Topuri pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Bretea
Cupe
Imprimeu
Produse: 441
Afișează identificatorul versiunii

Topuri de damă – sutienul perfect pentru activitatea fizică

Alergi? Te antrenezi în sala de sport? Sau poate îți place să mergi cu bicicleta sau pe jos? Nu trebuie să fii o expertă pentru a-ți asigura confortul în timpul fiecărei sesiuni de antrenament. Pe lângă pantalonii potriviți, un top sport de damă confortabil este necesar. Un sutien top sport este un must-have absolut în garderoba fiecărei femei care trăiește activ.

Oferta Modivo.ro include sutiene sport de la toate brandurile cunoscute și respectate, precum Adidas, 4F, Champion sau Nike. Cum ies în evidență? În primul rând, varietatea de versiuni de culori și design grozav. Indiferent că visezi la un model top negru de damă discret, minimalist sau unul neon, atrăgător, decorat cu sigla brandului selectat, alegând un sutien sport nu ți pasă doar de aspectul tău grozav n timpul exercițiilor fizic, ci și de confortul perceput.

Top sport pentru femei – prima alegere pentru sala de sport și antrenament

Trăiești activ și adori să faci sport? Sau poate prețuiești o ținută confortabilă în fiecare zi? Indiferent de grupa din care aparții, un top sport pentru femei trebuie să fie în garderoba ta. Acesta nu este doar un element indispensabil al echipamentului de antrenament, ci și un accesoriu eficient în stilizările casual.

Pentru că fiecare femeie caută o modalitate de a fi în formă și de a-și sculpta frumos silueta, iar cluburile de fitness și sălile de sport nu mai sunt doar un loc pentru bărbați, femeile acordă din ce în ce mai multă importanță unui corp frumos. Iar pentru că un corp frumos nu presupune doar o burtă sculptată și picioare zvelte, ci și un bust ridicat și ferm, vrei să ai grijă de cel mai mare atu feminin și acorzi atenție maximă alegerii unui sutien sport potrivit pentru exercițiile fizice.

Top negru pentru femei – confort zi de zi

Datorită gamei extrem de variate de mărci, fiecare femeie poate alege un top negru pentru femei care nu numai că încântă ochii, dar mai ales, ține bine bustul. Primul pas – ajustarea perfectă a dimensiunii. Pentru a-ți asigura confortul zi de zi în timpul activităților sport, materialul din care este confecționat sutienul sport este și el de mare importanță. Bumbacul moale sau tricotajele vor funcționa bine pentru yoga sau Pilates. Pentru antrenamente mai intense, merită să alegi modele din poliamidă, poliester sau elastan.

Topuri damă – întrebări frecvente

Un top de damă pentru activitățile fizice va oferi confort maxim în timpul antrenamentelor, dar și alte efecte pe termen lung. Fără doar și poate, doar un sutien top pentru sport va putea menține ferm bustul în timpul antrenamentelor de intensitate mare sau în cazul în care practici yoga sau Pilates. Dar cum alegi un model potrivit și de unde știi care este mărimea pe care trebuie să o alegi? Verifică mai jos răspunsurile.

Ce top de damă să alegi?

Atunci când alegi un sutien sport, trebuie să ții cont de tipul de activitate fizică și de dimensiunea sânilor. Pentru sporturi mai puțin solicitante, alege un top damă cu bretele subțiri, fără sârmă sau închidere. Iar dacă bustul tău este mai mare și practici un sport intens, merită să alegi un sutien sport cu sârmă și bretele mai groase.

Cum să alegi mărimea unui sutien?

Brandurile oferă mărimi tradiționale de la S la XL, dar acestea sunt perfecte dacă dimensiunile tale sunt standard. O alternativă sunt modelele brandurilor Triumph sau Shock Absorber, ce oferă sutiene top în mărimi asemănătoare cu cele folosite în brafitting.