Body-uri pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Mânecă
Decolteu
Imprimeu
Produse: 227
Afișează identificatorul versiunii

Body din dantelă, o creație senzuală pentru ocaziile speciale

Vrei să arăți și să te simți sexy? Vrei un look modern și rafinat deopotrivă? Dacă răspunsul tău este Da la toate aceste întrebări atunci te afli în cel mai potrivit loc. Asta deoarece îți vom spune cum se poartă body-ul ca să arate sexy și elegant deopotrivă.Ești interesat de un body dantelă? Pentru a seduce sau pentru a te simți pur și simplu sexy și încrezătoare în forțele proprii, alege un body din dantelă. Fie că alegi un body negru din dantelă sau un body de altă culoare, acesta din urmă îți va sublinia de minune formele, le va pune în valoare. Cu bretele, cu spatele gol, body cu efect sculptant, cu mâneci lungi sau scurte, body alb, un body este ideal pentru a-ți pune în valoare feminitatea.Body-ul din dantelă reprezintă cea mai interesantă variantă de a purta lenjeria intimă la vedere. Deoarece, purtat la o bluză sau sub o rochie poate trece drept top. Un body accentuează decolteul, susține în cel mai frumos mod cu putință zona decolteului și are un efect dramatic asupra celui care privește.

Body-ul de culoare neagră, se asortează cu orice

Body-ul se declină în mai multe versiuni și stiluri. Sexy sau stilat, fiecare doamnă și domnișoară în parte va alege un body care se adaptează morfologiei și ținutei adoptate. Dacă ești în căutarea unui body femei trebuie să știi că un body de culoare neagră se asortează cu orice. Fie alegi să îl porți alături de o pereche de blugi uzați pentru un stil vintage, fie alături de o pereche scurtă de blugi pentru o petrecere la plajă, sigur nu vei da greș.Culoarea neagră este cunoscută pentru faptul că subțiază silueta astfel încât un body de culoare neagră are toate șansele de a deveni aliatul tău de preț în orice circumstanță.

Body cu mâneci lungi și dantelă în oferta MODIVO

Un body cu mâneci lungi, cu dantelă este ideal pentru a-ți pune feminitatea în valoare. Dacă pe vremuri această piesă vestimentară era folosită esențial în timpul cursurilor de dans, actualmente se invită în dressingul fashionistelor care se respectă. Sexy și elegant deopotrivă, un body cu mâneci lungi și dantelă pune silueta în valoare și conferă caracter unei ținute. Un body trebuie să se adapteze morfologiei celei care îl poartă. Deoarece este vorba despre o piesă vestimentară mulată pe corp, cea care îl poartă trebuie să fie suficient de îndrăzneață pentru a alege să îl poarte deoarece un body trebuie să se asorteze cu personalitatea purtătoarei. Un body cu mâneci lungi este un must pentru orice doamnă și domnișoară care caută o ținută în tendințe, rafinată și originală deopotrivă.

Body - Întrebări frecvente

Cum se poartă un body?

Dacă urmează să participi la un eveniment sau la o ocazie mai specială poți purta o rochie din dantelă cu un body dedesubt. Un lucru care îți permite evitarea purtării unui sutien. Dacă ești minionă această rochie va arăta pur și simplu excelent. Dacă alegi să porți un body alături de o pereche de pantaloni scurți vei obține un look casual, ideal pentru o petrecere.

Se poartă lenjeria intimă sub un body?

Un răspuns rapid la această întrebare ar fi Nu. Asta deoarece body-ul este o îmbrăcăminte inteligentă și versatilă care combină lenjeria intimă și topul într-o singură piesă vestimentară. Body-ul este o piesă vestimentară special concepută pentru comoditate și lejeritate. Persoanele care își doresc totuși un plus de suport, un plus de acoperire, pot să aleagă oricând să poarte un body alături de lenjeria intimă. Alegerea va depinde în totalitate de persoana care poartă body-ul.