Set lenjerie intimă pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Talie
Bretea
Cupe
Produse: 19
Afișează identificatorul versiunii

Un set de lenjerie de zi pentru femei – confortabil de purtat în fiecare zi

Pentru fiecare zi, alege seturi lenjerie intimă de damă care să fie aproape insesizabile și în același timp perfect potrivite. Un set de lenjerie intimă bine croită și dimensionată oferă nu numai un sentiment de confort, ci și îngrijire pentru sănătate. Sârmele rigide și bretelele inconfortabile strică buna dispoziție în fiecare clipă din momentul în care îl îmbraci și te împiedică să te concentrezi pe altceva. Sutienul inadecvat poate duce chiar la deformarea sânilor, în timp ce chiloții prea strâmți pot duce la infecții neplăcute sau inflamarea părților intime.

O idee grozavă, mai ales în cazul sânilor mai mici, este un set de lenjerie de damă cu croială sportivă. Va funcționa bine la serviciu, la cumpărături, în timpul activităților de zi cu zi și chiar și atunci când nu pleci de acasă. Sutienul îți va tine bustul pe loc și în același timp nu va provoca disconfort. Acordă întotdeauna atenție tipului și calității țesăturii din care este confecționată un set lenjerie intimă damă. Alege-le numai pe cele care asigură circulația aerului și permit corpului să respire.

Seturi de lenjerie la modă – alege ceea ce îți place și simte-te perfect în orice situație

Indiferent de tendințele actuale ale modei, starea de bine nu se demodează niciodată. Poartă seturi de lenjerie de damă care să te facă să te simți bine în primul rând. Femeile au preferințe diferite în funcție de mărimea sânilor, de felul în care se îmbracă și de preferințele lor estetice. Deși lenjeria intimă este de obicei invizibilă, poartă întotdeauna una care să te facă să te simți confortabil și atractivă.

Dacă îți place să urmărești noutățile, un set de lenjerie intimă din material ușor va fi cea mai bună alegere. Culorile neutre sau un set de lenjerie albă sunt în prezent la modă, alături de decorațiuni delicate din dantelă sau plasă. Vor fi suficient de variate, astfel încât să nu te poți plânge de plictiseală.

Set de lenjerie sexy pentru nuntă și alte ocazii speciale

Un set de lenjerie sexy pentru o rochie de mireasă trebuie să fie atrăgător, seducător și în același timp adaptat croiului ținutei. Atunci când alegi un set de lenjerie albă pentru această ocazie specială, tine minte că nu trebuie să fie vizibil sub rochie și în același timp trebuie să susțină bine bustul pentru a putea dansa toată noaptea fără probleme. Dacă rochia ta este strânsă, ia în considerare să porți îmbrăcăminte modelată pentru a-ți îmbunătăți aspectul.

La MODIVO vei găsi o gamă largă de seturi de lenjerie de damă de zi cu zi, precum și cele pentru noaptea nunții. Alege un set de lenjerie sexy care se potrivește cu personalitatea și temperamentul tău. Te face să te simți extrem de seducătoare și complet lipsită de complexe. Rămâi cu alb sau alege roșu aprins sau negru tentant. Un set de lenjerie intimă pentru ziua femeii, în care te vei simți bine, te va servi cu siguranță mult timp.

Set de lenjerie intimă pentru femei – întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea lenjeriei de damă?

Măsoară-te cu atenție înainte de a face alegerea unui set de lenjerie intimă. Când cumperi online de la MODIVO, consultă tabelul cu mărimi pentru a alege lenjeria perfectă. În cazul sutienului, trebuie să îți cunoști circumferința bustului, precum și mărimea cupei, lățimea și înălțimea acesteia.

Cât costă un set de lenjerie intimă?

Prețul unui set de lenjerie intimă depinde de calitatea acestuia, brandul și tipul de material folosit. Vei plăti câțiva zeci de lei pentru un set obișnuit de pe piață și câteva sute pentru unele seturi de lenjerie de damă de la un designer cunoscut.