Botine pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Încălzire
Lățimea pantofului
Tipul de închidere
Produse: 2.550
Afișează identificatorul versiunii

Botine de damă - cu platformă, tocuri înalte sau joase poți găsi la MODIVO

Femeilor le plac pantofii, de orice fel, cu designuri la modă, în culori atractive. Pentru multe dintre acestea, garderoba trebuie să fie plină de pantofi pe care să îi asorteze la ținute diverse. Pentru toamnă, pentru iarnă sau pentru vară, pentru ținute sport sau pentru ținute de ocazie, pantofii din garderoba unei femei trebuie să fie în număr cât mai mare. Iar dacă aceștia sunt versatili și se potrivesc mai multor tipuri de ținute, și mai bine. Din această categorie fac parte botinele și cizmele ajurate. Pantofi versatili perfecți pentru primăvară-toamnă, dar și pentru iernile mai blânde, modelele de botine de damă pe care le poți găsi în magazinul MODIVO sunt perfecte pentru diverse ținute. Ai astfel șansa de a alege botine cu platformă, botine cu toc jos sau botine cu tocuri înalte, botine în toate culorile și cu designuri deosebite, atractive, pentru orice preferințe și nevoi.

Pentru vreme rea – botine de toamnă

Toamna vine cu ploi și cu vreme rece, iar garderoba suferă o schimbare considerabilă, de cele mai multe ori chiar de la o zi la alta. Perioadele de tranziție par a fi greu de gestionat uneori, motiv pentru care este recomandat să alegi pantofi pentru vreme rea, care să te ajute să treci cu bine peste zilele reci și ploioase și peste temperaturile care scad brusc și aduc cu sine nevoia de a purta pantofi care să îți ofere un confort termic ridicat. În acest sens, poți alege din magazinul nostru modele de botine de toamnă care să îți ofere confort termic, dar și protecție împotriva ploii și altor condiții neplăcute. De asemenea, acestea îți oferă șansa de a fi la modă chiar și atunci când începi să îți alegi ținutele mai ales după confortul pe care ți-l oferă și nu neapărat după aspectul pe care ți-l oferă.

Botine unice tocmai la timp pentru o întâlnire

Modelele de cizme ajurate și botine pe care le găsești în magazinul nostru sunt modele deosebite, modele unice pe care le poți asorta în feluri diferite, pentru ținute casual sau de ocazie perfecte. Astfel, poți alege perechea perfectă de botine chiar și pentru ținuta potrivită pentru o întâlnire. Poți fi elegantă cu o pereche de botine cu platformă Carinii, Guess sau Palladium, dar și cu o pereche de botine cu toc înalt Eva Minge, Eva Longoria sau Versace Jeans Couture. Ai atât de multe modele din care poți alege, încât poate deveni dificil să iei o decizie rapidă. Oricare ar fi alegerea ta, însă, este bine să știi că oricare dintre modelele de botine existente pe site îți oferă garanția calității și a modei, mai ales că branduri renumite își au trecute numele pe aceste modele: Tommy Hilfiger, Palladium, Eva Longoria, Karino, Baldaccini, Quazi sau Sketchers și multe altele.

Botine de damă - întrebări frecvente:

Ce botine să alegi pentru rochie?

Atunci când alegi botinele perfecte pentru o rochie, trebuie să ții cont de modelul rochiei și de stilul care te reprezintă. Poți alege o pereche de botine Deezee cu toc înalt sau cu platformă dacă ai o rochie elegantă sau o pereche de botine cu design sport dacă rochia ta este mai degrabă casual, cu accente urbane sau sport.

Botine cu platforme – cu ce să porți astfel de pantofi?

Botinele cu platforme pot fi purtate la fel de bine și cu rochii, și cu pantaloni, și cu ținute casual, și cu ținute elegante. Alege o pereche de botine bej sau negre dacă dorești să te orientezi spre o variantă clasică pe care să o poți asorta la diverse ținute sau o pereche de botine colorate, cu diverse imprimeuri dacă dorești să ieși în evidență și să îți personalizezi ținutele.