Încălțăminte de tenis și squash pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Etichetă produs
Produse: 85
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi de tenis de damă - ce talpă să alegi?

O pereche de pantofi de dama pentru tenis trebuie aleasă cu o atenție mai mare îndreptată spre tipul de talpă. Tenisul este un joc solicitant, ce poate cauza dureri de articulații, dacă nu alegi încălțăminte adecvată. Modivo.ro îți propune o gamă versatilă de pantofi de tenis, creați de branduri consacrate. Teniși damă Nike, Asics, Wilson, Adidas, sunt doar câteva nume amintite, ce au creat o colecție dedicată iubitoarelor de tenis. Cu o talpă plată, cu amortizare și capacitate de absorbție a șocurilor, confecționată din materiale de înaltă calitate și tehnologii cu gel, rășină trusstic pentru mai mult confort, material EVA pentru flexibilitate și protecție excelentă împotriva șocurilor, pantofii de tenis te vor însoți pe teren, oferindu-ți jocuri confortabile, stabile și fără dureri ulterioare de picioare.

Cum să încerci corect pantoful, astfel încât să nu provoace probleme în viitor?

De cele mai multe ori, pantofii îi alegem pe grabă, după mărime fără să îi mai probăm la mergem la cumpărături după o zi epuizantă de muncă. Sau nu acordăm suficientă atenție materialelor din care sunt confecționați și în timpul purtării, ne pot provoca răni și bătături. Atunci când alegi o pereche de pantofi de tenis cel mai indicat este să mergi după amiază la cumpărături, chiar înspre seară. În timpul zilei picioarele se umflă, iar o pereche de pantofi aleși seara va fi mult mai potrivită. Dacă, spre exemplu, probezi pantofii dimineața, piciorul va fi odihnit și vei alege cel mai probabil o mărime nepotrivită, întrucât piciorul umflându-se în timpul zilei, mărimea aleasă dimineața nu se va mai potrivi, iar pantofii te vor strânge. Alege pantofi de dama pentru un tenis de camp din piele naturală, deoarece acesta se va lăsa și mula după forma piciorului în timpul purtării. Vei scăpa de răni și durerile de picioare cauzate de încălțări nepotrivite. Cel mai important lucru atunci când probezi pantofi: întotdeauna încearcă pantofii în piciorul drept. Este cunoscut faptul că partea dreaptă este în general mai dezvoltată, așadar probând pantofii în piciorul drept, cu siguranță vei alege mărimea ideală. 

Pantofi de tenis new Balance - Care modele sunt cele mai bune?

În categoria pantofi de tenis din magazinul online Modivo.ro, vei regăsi pantofi tenis New Balance, perfecți pentru jocuri de tenis în aer liber. Unul dintre modelele cele mai potrivite, este NEW BALANCE Sneakers KC996WM4 Roșu. Acesta dispune de tehnologiile N-durance, Fuel Cell, 8 mm Drop, tehnologii ce au menirea de a-i transforma în perechea ideală de pantofi pentru tenis de câmp. Tehnologia N-durance a tălpii oferă o stabilitate și rezistență superioară, spuma Fuel Cell ajută la o mai bună fixare a piciorului, dar și stabilitate optimă, iar înclinația de 8 mm ajută la rezultate sportive mai performante. 

Pantofi de tenis pentru femei - Întrebări frecvente:

Ce pantofi să alegi pentru tenis?

Alege pantofi pentru tenis în funcție de natura terenului pe care joci. Pentru un teren cu iarbă, optează pentru modele cu o talpă aderentă și materiale ce-ți permit libertate de mișcare. Pentru terenul cu zgură, pantofii potriviți sunt cei cu talpa în zig-zag, groasă. Aceasta va absorbi șocurile și te vei putea deplasa rapid pe teren. 

Ce mărime de pantofi de tenis să alegi?

Dacă optezi pentru pantofi de tenis confecționați din piele naturală, alege mărimea pe care o porți de obicei, chiar dacă la început pari a fi un pic ficși. Pielea naturală se va lăsa după câteva purtări. În schimb, o pereche de pantofi de tenis din materiale textile vor trebui aleși cu cel puțin jumătate de număr mai mare decât porți în mod normal. Aceștia nu se vor lăsa și astfel vei evita să te strângă pe parcursul zilei, când picioarele probabil se vor umfla.