Îmbrăcăminte de sporturi nautice pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Etichetă produs
Produse: 154
Afișează identificatorul versiunii

Costume de baie pentru femei - confort și comoditate pe plajă și la piscină

Vara este momentul minunat în care să te poți relaxa într-o vacanță ce implică nisip, soare și momente petrecute alături de familie și prieteni. Atunci când gândul de a cumpăra un costum de baie îți provoacă anxietate, nu este cazul să disperi. Fiecare femeie este înzestrată cu o siluetă minunată și vei descoperi rapid ce îți place să porți și ce piese îți vor flata formele. În mod cert nu vei da greș alegând costume de baie sport dintr-o bucată. Acestea sunt special concepute pentru a te menține confortabilă și pentru a oferi un plus de comoditate, atunci când mergi la plajă sau piscină. Indiferent că ai un piept mic sau mai plin, alegerea unui costum de baie poate fi o provocare. Dacă vrei să-ți îmbunătățești bustul, îți recomandăm să alegi un costum de baie dintr-o singură piesă, cu cupe mulate pentru ridicare și susținere confortabile. Un decolteu adânc îți poate minimiza bustul, pentru a te menține în formă.

Costume de baie sport - pentru sportiva pretențioasă

Costumele de baie sport sunt realizate din materiale sintetice, pentru a-ți îmbrățișa strâns corpul. Astfel, îți vor oferi o susținere potrivită, pentru a evita accidentele neplăcute, cauzate de bucăți de piele ce vor să evadeze. Pe MODIVO vei găsi costume de baie sport, precum costume de baie adidas sau 4f costume de baie, Nike, Puma sau Champion, și multe alte branduri. Sunt complet respirabile și nu limitează mișcările naturale ale corpului. Funcționează atât pentru înot, cât și pentru orice altă activitate, precum yoga sau Pilates pe malul mării. Colecția noastră de costume de baie te va ajuta să-ți îndeplinești țelurile, menținându-se în același timp la modă. Albe, negre, roz, albastre, colorate, simple sau cu imprimeuri, din două piese sau un întreg, cu decolteuri rotunde sau adânci, cu spatele gol, senzual, MODIVO are grijă să te facă să arăți bine și să te simți învingătoare, în fiecare zi.

Costume de baie pentru femei cu modele la modă - bikini și piese dintr-o singură piesă

Alege costume de baie cu talie înaltă pentru a-ți evidenția silueta sexy în timp ce înoți în apele mării. Poți alege mai multe tipuri de bikini, printre care decupaje triunghiulare, tanga sau tip pantaloni scurți. Toate modelele sunt grozave pentru a-ți arăta corpul, păstrându-ți în același timp un strop de modeste. Atunci când cauți ceva mai puțin revelator, alege costume de baie dintr-o bucată pentru femei. Un costum de baie dintr-o bucată acoperă totul, cu excepția picioarelor, făcându-le perfecte pentru acele momente în care nu dorești să îți expui întregul corp. Poți opta pentru piese simple, în culori neutre, pentru un aspect cuminte. Dacă îți dorești un look mai îndrăzneț, alege costume de baie colorate, cu imprimeuri florale sau dungi verticale, care îți vor oferi și un plus de înălțime vizuală.

Costume de baie pentru femei – Întrebări frecvente:

Ce costum de baie să alegi pentru un bust mare și un bust mic?

Posesoarele unui bust mare, pot alege orice tip de costum de baie. De la costume din două piese, cu sutiene și cupe triunghiulare, rotunde, ovale, până la piese întregi, se potrivesc orice model. Dacă ești purtătoarea unui bust mic, orientează-te către costume de baie cu sutiene ce au cupe în formă de triunghi, cu push-up sau costume de baie dintr-o singură piesă.

Cum să alegi un costum de baie care să se potrivească silueta ta?

Silueta corporală este cea care îți oferă cele mai bune indicii în alegerea costumelor de baie. Pentru o siluetă de invidiat, alege un costum de baie din două piese, care să-ți evidențieze trăsăturile frumoase. Dacă îți dorești să ascunzi mici imperfecțiuni, optează pentru un costum de baie dintr-o singură piesă, cât mai simplu, fără culori extravagante.