Pantaloni pentru femei adidas

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Material îmbrăcăminte
Talie
Stilul picioarelor
Produse: 203
Afișează identificatorul versiunii

Pantaloni de damă adidas – trebuie sa ai cel puțin o pereche cu emblematicul logo 

Ce te motiveaz[? Design sportiv, stil retro casual și o selecție largă de ținute de damă originale – asta te va inspira în categoria de pantaloni pentru femei adidas în stilul sportiv sau casual urban. Îmbrăcămintea cu emblematicul logo adidas este adânc înrădăcinată în lumea sportului și a modei urbane. Pantalonii de trening adidas de damă reprezintă întotdeauna stilul de neegalat al brandului. Acești pantaloni de trening adidas damă de înaltă calitate sunt tot ce ai nevoie. Dacă prețuiești stilul și funcționalitatea, ai la dispoziție o selecție largă de pantaloni de trening adidas damă. Fie într-un stil sportiv minimalist sau într-un design clasic adidas atrăgător, alegerea îți aparține. Arată tuturor stilul tău individual și încearcă pantalonii adidas de damă, care nu trebuie să îți lipsească din garderobă, indiferent de culoarea pe care o vei alege pentru ei.

Pantalonii de damă adidas și toate culorile lor - roșu, verde și albastru sunt doar începutul

Pantalonii de trening adidas pentru femei sunt mici opere de artă. Când designerii au proiectat unele croiuri, s-a ținut cont de toate detaliile. Așa au fost create modele originale care se concentrează pe un aspect extraordinar – îmbrăcă-le și vei vedea imediat. Pe lângă designul modern, în oferta brandului poți alege modele în culori diferite, precum pantaloni adidas roșii de damă, pantaloni adidas verzi de damă sau pantaloni adidas albaștri de damă, pe care îi vei putea purta atât în timpul antrenamentului, cât și în ținute casual pe care să le îmbraci zi de zi. Căci pantalonii adidas de damă cu logo-ul contrastant cu 3 dungi pe șold sunt o garanție a designului casual.

Selecția mare de pantaloni adidas de damă din oferta MODIVO

Indiferent ce model de pantaloni de trening adidas damă alegi, te vei remarca din mulțime. Iar datorită categoriei de pantaloni pentru femei adidas de pe MODIVO, alegerea este mult mai ușoară. În ofertă vei găsi pantaloni de trening adidas de damă cu o croială lejeră la picioare, ce îți vor permite o libertate confortabilă de mișcare chiar și în momentele stresante. Pentru sala de sport, merită să alegi un trening adidas damă din material care absoarbe transpirația. În timpul ridicărilor, alergării pe banda de alergare sau Pilates, ai garanția că te vei simți mereu comod. La rândul său, o bună circulație a aerului va fi asigurată de pantaloni adidas de damă din nailon cu căptușeală din plasă. Acest model îți va menține corpul rece chiar și în timpul celui mai intens antrenament. Orice model ai dori, în orice culoare și pentru orice tip de activitate, în oferta MODIVO vei găsi pantaloni de antrenament pentru femei adidas care îți vor satisface toate așteptările.

Pantaloni adidas pentru femei - Întrebări frecvente

Ce pantaloni adidas de damă să alegi - cu talie joasă sau înaltă?

Pantalonii de trening adidas damă au o croială la modă, dar atunci când îi alegi, merită să ții cont și de talia pantalonilor. O pereche cu talie înaltă are o tentă retro, este confortabilă de purtat și subliniază bine figura feminină. Pantalonii adidas de damă cu talie joasă sunt o propunere pentru femeile cărora le place să-și arate puțin mai mult corpul și au o siluetă bine modelată.

Ce încălțăminte să alegi cu pantalonii de trening pentru femei adidas?

Pantalonii de trening pentru femei adidas se potrivesc atât stilului casual, cât și sportiv. De aceea, poți să îi combini atât cu pantofi sport adidas în culorile preferate de tine. Nu trebuie însă să uiți că multe vedete au ales să asorteze astfel de pantaloni adidas de damă chiar și cu tocuri înalte.