Îmbrăcăminte pentru femei Versace Jeans Couture

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Material îmbrăcăminte
Imprimeu
Etichetă produs
Produse: 214
Afișează identificatorul versiunii

Versace Jeans Couture - cu ce este diferit de Versace?

Versace Jeans Couture reprezintă a doua linie a brandului Versace. Casa de modă italiană Versace este sinonimă luxului de stil italian și prezintă aspecte pline de strălucire încă de la apariția acestuia din anul 1970. De-a lungul timpului, casa de modă principală a dat naștere unor linii și mărci secundare, cum ar fi Versace Jeans Couture, Versus Versace și Versace Collection. Logo-ul emblematic al tuturor acestor mărci este reprezentat de capul Medusei, zeița mitologică care prezintă șerpi în loc de păr și are abilitatea de a pietrifica pe oricine o privește în ochi. Versace Jeans Couture dezvoltă anumite direcții a pieselor de îmbrăcăminte, cum ar fi: tricouri, hanorace, pantaloni sau geci.

Stiluri dovedite de Versace: Versace Jeans Couture

Stilul Versace Jeans Couture reușește să îmbine moda îanltă cu un aspect modern, oferind diferite modele de îmbrăcăminte care păstrează celebra estetică Versace. Tricoul Versace Jeans Couture reprezintă un model ales de majoritatea femeilor, cât și de bărbați de-o potrivă, deoarece este format din materiale eficiente de calitate înaltă, cu un aspect plăcut adoptat tendințelor actuale. Acest brand a devenit extrem de popular datorită articolelor vestimentare la modă, informale și accesibile, care încorporează în același timp elemente stilistice ale principalelor colecții Versace. Hanoracul Versace Jeans Couture de pe MODIVO constituie o notă formidabilă care a fost oferită acestei piese de vestimentație, fiind un produs ce oferă căldură persoanei ce îl îmbracă și eficiență. Această linie secundară a brandului principal Versace este dedicat tinereții, concentrându-se pe noile tendințe de adidași, hanorace supradimensionate, imprimeuri și modele îndrăznețe cu accente de semnătură și culori strălucitoare.

Versace Jeans Couture - cea mai mare selecție de pe MODIVO

Magazinul MODIVO prezintă o colecție uimitoare de modele și accesorii ale brandului Versace Jeans Couture, aici fiecare împătimit al modei reușind să își aleagă piese de îmbrăcăminte după plăcerile proprii și să își împlinească dorințele din punct de vedere stilistic. Geaca Versace Jeans Couture are un strat exterior impermeabil,, fiind dedicată diferitelor activități de zi cu zi,  fiind comercializată în funcție de mărimile corpului tău. Pantalonii Versace Jeans Couture sunt prezenți într-o mulțime de modele, de culori și de stiluri. Pornind de la modele special constituite pentru generația tânără și până la modele mai clasice, pe MODIVO vei regăsi tot ceea ce dorești. 

Îmbrăcăminte pentru femei Versace Jeans Couture - Întrebări frecvente

Versace Jeans Couture – cum să distingem acest brand?

Așa cum am precizat anterior, Versace Jeans Couture reprezintă o linie secundară a brandului Versace, iar diferența principală este dat de stilul modelelor și eticheta de preț, deoarece ambele mărci sunt destinate unei piețe țintă diferite.

Versace Jeans Couture - ce haine ale acestui brand merită cumpărate?

Acest brand dezvoltă o arie largă de colecții de articole vestimentare. Fie că alegi un tricou, un hanorac, pantaloni sau geacă Versace Jeans Couture, toate acestea sunt diferite de alte mărci datorită calității pe care o reprezintă, a eficienței oferite, precum și a modelelor strălucitoare și actualizate ultimelor tendințe din acest domeniu.