Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Femei Ellesse

(Numărul de produse: 325)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Sezon
Ellesse
cu 7

Lenjerie sport pentru femei de la marca premium Ellesse - vezi noi colecții

Ellesse este unul dintre brandurile destinate femeilor şi bărbaților moderni ce apreciază mișcarea, ţinutele nonconformiste şi elementele dinamice. Colecțiile Ellessse sunt gândite să răspundă celor mai excentrice necesități de stil şi bun gust. Piesele din portofoliul acestei mărci  se evidenţiază prin design modern, croieli variate şi confort la superlativ. Modivo.ro propune o varietate mare de jachete Ellesse, papuci Ellesse, tricouri Ellesse, pantofi Ellesse şi multe alte articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii menite să aducă energie în garderobă.

Bluze, jachete, flip-flops sau tricouri - cunoști gama Ellesse?

Colecțiile brandului Ellesse pot fi considerate oricum, dar nu banale. Piesele, fie că vorbim de bluze, jachete, papuci flip flop, costume de baie sau articole de antrenament sunt dinamice, decorate cu numeroase benzi, strasuri au elemente accesorizante autentice, ce oferă individualitate si aspect retro inedit. Versatilitatea este o altă caracteristică a produselor ce poartă amprenta Ellesse, piesele putând fi combinate cu uşurinţă în moduri diferite obţinându-se cu orice ocazie un look stradal expresiv. Fie că alegi să creezi outfituri de vară lejere sau ținute de toamnă iarnă călduroasă şi lejere, ai certitudine calităţii!

Îmbrăcăminte de înaltă calitate de la producători de top pe Modivo.ro

În magazinul online Modivo.ro pot fi descoperite cele mai noi colecții Ellesse. Aici găseşti bluze, geci, pantaloni, lenjerie de corp, costume de baie dar şi accesorii numeroase ce completează în mod inedit ţinutele tinereşti cu personalitate. Un hanorac Ellesse poate fi soluţie ideală pentru un outfit casual urban ce poate creiona un look impecabil sau piesa cheie pentru un antrenament eficient în zilele răcoroase. Este clar că tu alegi cum combini şi porți hainele Ellesse, însă la fel de cert este te vei bucura de asocieri autentice care ies în evidență. 

Îmbrăcăminte pentru femei Ellesse - Întrebări frecvente

Chiar dacă colecţiile Ellesse şi-au câştigat reputaţia datorită caracteristicilor deosebite, încă există numeroase întrebări legate de acestea. Este un brand atât de popular Ellesse? De unde cumperi haine originale? Ce reprezintă Ellesse? Acestea sunt câteva dintre dilemele la care vom răspunde. 

Ellesse - ce este această companie?

Brandul Ellesse are în spate o istorie de peste șapte decenii. Activitatea companiei concentrată pe producerea de haine sport specializate s-a diversificat după anii ‘80, perioada în care firma a început să producă haine sport de înaltă calitate accesibile tuturor iubitorilor de mișcare.

Ellesse - de unde să cumperi haine ale acestui brand?

Pentru a avea certitudinea că achiziţionezi îmbrăcăminte, încălţăminte, costume de baie şi accesorii Ellesse originale, poţi accesa pagina dedicată a magazinului online Modivo.ro. Aici găseşti varietate, piese autentice din cele mai noi colecţii, dar şi sute de piese cu preţ redus, şi poți achiziţiona cu uşurinţă pe cele care te reprezintă.

Ellesse - ce înseamnă?

Numele celebrului brand a fost inspirat de inițialele fondatorului Leonardo  Servadio, popularitatea acestui brand a cunoscut o creştere fulminantă datorită hainelor de înaltă calitate dar şi a colaborărilor geniale iniţiate de acesta.