Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Încălzire
Lățimea pantofului
Partea superioară
Produse: 1.436
Afișează identificatorul versiunii

Bocanci de drumeție damă – pentru ierni răcoroase

Pantofi trekking femei reprezintă un tip de încălțăminte pentru care soluțiile practice contează. Această încălțăminte funcționează în cele mai dificile condiții, este realizată din cele mai bune materiale posibile. Încălțămintea trekking și trappers este călduroasă și impermeabilă, pentru ca fiecare picior să se simtă confortabil în ciuda condițiilor exterioare mai dificile. Această încălțăminte trebuie să fie în egală măsură stabilă și să mențină o aderență optimă în contact cu un sol alunecos precum zăpada. Alege bocanci hiking Tamaris pentru stabilitatea și protecția oferită.

Bocanci drumeție Guess – pentru un caracter rock

Bocancii, alături de articolele vestimentare corespunzătoare, ne conferă protecția termică necesară în sezonul rece. Alege ghete și bocanci Guess în varianta clasică sau sport. Sezonul acesta alege să porți și tu pantofi cu atitudine, alege bocancii și ghetele Guess pentru un stil rock. Modele cu ajutorul cărora orice femeie se poate reinventa. Calitatea este cea care recomadă bocancii hiking Guess. Pe Modivo.ro pot fi găsite o varietate de modele de trekkings și trappers, în tendințe. Ai bocanci de drumeție Guess, ghete de drumeţie Tamaris, bocanci de munte şi multe alte tipuri de încălţăminte outdoor ce se distinge prin calitate excepţională şi design modern.

Bocanci de drumeție damă înalți – protecție nu doar pe munte

Alege o pereche de bocanci de trekking damă înalți care să asigure o susținere bună și confort optim în timpul mersului. Aceștia din urmă conferă protecție nu doar pe munte ci sunt potriviți și pentru o ieșire atunci când afară ninge.

Un model de trekking damă înalți îți va asigura confort în timpul parcurgerii kilometrilor dar și stabilitatea piciorului și o aderență optimă la sol. Modelele trappers sunt ideale ca pantofi de iarnă de zi cu zi dar numai în jungla urbană.

Bocanci de trekking damă – întrebări frecvente

Trekkings și trappers, reprezintă cele mai bune opțiuni pentru o drumeții la munte. Fiecare ieșire pe munte reprezintă o nouă aventură. Alege deoarece aceștia îți garantează protecția ideală a picioarelor. Totuși sunt numeroase întrebări legate de selectarea pantofilor de drumeţie perfecţi. Iată care sunt cele mai presante dintre aceste. 

Cum se poartă bocancii de drumeție damă?

În primul rând trebuie să alegi o pereche de bocanci de trekking damă de calitate. Dacă vrei să îi porți și în alte circumstanțe, nu doar pe munte sau în timpul unei drumeții atunci alege o pereche de trekkings sau trappers din piele naturală. Oferă un confort și căldură maximă și suni ideali într-o dimineață mai răcoroasă de toamnă. Vei adora să porți o pereche de bocanci de drumeții într-o culoare universală: maro, negru sau gri. Poți alege pentru a aduce un plus e culoare în garderobă o pereche de culoare roșie, albastru sau verde.

Cum se curăță bocancii de munte damă?

Dacă vrei să te bucuri cât mai mult timp de ei, trebuie să ai mare grijă de ei. Întâi și întâi trebuie să cureți noroiul și mizeria de pe suprafața lor cu o perie moale. Acest lucru se va face imediat ce intri în casă. Evită pe cât posibil să îi speli în interior. Pentru a înlătura mirosurile neplăcute te sfătuim să pui în interior pliculețe de ceai negru sau bicarbonat de sodiu.

Ce încălțăminte drumeție alegem pentru vară?

Atunci când alegi bocancii de vară trebuie să cauți modele mai scurte, până la nivelul gleznei, de o greutate redusă, care să lase piciorul să respire. De obicei, încălțămintea trekking de vară oferă circulația potrivită a aerului deoarece este dotată cu o membrană care permite piciorului să respire și îl protejează tototodată de umezeală.