Pantofi pentru apă, șlapi și cizme de cauciuc pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Etichetă produs
Produse: 397
Afișează identificatorul versiunii

Flip-flops de damă - încălțăminte la modă pentru vacanțe relaxante la plajă și la piscină

Timpul mult așteptat al vacanțelor este aproape, iar ținutele potrivite pentru vacanțele tale la plajă și la piscină trebuie puse la punct. Pe lângă rochia lejeră și costumul de vară la modă, nu uita să alegi și pantofii potriviți. Iar pentru plajă sau piscină nimic nu se poate potrivi mai bine decât o pereche de flip-flops damă cu un design la modă, în culori asortate, care oferă, în plus, confortul de care ai nevoie. O simplă pereche de șlapi flip -flops de damă poate reprezenta soluția potrivită pentru o ținută reușită. De ce? Pentru că aceștia îți oferă confortul de care ai nevoie în zilele călduroase în care picioarele tale au nevoie să respire, iar designul minimalist pe care îl au le oferă o utilitate deosebită. Design-ul slip-on al acestor șlapi de damă și minimalismul care îi caracterizează sunt două dintre aspectele care fac din ei încălțămintea perfectă pentru ținutele de plajă și piscină. 

Șlapi damă - ușurare pentru picioare și confort în purtare în zilele caniculare

Zilele caniculare sunt cele în care picioarele tale au nevoie să respire, în caz contrar transpirația își va face apariția și îți va oferi o stare de disconfort nedorită. Pentru ca acest lucru să fie posibil, este important să acorzi o atenție deosebită pantofilor pe care alegi să îi porți. Ținutele lejere de vară pot fi completate cu șlapi pentru femei cu un design la modă, în culori asortate. Designul minimalist al acestora și varietatea de culori și modele fac din acest tip de încălțăminte varianta ideală pe care o poți alege pentru a-ți completa ținutele de vară. Poți completa cu ajutorul lor atât ținutele de plajă sau de piscină, cât și ținutele de stradă, pentru aceasta nefiind nevoie decât de alegerea modelului potrivit. 

Șlapi și flip-flops pentru femei - modele colorate și la modă de la branduri premium pe MODIVO.ro

Pe lângă designul la modă pe care îl au, modelele de șlapi și flip-flops pentru femei pe care le găsești în magazinul MODIVO.ro sunt deosebite prin calitatea cu care brandurile premium și-au obișnuit clienții. O pereche de șlapi negri Adidas sau o pereche de flip-flops The North Face, șlapii roșii, roz, albaștri sau albi Adidas adilette sau șlapii Arena Athena, oricare dintre aceste modele îți poate completa ținutele într-un stil lejer, la modă. De asemenea, poți alege modele deosebite de șlapi sau flip-flops aparținând unor mărci premium, așa cum sunt modelele de flip-flops roz Roxy sau modelele de flip-flops Teva. Elementele deosebite pe care le au unele dintre modelele de flip-flops sau șlapi pentru femei fac ca acestea să fie potrivite și pentru ținutele de stradă într-un stil elegant, nu numai pentru ținutele stilate potrivite pentru plajă sau pentru piscină. 

Șlapi și flip-flops pentru femei - Întrebări frecvente

Cum se repară flip-flops?

Modelele de pantofi flip-flops nu sunt preferate de unii purtători, însă dacă materialele utilizate sunt de calitate, aceștia nu prezintă niciun disconfort. În cazul în care gaura din partea superioară a unui flip-flops se mărește, iar tija specifică acestor pantofi iese din gaură, ai posibilitatea de a-i repara simplu și rapid prin înlocuirea acesteia sau prin prinderea unui element suplimentar în locul respectiv pentru a evita alunecarea tijei. 

De unde să cumperi pantofi online?

Cumpără din magazinul MODIVO perechea de șlapi sau flip-flops preferată. Ai posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de modele, dintre mărci de renume sau designuri potrivite chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Oricare dintre modelele de șlapi și flip-flops de pe MODIVO îți oferă garanția calității și a alinierii la ultimele tendințe în modă.