Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Femei Fila

(Numărul de produse: 808)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Sezon
Fila
cu 17

Pantofi Fila – un brand popular de încălțăminte de calitate

Fila este un brand popular în întreaga lume, în moda sportivă în special. A furnizat întotdeauna cei mai cool și mai stilați pantofi sport și nu numai. Produsele Fila au devenit veritabile simboluri ale culturii pop datorită unui aspect estetic deosebit și datorită confortului oferit. Unul din cele mai populare modele rămâne fără îndoială perechea de adidași Fila Disruptor: o pereche de adidași masivi cu talpa groasă, cu talpa mărită, în formă de dinți de dinozaur. Panfofi Fila ies în evidență prin stilul deosebit ci și prin confortul oferit în timpul purtării. În partea superioară a pantofului se combină un material textil cu un material sintetic.  Fila Pantofi devin un element elegant al garderobei și pot completa cu succes orice ținută vestimentară.

Fila – nu doar pantofi. Vezi colecțiile de articole sport pentru femei

Chiar dacă Fila este o marcă cunoscută în special pentru pantofii sport, oferă și articole sport pentru femei și bărbați. Fila bluze sau Fila hanorace, articolele sportive sunt moderne, în tendințe. Poți avea peste 100 de ani și să fii încă la modă? Nu crezi acest lucru? Atunci vezi colecția de articole sport pentru femei oferită de Fila și te vei convinge de acest lucru. Nu degeaba Fila este una din cele mai cunoscute și mai căutate mărci italiene din lume. Fila propune articole estetice și confortabile deopotrivă, numai bune pentru a practica sport. Ai la dispoziție tricouri, sutiene pentru sport, Fila hanorace, șosete și pantaloni sport.

Pe Modivo.ro pot fi găsite bluze, hanorace, leggings, adidași Fila, modele originale, în tendințe care pot completa garderoba.

Hanorace, bluze și alte articole premium Fila disponibile pe Modivo.ro

Look retro sau look urban? Pe Modivo.ro găsești tot ce cauți. Brandul Fila mai are încă multe de spus în industria hainelor sport. De la înființarea brandului, în anul 1911, în Italia, Fila și-a continuat neobosit ascensunea internațională. Fila propune o mare varietate de haine sport pentru femei, articole de bază precum Fila bluze sau Fila hanorace, pantaloni sau colanți. Rochii inspirate din universul tenisului, tricouri Polo, veste sau bustiere pentru sport...toate aceste articole vestimentare aliază confortul și stilul, ce poți cere mai mult?

Haine Fila femei – întrebări frecvente

Chiar dacă Fila este un brand popular în rândul pasionaților de haine sport, există numeroase întrebări cu privire la produsele oferite de acest brand. Mai ales atunci când vine vorba de pantofi Fila femei. Cum recunoaștem pantofii Fila originali? De unde cumpărăm pantofi Fila? Cum putem recunoaște un articol Fila fake?

Cum recunoaștem pantofii Fila originali?

Logoul Fila trebuie să conțină litere realizate cu atenție. Nu există fire între literele ce compun logoul Fila, originalul va fi întotdeauna realizat la cel mai înalt standard de calitate fără vreo tranziție vizibilă. Cusătorile trebuie să fie netede și autentice.

De unde cumpărăm pantofi Fila?

Găsim pantofi Fila peste tot. Atât în magazinele online cât și în oferta magazinelor fizice care comercializează articole sportive. Pentru a te asigura de faptul că vei cumpăra haine sau pantofi Fila autentice, asigură-te că magazinul este unul cunoscut.

Cum recunoaștem un articol Fila fake?

Un articol Fila fake, o replică, se va recunoaște prin cusături de diferite lungimi, fire proeminente și cusături de lungimi diferite. Linii neuniforme sau cusături de lungimi diferite, acestea sunt principalele semne ale unei replici. Dar și culorile, de cele mai multe ori nu sunt cele folosite de producător în crearea designului.