Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Femei Femilet by Chantelle

Sortează
Mărime
Preț
Marca 1
Culoare
Tip produs
Decolteu
Sezon
Produse: 72
Filtre selectate (1)

Lenjerie intimă de lux creată în semn de omagiu pentru femei și natură

Femilet by Chantelle - lenjerie intimă scandinavă din țesături naturale

Femilet este una dintre cele patru mărci private ale popularului brand francez de lenjerie Chantelle. Considerată lenjeria intimă preferată de femeile europene care apreciază calitatea, Femilet încântă cu materiale naturale. Produsele brandului sunt create cu respect pentru mediul înconjurător, iar lenjeria intimă se distinge prin țesături ecologice și naturale, precum și prin adaptarea perfectă la diferite forme și mărimi. Femilet este un amestec de nonșalanță franceză, design scandinav și culori clasice. Colecția a fost creată cu gândul la natură și la femei - la lux și la confortul lor.

Femilet - lenjerie intimă ecologică pentru femei exigente

Lenjeria intimă Femilet by Chantelle este, înainte de toate, funcțională, iar materialele de înaltă calitate oferă femeilor relaxare și confort maxim. Pe MODIVO vei găsi sortimentul Femilet care întruchipează eleganța, stilul, calitatea și senzualitatea. Marca oferă modele confortabile atât pentru zi (Lifewear), cât și pentru noapte (Nightwear). Oferta Femilet include, în primul rând, halate de baie feminine și diverse modele comode de maiouri din bumbac și leggings. Deoarece colecția a fost creată cu gândul la mediul natural, produsele mărcii sunt în culorile clasice ale pământului, gri, alb și negru. Femilet este alegerea numărul unu pentru toate doamnele care doresc să combine clasicul natural cu un confort excepțional.