Femei Calvin Klein Jeans

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 1.706
Afișează identificatorul versiunii

Calvin Klein - de unde vine numele acestui brand popular?

Cu talia înaltă sau joasă, strâmți sau largi, blugii reprezintă articole vestimentare care pot fi purtate în orice moment al zilei. Oricare ar fi silueta ta, Calvin Klein Jeans îți propune un model de blugi potrivit. Calvin Klein este un brand care le propune doamnelor și domnișoarelor blugi confortabili și contemporani. Colecția de blugi Calvin Klein va ști să cucerească cele mai exigente fashioniste.

Calvin Klein, mai demult cunoscut sub numee de CK, este un brand al cărui nume provine de la designerul Calvin Klein, născut în Bronx, în sânul unei familii de emigranți de origine maghiară care s-au stabilit în America. Încă din adolescență, Klein desena femei îmbrăcate în diferite modele de haine. A studiat la Liceul de Artă și Design și în 1968 deschide prima afacere în domeniul fashion.

Tricouri, pantofi și hanorace din colecția Calvi Klein Jeans, haine de calitate înaltă

Colecția Calvin Klein Jeans este alcătuită din piese iconice, reprezentative pentru spiritul său casual și în tendințe. Blugii Calvin Klein sunt deșirați pentru a lăsa să se întrevadă pielea. Blugii Calvin Klein au o alură rock și rebelă pentru a ne conferi un stil tânăr, modern și în tendințe. Gama de hanorace Calvin Klein cuprinde hanorace cu glugă sau fără glugă, cu fermoar sau fără, ideale pentru activitățile de zi cu zi. Optează pentru un hanorac sport și asortează-l cu o pereche de pantofi Clavin Klein pentru a fi în tendințe. Pe Modivo.ro poți găsi haine, accesorii, modele originale din colecția Emporio Calvin Klein in tendințe care pot completa garderoba.

Din ce materiale sunt realizate gentile și curelele Calvin Klein?

Moderne, practice și funcționale, gențile Calvin Klein reprezintă accesoriul ideal pentru a-ți completa ținuta și pentru a-ți transporta toate lucurile. Gentile Calvin Klein sunt concepute din materiale de calitate precum piele sau pânză din bumbac. Ai garanția că dispui de cele mai bune finisaje și de o geantă cu o durată lungă de viață.Curelele Calvin Klein sunt realizate din piele naturală, bumbac sau piele de căprioară.

Calvin Klein Jeans - Întrebări frecvente

Există numeroase întrebări cu privire la modul în care ar trebui aleși blugii în tendințe. Doamnele și domnișoarele care apreciază blugii în tendințe și-ar dori să știe cum pot face alegerile perfecte. Care sunt blugii potriviți pentru purtările zilnice, în funcție de fiecare morfologie în parte?

Ce este brandul Calvin Klein?

Calvin Klein este o marcă cu spirit avangardist. Dacă ar fi să carcacterizăm brandul Calvin Klein în câteva cuvinte, am spune că este minimalist, structurat și senzual. Este primul brand care a afișat o pereche de blugi pe coperta revistei Vogue, în 1978. Povestea începe în 1968. În acel an, croitorul cu același nume decide să își deschisă o afacere. Stilul său minimalist place. Un stil minimalist dar modern, rămânând elegant și sobru.

Calvin Klein – cum ne dăm seama că un produs este fake?

Hainele de calitate se disting de cele fake astfel: cusături de calitate, drepte, fără vreun fir ieșit, croiala și materialele sunt decente. O altă modalitate prin care îți poți da seama dacă un produs este sau nu fake: dacă are nasturi, dacă nu găsești inscripția Calvin Klein pe ei s-ar putea să fie fake.

Cat costa lejneria intima Calvin Klein?

Lenjeria intimă trebuie aleasă cu grijă, trebuie să fie plăcută și confortabilă. Prețurile pentru lenjeria Calvin Klein sunt mai ridicate însă merită toți banii. Spre exemplu, un sutien poate costa aproximativ 200 de lei.