplitatea şi puritatea unui inel din argint, poate ajuta atunci când se caută un cadou care ar trebui să transmită un mesaj. Alegând un cadou din categoria inele de argint pentru femei, simple sau reprezentate prin simboluri, vă veţi asigura de faptul că cea care îl va primi, va înţelege încărcătura emoţională pe care doriţi să i-o transmiteţi. Unele dintre modelele de bijuterii prosuse sub sigla brandurilor celebre, precum Michael Kors sau Mango, pot fi achiziţionate accesând modivo.ro.

Inele pentru femei-Întrebări frecvente

Purtarea bijuteriilor face parte din viaţa oricărei doamne, proces firesc şi natural, plin de oportunităţi şi variante de creionare a personalităţii şi ţinutei. Însă chiar şi aşa, pot exista dileme pe care le pot întâlni atunici când vor să îşi achiziţioneze un inel.

Care sunt dimensiunile inelelor?

Pentru măsurarea inelelor, s-a stabilit un tabel universal de mărimi. Acesta cuprinde mărimi între 43 şi 75. Cel mai des întâlnite mărimi la femei sunt reprezentate de numerele 52, 54, şi 57. Pentru a se stabili aceste măsurători, se efectuează măsurarea în milimetri a circumferinţei degetului, respectiv a inelului.

Ce inel de logodnă să alegi?

Inelul de logodnă este bijuteria cu o foarte mare încărcătură emoţională, fiind oferit din iubire şi pentru iubire. Este recomandat ca inelul de logodnă să aibă un design special, realizat din metal preţios şi pietre naturale, preţioase sau semipreţioase.

Pe ce deget să pui inelul de logodnă?

Atunci când vă hotărâţi să cereţi mâna iubitei dumneavoastră şi decideţi să îi oferiţi tradiţionalul şi preţiosul inel de logodnă, trebuie să ştiţi că i-l veţi pune pe degetul inelar al mâinii stângi.

Ce inele de aur se pot purta zilnic

Bijuteriile din aur se pot purta oricând. Însă pe perioada activităţilor de peste zi, se recomandă modele practice, nu delicate sau cu monturi sofisticate, ci uşor de purtat, care nu se agaţă şi sunt expuse riscului de a fi deteriorate.