Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Preț
Marca 1
Culoare
Tip produs
Sezon
Etichetă produs
Produse: 59
Filtre selectate (1)

Descoperă moștenirea pantofilor Saucony și calitatea lor imbatabilă

Saucony este un brand american de încălțăminte și accesorii sportive, fondat în anul 1898 în Kutztown, Pennsylvania, iar multe colecții femei Saucony sunt construite pentru a pune în valoare stilul de viață dinamic. Brandul a fost creat inițial pentru a produce încălțăminte pentru copii, dar în anii '70 s-a axat pe producția de încălțăminte de performanță pentru alergători și sportivi. Saucony este cunoscut pentru tehnologia sa inovatoare în domeniul încălțămintei sportive și pentru atenția acordată confortului și performanței. Printre cele mai populare modele de pantofi sport produse de Saucony se numără seria Kinvara, seria Guide și seria Triumph. Brandul se angajează să producă produse durabile și de calitate, folosind materiale de înaltă calitate și tehnologie avansată.

Găsește perechea perfectă pentru orice activitate sau stare de spirit cu încălțămintea Saucony

Încălțămintea de la Saucony este concepută să satisfacă nevoile sportivilor și alergătorilor, dar este, de asemenea, potrivită pentru oricine caută o încălțăminte confortabilă și de calitate, indiferent de activitatea sau starea de spirit. Colecțiile de pantofi Saucony sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele, cum ar fi încălțămintea de alergare, încălțămintea de antrenament, încălțămintea casual și multe altele. Mulți clienți apreciază confortul și durabilitatea încălțămintei de la Saucony, făcându-i astfel potriviți pentru orice activitate, de la alergare și antrenament la plimbări în oraș sau pur și simplu relaxare. În general, încălțămintea de la Saucony este concepută pentru a oferi o experiență confortabilă și de înaltă calitate, indiferent de activitatea sau starea de spirit.

Completează-ți ținuta sportivă cu Saucony Shadow 5000 în alb-negru clasic

Modelele de pantofi de alergare Saucony Shadow 5000 în alb-negru clasic pot fi asociate cu o ținută sportivă confortabilă și modernă. Pentru a crea o ținută sportivă cu acești pantofi, poți opta pentru o pereche de pantaloni de trening în nuanțe de gri sau negru pot fi combinați cu o bluză sport și o geacă bomber în culori similare. Adaugă o șapcă neagră și ochelari de soare pentru un look cool și modern.

Îmbunătățește-ți jocul de alergare cu Saucony Peregrine ISO în culorile roșu și portocaliu atrăgătoare

Acești pantofi de alergare sunt cunoscuți pentru durabilitatea și capacitatea lor de a face față condițiilor dificile de pe terenul accidentat. Perechile de pantofi Peregrine ISO au o talpă exterioară robustă și o supratensiune ISOFIT care se adaptează la forma piciorului, pentru a oferi o potrivire personalizată. Cât despre culoare, roșu și portocaliu sunt culori vibrante și pline de energie, care ar putea să vă ofere un plus de motivație în timpul alergării. Totuși, amintiți-vă că cel mai important lucru atunci când alegeți pantofi de alergare este confortul și potrivirea, astfel încât să vă puteți bucura de alergare fără disconfort sau durere.

Saucony – în România magazinul MODIVO oferă o gamă largă de încălțăminte pentru femei

În magazinul MODIVO poți găsi colecții impresionante de articole de încălțăminte pentru femei produse de brandul Saucony, printre care sunt remarcate următoarele:

 

  • pantofi Saucony Ride ISO;
  • modelele de pantofi de alergat Saucony;
  • pantofi Saucony Ride;
  • tipul de pantofi Saucony Triumph;
  • moderni și eleganți pantofi Saucony Endorphin;
  • adidași Saucony în diferite modele.

 

 

Îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei de la Saucony – Întrebări frecvente

Cum se compară pantofii de alergare Saucony Triumph cu Saucony Ride ISO?

Atât pantofii de alergare Saucony Triumph, cât și cei de alergare Saucony Ride ISO sunt concepuți pentru alergătorii care doresc să beneficieze de confort și amortizare în timpul alergării. Cu toate acestea, există unele diferențe semnificative între aceste două modele față de: amortizare, potrivire, greutate și preț.

Ce face pantofii Saucony Endorphin să fie o alegere de top pentru alergătorii profesioniști?

Pantofii de alergare Saucony Endorphin sunt considerați a fi o alegere de top pentru alergătorii profesioniști datorită mai multor caracteristici cheie, inclusiv: plăcuța de carbon, greutatea, durabilitatea și potrivirea.