Sutiene pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Bretea
Cupe
Imprimeu
Produse: 2.091
Afișează identificatorul versiunii

Top pentru femei-Sutienul perfect pentru activitatea fizică

Lenjeria de corp a reprezentat întotdeauna o preocupare aparte pentru doamne. Fie că doresc să îşi achiziţioneze un sutien pentru a-l purta în timpul activităţilor zilnice, fie că vor alege un top necesar pentru antrenamentul de sport, fiecare va acorda o atenţie specială modelelor din care poate alege.  Purtarea unui  top reprezintă cea mai bună variantă pentru o persoană activă care doreşte să se simtă confortabil pe durata întregii zile. Realizate din materiale de calitate, modele simple sau  mai  complexe, topurile pentru femei nu ar trebui să lipsească din sertarul cu lenjerie intimă. Disponibile într-o gamă largă de culori, mărimi şi modele, vor veni în întâmpinarea celor mai exigente gusturi în materie de vestimentaţie. Fie că  înclină spre o cromatică variată, fie că preferă topul negru pentru femei, atât de practic şi uşor de purtat, fiecare femeie va găsi modelul care i se potriveşte.

Bustiera sport pentru femei-Prima alegere pentru sală şi antrenament

Practicarea unui sport, mersul la sală sau jogging-ul presupun un echipament special, pentru ca exerciţiile fizice să se poată efectua corect, postura  corpului să fie normală, în acelaşi timp,  asigurându-se confortul fizic şi siguranţa. Bustiera pentru femei este absolut obligatorie în timpul efectuării exerciţiilor fizice. În acest mod bustul este protejat, iar exerciţiile se vor efectua cu uşurinţă. Din varietatea de modele, se pot alege topuri sport pentru femei, simple sau cu întărituri, din materiale antibacteriene, cupe rigide detaşabile, cu imprimeuri sau fără.

Top negru pentru femei-Confort pentru fiecare zi

Confortul din timpul zilei este foarte important în desfăşurarea normală a activităţilor. Un top negru pentru femei se va potrivi multor ţinute, fiind la îndemână oricând,  fie sub o cămaşă de culoare închisă, fie sub o rochiţă într-o cromatică variată. Realizate din bumbac organic şi elastan, topurile vor oferi pielii posibilitatea de a respira, evitându-se astfel disconfortul şi potrivindu-se multor ţinute vestimentare. Modivo.ro oferă fiecăreia posibilitatea de a-şi achiziţiona modelul dorit din gama de produse puse la dispoziţie de  branduri  renumite, dintre care Guess, Nike, Mango, Calvin Klein sau Tommy Hilfiger.

Topuri pentru femei-Întrebări frecvente

Atunci când doreşti să  achiziţionezi un top, trebuie să iei în calcul anumite aspecte, astfel încât să fii sigură că te vei bucura de modelul potrivit şi preferat.

Ce top de damă să alegi?

Când te hotărăşti să îţi cumperi un top, trebuie să ţii cont de specificul ţinutelor tale, de dinamica activităţii pe parcursul căreia îl vei purta, dar şi de mărimea şi caracteristicile bustului. Dacă eşti o persoană foarte sportivă, vei alege un model care susţine bustul foarte bine, dacă vrei să îl porţi cu ţinute în tonuri deschise vei alege un top alb, iar dacă îl vei purta pe parcursul zilei, alegi un top lejer şi confortabil.

Cum să alegi mărimea unui sutien sau top?

Mărimea unui sutien sau a unui top se stabileşte  în funcţie de circumferinţa bustului şi a toracelui. Măsuratorile se fac în poziţie dreaptă. Se măsoară sub sâni, dimensiunea toracelui, după care se va stabili circumferinţa bustului, măsurând în partea cea mai proeminentă.  Diferenţa dintre circumferinţa bustului şi cea a toracelui, reprezintă mărimea orientativă a cupei. Toate aceste date pot fi raportate la tabelul de mărimi, pentru a se afla mărimea corectă.

Cum să alegi un sutien sport?

Când te pregăteşti de sport, trebuie să îţi achiziţionezi sutienul sau topul   potrivit. Acesta trebuie să îmbrace bine bustul, să fie din materiale de calitate, să permită pielii să respire şi să nu irite. Cu cât bustul este mai generos, cu atât sutienul pentru sport trebuie să aibă o structură mai solidă, întărituri şi părţi rigide. Pentru un bust mic se va alege, de asemenea, un sutien din materiale de calitate. Este foarte important ca topul sau sutienul  să fie mărimea potrivită, nici mai mare, nici mai mic.