Femei Herskind

Produse: 128
Afișează identificatorul versiunii

Modă feminină elegantă și practică pentru oraș și muncă

Vânzarea hainelor Levi’s este un adevărat deliciu pentru fanele stilului și confortului urban. Pentru că, acest brand extrem de popular oferă prin Modivo.ro colecții care includ îmbrăcăminte elegantă și practică, mai exact blugi, hanorace la modă, jachete și tricouri.

Blugii Levi’s sunt, fără îndoială, renumiți de la acest brand, aceștia fiind și produsul pentru care Levi’s și-a câștigat popularitatea. Produsele Levi’s sunt în tendințe în fiecare sezon și le poți admira pe diversele podiumuri ale lumii.

Cele mai recente colecții de la marca Levis – un producător premium de top

Îți dorești o garderobă perfect compusă, care să îți permită să creezi ținute la modă, perfecte pentru ieșirile în oraș sau pentru la muncă? Atunci alege de pe Modivo.ro produse din cele mai recente colecții de la marca Levi’s, ce atrag prin design-ul lor minunat, calitatea excelentă și popularitatea nemărginită. Aceste clasice atemporale, precum blugii Levi’s îți garantează că investiile tale în modă te vor servi pentru multe sezoane. Și le poți avea și tu de pe Modivo.ro!

De ce sunt atât de populare tricourile, hanoracele, blugii și jachetele Levi’s?

Hanoracul Levi’s, tricoul Levi’s, blugii și jachetele din denim Levi’s sunt elemente clasice ale stilului de zi cu zi și urban și sunt, de asemenea, perfecte pentru munca la dstanță și îndatoririle la domiciliu. Acestea sunt și motivele pentru care este bine să le ai în propria garderobă.

Colecția Levi’s pune la vânzare propuneri vestimentare pentru femeile de toate vârstele, iar produsul emblematic al mărcii americane este o jachetă din denim, un model atemporal care funcționează bine atât vara, cât și iarna. Merge să porți această geacă de blugi Levi’s cu tricouri Levi’s sau cu blugi și chiar cu pantaloni de trening.

Îmbrăcăminte pentru femei Levis – întrebări frecvente

Brandul Levi’s reprezintă inovație și calitate, iar produsele sunt cunoscute mai ales pentru stabilitate și durabilitate. Acest lucru este simbolizat și de logo-ul create în 1986, care poate fi găsit și astăzi pe blugii Levi’s 501. În mijlocul siglei, poți vedea o pereche de blugi Levi’s care rezistă chiar și la tragerea a doi cai.

Dar cum a apărut acest brand și când? Cum le recunoști pe cele originale și cum le îngrijești pentru a le putea purta timp de mulți ani? Află răspunsurile mai jos.

Cum speli blugii Levi’s?

Cel mai bun mod de a-ți spăla blugii Levi’s este să folosești apă rece, căci aceasta păstrează culoarea pe care o iubești atât de mult. Spălarea cu apă rece protejează pantalonii împotriva decolorării și micșorării. Întoarcerea blugilor pe dos și agățarea lor într-un mediu umbrit previne decolorarea și menținerea buzunarelor umede.

Levi’s – ce este acest brand?

În 1873, Levi Strauss împreună cu partenerul său Jacob Davis au decis să își breveteze blugii cu întăriri în zonele deosebit de expuse la abraziune, iar în următorii ani, au cunoscut o creștere neîntreruptă a popularității pantalonilor din denim, care au devenit unul dintre simbolurile tinerilor de pretutindeni.

Cum recunoști hainele originale Levi’s?

Exită câteva moduri de a deosebi hainele originale de cele fake. Butonul pantalonilor ese imprimat pe partea din față cu”Levi Strauss & Co SF Cal”. Nituril blugilor sunt în relief pe ambele părți și fiecare model are o etichetă în partea din spate dreapta, la nivelul centurii, deasupra buzunarului din spate drept.