Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Hanorace și polare pentru copii

(Numărul de produse: 2975)

Interval de vârstă
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Potrivire
Lungime
Închizătoare îmbrăcăminte
Glugă
Ocazie
Imprimeu
cu 62

Bluze pentru copii – un must-have pentru activitatea fizică

Hanoracele pentru copii sunt haine excelente pentru perioadele de tranziție. Acestea vor proteja cu succes copilul de frig primăvara și toamna, iar iarna pot fi un strat suplimentar de îmbrăcăminte. Indiferent de vremea de afară, acestea vor fi un bun complement pentru moda pentru copii sportivă.

Atunci când vei alege un hanorac sau un polar pentru copii de pe Modivo.ro, trebuie să te ghidezi după confortul pe care îl oferă. Iar pentru că acest tip de haine nu restricționează mișcarea, sunt disponibile în culori vii, modele și diverse croieli, ar trebui să se regăsească în garderoba copilului tău, în special dacă acesta iubește activitățile fizice.

Hanorac pentru copii – pentru iubitorii modei de stradă

Simple de îmbrăcat, cu fermoar, cu sau fără glugă și buzunare, cu imprimeuri sau într-o singură culoare, confortabile și confecționate din materiale rezistente, hanoracele pentru copii sunt perfecte nu numai pentru stilul sportiv. Aceste hanorace pentru copii Adidas sau hanoracele pentru copii Guess vor arăta grozav în combinație cu pantaloni sau fuste din denim. Prezența îmbinărilor le vor face să se potrivească corpului copiilor, permițându-le să se miște liber.

Un hanorac pentru copii este o soluție excelentă pentru multe ocazii, fiind potrivite atât pentru ținutele sportive, cât și pentru cele casual și mai elegante.

Hanorace pentru băieți – cu glugă sau fermoar 

Un hanorac pentru băieți este, fără îndoială, unul dintre articolele preferate ale garderobei acestuia. Îl poartă la școală, la antrenamente și este foarte fericit să îl îmbrace la evenimente școlare sau familiale.

Hanoracele pentru băieți cu glugă sau cu fermoar în nuanțe de bej, bleumarin sau gri sunt foarte populare, iar treningurile, pantalonii chino sau pantalonii scurți cu modele în aceeași culoare cu acestea se potrivesc de minute. 

Hanoracele pentru copii Adidas sau un hanorac pentru copii Guess sunt renumite pentru logo-urile de marcă și merită să le alegi de pe Modivo.ro, datorită calității deosebite.

Hanorace pentru copii – întrebări frecvente

Hanoracele pentru copii sunt extrem de populare, confortabile și comode, dar sunt atât de iubite de toți și datorită caracterului lor universal, căci pot fi purtate atât cu rochie cu volane, fuste sau leggings, în cazul fetelor, cât și cu blugi, pantaloni scurți sau cu trening, în cazul băieților. Dar poate te întrebi ce tip de hanorac merită să alegi sau ce reprezintă de fapt această bluză cu glugă? Pe Modivo.ro vei găsi răspunsul la toate aceste întrebări, pentru a știi ce să alegi de fiecare dată când vei face cumpărăturile pentru copii tăi.

Ce tip de hanorac alegi pentru blugi?

Hanoracele pentru copii sunt articole vestimentare versatile, la fel ca și blugii, astfel că pot fi purtate împreună ori de câte ori copilul tău își dorește o ținută casual. Iar pe Modivo.ro vei găsi modă pentru copii diversă, pentru gusturile diferite ale fetelor și băieților de toate vârstele.

Bluză cu glugă – ce înseamnă?

Bluza cu glugă este nu numai confortabilă, ci și foarte frumoasă și potrivită pentru copii de toate vârstele și sunt confecționate din materiale de calitate, așa cum sunt cele de pe Modivo.ro. Acestea sunt ușor de îmbrăcat, fie că se trag peste cap sau se închid cu fermoar.

Ce este un hanorac?

Hanoracele pentru copii sunt un tip de bluză, confortabile și extrem de practice, care oferă o protecție suplimentară împotriva frigului sau poate fi folosit ca un strat de îmbrăcăminte de sine stătător în zile mai calde. Acesta poate fi asortat atât la ținute sportive, cât și casual sau mai elegante.