Bluzițe pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Mânecă
Decolteu
Imprimeu
Produse: 2.346
Afișează identificatorul versiunii

Bluze elegante de damă-Un outfit de seară oferit de MODIVO

Bluzele de damă reprezintă piese vestimentare esenţiale pentru ţinutele feminine. Varietatea de modele şi abordări stilistice, fac din acestea  elementul central au unui outfit, putând da nota generală a tendinţelor stilistice abordate. Bluzele de damă te poartă prin toată gama vestimentară, ajutându-te să îţi creezi ţinute de orice tip şi pentru orice context. MODIVO te întâmpină cu o gamă foarte variată de modele, ajutându-te să îţi creezi o ţinută de seară rafinată şi stilată. O bluză elegantă de damă simplă sau cu un design sofisticat, poate fi purtată cu o pereche de pantaloni eleganţi, cu fuste vaporoase, lungi sau midi, precum şi cu un sarafan rafinat realizat din stofă. Îţi poţi crea o ţinută sofisticată, alegând pentru un eveniment important o bluză elegantă de seară pe care să o porţi alături de o pereche de pantaloni lungi din mătase, o combinaţie care nu va da greş. O bluză elegantă de damă te va ajuta întotdeauna să realizezi cu uşurinţă o ţinută sofisticată pentru un eveniment important.

Cămăşile albe de damă-Perfecte pentru mersul la birou

Cămăşile de damă nu ar trebui să lipsescă din garderoba ta. Sunt piese vestimentare extrem de versatile, ajutându-te să îţi creezi orice tip de ţinută. Poţi adopta modele sport sau clasice, simple sau sofisticate, accesorizate şi colorate. Dacă ai o activitate de birou constantă, atunci îţi poţi completa ţinuta office cu o cămaşă albă de damă, potrivită din punct de vedere cromatic oricărui cadru. Cămăşile de damă pot fi purtate atât cu fuste, cât şi cu pantaloni, cu sacou, pulover sauvestă, pot fi accesorizate discret cu bijuterii simple şi sunt foarte uşor de asortat. Atât în sezonul cald, cât şi în perioada rece, cămaşa de damă va face parte din ţinutele tale office, croiala şi confortul specific incluzându-le în categoria pieselor vestimentare formale. 

Bluzele cu mâneci lungi-Ţinute răcoroase pentru întâlnirile de vară

Dacă vrei să dai un plus de personalitate ţinutelor tale, atunci jonglează cu imaginaţia şi creativitatea, alegând  bluza de damă care se va potrivi cel mai bine contextului. Pentru o întâlnire romantică într-o seară caldă de vară, alege o bluză cu mâneci lungi vaporoase, pe care să o porţi alături de o fustă midi sau o pereche de pantaloni din in. Dacă te pregăteşti pentru o ieşire în oraş, crează-ţi o ţinută casual, putând o bluză de damă cu glugă pe care să o asortezi cu o pereche de blugi decupaţi. Atunci când ţi-ai propus o ţinută urban casual, combină o bluză imprimată cu o pereche de pantaloni scurţi şi adaugă o pereche de sneakers. Pentru o ţinută formală, poartă o bluză de damă albă cu un costum violet, format din pantaloni şi sacou. Bluza de damă devine astfel piesa centrală a ţinutelor tale, elementul care îţi scoate în evidenţă personalitatea şi abordarea stilistică, în orice context.

Bluze de damă-Întrebări frecvente

Bluze de damă-Cum se calcă?

Pentru a te bucura de aspectul unei bluze de damă, aceasta trebuie întreţinută conform specificului materialului din care este realizată. Bluzele de damă se spală la temperaturi mici, de regulă de mână, se calcă de dos şi se păstrează ordonate pe raft sau pe umeraş. Pentru spălarea şi călcarea unei bluze, este esenţială consultarea recoamandărilor inscripţionate pe etichetă.

Cum împachetez cămăşile de damă?

O cămaşă de damă trebuie să fie călcată perfect, păstrând linia croielii. Pentru a-i păstra aspectul impecabil, după călcare cămaşa se pune pe umeraş, închizându-i-se primii doi  nasturi de la gât. Dacă preferi să o împachetezi, atunci va trebui să închizi toţi nasturii, să pliezi spre spate părţile laterale şi mânecile, să o îndoi de la jumătate, păstrând astfel intactă forma gulerului.