Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Trenciuri pentru femei

(Numărul de produse: 72)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Material îmbrăcăminte
Potrivire
Lungime
Ocazie
Imprimeu
Sezon
cu 2

Trench pentru femei-O alegere elegantă pentru toamnă şi primăvară

Palton sau trench pentru femei, aceste piese îşi au origini foarte îndepărtate, undeva în stilul milităresc al soldaţilor pregătiţi de război. În anul 1879  Thomas Burberry transformă acest accesoriu al uniformei, într-o piesă extrem de comodă, elegantă  şi practică, destinată atât bărbaţilor, cât şi femeilor.  Realizat din gabardină, primul  trench  pentru femei era impermeabil, avea o textură solidă şi o croială comodă.  Stilizările cu trench pentru femei  sunt de atunci posibile şi extrem de apreciate, acestea conferind eleganţă ţinutelor de toamnă şi primăvară. 

Trench pentru femei-Un aspect de primăvară în garderoba ta

Trench pentru femei, este piesa vestimentară care nu trebuie să lipsescă din garderoba niciunei doamne sau domnişoare. Croiala atât de exactă şi tenta masculină, alături de textura plăcută şi uşoară a materialelor impermeabile, fac dintr-un trench scurt pentru femei piesa de rezistenţă într-o primăvară ploioasă. Palele dese de vânt vor fi mult mai puţin resimţite, dacă peste un costum de lejer  veţi purta un comod şi elegant  trench negru pentru femei.

Trench-ul bej pentru femei-Cea mai la modă alegere, ideală pentru stilul dumneavosatră

Pentru a fi sigură că veţi alege trench-ul potrivit oricărei ţinute, varianta trench de damă-bej, reprezintă soluţia salvatoare. Alături de nuanţe precum camel sau kaki, acest tip de trench femei, accesorizat cu revere, buzunare sau butoni, va fi întotdeauna o piesă importantă, când se doreşte un outfit elegant, comod şi practic. Modino.ro vă ajută să achiziţionaţi trench-ul potrivit, alegând din modele  produse  sub semnătura brandurilor celebre precum Tommy Hilfiger, Calvin Klein sau Boss.

Trench pentru femei-Etalon în stil clasic, subliniind perfect personalitatea feminină

Trench-ul va putea fi purtat în orice context, dacă este bine ales. Este un etalon al eleganţei, astfel că dacă veţi alege un trench pentru femei cu două rânduri de nasturi, îl veţi putea purta într-un cadru formal. Un trench cu un singur rând de nasturi, se va potrivi oricărei ţinute şi oricărei situaţii, putând fi purtat atât cu rochii înflorate sau mulate, cât şi cu o fustă lungă şi largă. Mergând pe varianta trench negru pentru femei, veţi conferi personalitate ţinutei dumneavoastră

Trench pentru femei-Întrebări frecvente

Trench-ul este piesa vestimentară care combină într-un mod fascinant croiala pefectă, materialul comod şi utilitatea practică. Din varietatea de modele, sigur veţi alege cea mai bună variantă pentru dumneavoastră.

Ce trench stilat ţi se potriveşte?

Un trench negru pentru femei, accesorizat cu două rânduri de nasturi, vă va conferi stil şi eleganţă, dar şi libertate de mişcare. De asemenea, un trench de damă-bej vă va ajuta să oferiţi originalitate şi mult farmec unei zile ploioase de primăvară. 

Ce trench să alegi pentru toamnă?

Toamna vine cu tonuri maronii şi galbene, astfel că este indicat să vă asortaţi ţinuta cu natura. Un trench scurt sau mediu, în tonuri de maro, cărămiziu,  gri, camel sau kaki, accesorizat cu revere interesante, se va potrivi unei toamne târzii.

Trench pentru femei-Cu ce este mai bine să îl îmbraci?

Trench pentru femei poate fi purtat cu orice ţinută. Ţinuta ofiice se va potrivi cu un trench gri sau maro, cu două rânduri de nastruri. Pentru o rochie înflorată  puteţi alege un trench scurt uni, iar pentru a merge la o petrecere cu pritenii, veţi asorta rochia lungă şi mulată cu un  trench cu închidere pe un singur  rând de nasturi.

Cum să alegi un trench pentru a se potrivi cu silueata ta?

Trench-ul de damă permite oricărei siluete să îşi găsescă modelul potrivit. O persoană înaltă, poate opta pentru orice lungime, pe când pentru persoanele scunde se recomandă modelele mai scurte. O persoană plinuţă, va înclina spre un colorit în tonuri închise, pe când o persoană slăbuţă, poate jongla cu orice culoare.