Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Genți și rucsacuri pentru copii LEGO

(Numărul de produse: 43)

Mărime
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Tip produs
Sex
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea rucsacului
Stil
Diagonală ecran
Număr compartimente
Preț

Accesorii vestimentare LEGO – ce trebuie să știi despre ele

Brandul Lego pune accentul pe calitate, indiferent de accesoriile sau jucăriile pe care le realizează și se adresează copiilor de diferite vârste, dar și adulților. Designul accesoriilor, de exemplu rucsacurile Lego, se referă adesea la cărămizi Lego și la personajele Lego renumite. Părinții, datorită grijii pentru copiii lor, acordă o atenție deosebită calității, siguranței și caracterului practic al articolelor. Pe de altă parte, pentru copiii înșiși, singurul lucru care contează este o apariție drăguță și la modă. De aceea, gențile și rucsacurile Lego combină toate aceste caracteristici. Poți avea încredere în calitatea  rucsacurilor Lego pentru copii și pentru tineri. Rucsacurile și gențile Lego sunt produse funcționale, sigure cu care copiii vor fi bine echipați și pregătiți pentru o zi plină de noi sarcini.  Rucsacurile Lego au o suprafață rezistentă la murdărie și apă, care este ușor de curățat cu o cârpă umedă și sunt disponibile în mai multe culori și modele.

Stiluri la modă pentru copii - alegeți rucsacuri și genți MODIVO

Pentru școală, pentru o excursie, piscină sau plimbare și în multe alte situații, fiecare copil are nevoie de un rucsac sau o geantă Lego potrivită. La urma urmei, trebuie să împacheteze cărți, caiete, prânz, haine sport și o mulțime de alte lucruri esențiale. Toate acestea provoacă o povară uriașă pentru copilul tău, și mai ales pentru coloana vertebrală. De aceea este atât de important să ai grijă de copiii tăi și să alegi accesoriul potrivit pentru ei. Rucsacurile Lego sunt de cea mai înaltă calitate, ceea ce garantează siguranța copilului. Se va evita supraîncărcarea și curbura coloanei vertebrale. Oferta Lego disponibilă pe MODIVO include modele care asigură fiabilitate și manopera perfectă din materiale de foarte bună calitate, rezistente. 

Puteți cumpăra Ninjago, Lego City, Star Wars, Minecraft și multe alte rucsacuri de pe MODIVO

Pentru fanii săi fideli, brandul a pregătit o adevărată colecție de rucsacuri Lego. Dacă tu și copilul tău sunteți adevărați pasionați de Lego, cu siguranță veți iubi rucsacurile colorate și unice pentru copii, adolescenți și chiar adulți. Rucsacurile Lego ergonomice pentru fete și băieți se potrivesc perfect corpului, iar bretelele de umăr reglabile se așază confortabil pe umeri, astfel încât pot fi folosite ca rucsacuri de școală, dar vor funcționa bine și atunci când mergi cu bicicleta. Majoritatea rucsacurilor de școală Lego  au curele de umăr reglabile și o curea pentru piept. Vei găsi, de asemenea, modele cu un panou din spate căptușit moale și bretele late pentru un plus de confort. Astfel, poți alege de la MODIVO rucsacuri Lego cu cele mai preferate personaje, precum un rucsac Lego City, un rucsac Lego Ninjago, un rucsac Lego Friends, un rucsac Lego Minecraft, un rucsac Lego Brick și multe altele. Chiar și fanii Star Wars pot alege din oferta brandului rucsacuri Lego Star Wars.

Genți și rucsacuri pentru copii LEGO - întrebări frecvente

Ce rucsac LEGO să cumperi un copil pentru un cadou?

Jucăriile Lego sunt iubite atât de copii, cât și de adulți și reprezintă cadoul ideal pentru orice ocazie. Dar, pe lângă acestea, orice copil este bucuros să primească rucsacuri Lego. Poți alege un rucsac mic Lego Ninjago sau un rucsac de școală Lego Ninjago și chiar o geantă Lego Ninjago.

Rucsacurile LEGO sunt bune pentru școală?

Rucsacurile Lego sunt  modele pentru copii de toate vârstele; pentru copiii care frecventează creșă, apoi grădiniță și școală, până la adolescenți. Indiferent de vârstă, un rucsac de școală Lego sau un rucsac Lego pentru un preșcolar are un panou din spate căptușit moale și o curea pe piept pentru o stabilitate sporită. Datorită acestui lucru, poți să ai grijă de spatele copilului tău încă de la primul rucsac Lego pentru clasa I.