Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Încălțăminte pentru copii Guess

(Numărul de produse: 149)

Mărime
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Tip produs
Partea superioară
Tipul de închidere
Tipul tocului
Încălzire
Destinat pentru
Sezon
Stil
Preț
cu 4

Guess-Iată câteva idei interesante pentru micii fashion-işti

Guess este brand-ul lansat în anul 1981 în America, brand care atrage prin însăşi denumirea incitantă pe care o poartă, respectiv Guess!-ghiceşte, denumire care te îndeamnă să ghiceşti ceea ce are brand-ul de oferit. Iar răspunsul va fi unul foarte mulţumitor, deoarece Guess este un renume pe piaţa internaţională, acoperind o paletă foarte mare de produse. Astfel, de la blugi, genţi şi ceasuri, până la atât de apreciata încălţăminte Guess pentru copii, toate reprezintă o alegere atunci când vrei să fii în tendinţe şi doreşti să creezi un look modern, atât pentru tine, cât şi pentru copilul tău. Încălţămintea pentru copii Guess este caracterizată de un design unic şi modern, de calitate şi confort, ajutându-i pe micuţii pasionaţi de modă să fie în trend şi să arate mereu bine, indiferent dacă pornesc spre şcoală sau merg la o petrecere în aer liber.

Mulţumită încălţămintei Guess, poţi crea pentru copilul tău un look modern şi inedit

Încălţămintea pentru copii Guess este apreciată pentru calitatea superioară a materialelor din care este fabricată, pentru design-ul modern, dar şi pentru confortul şi siguranţa pe care le oferă în timpul mersului. Astfel, purtând o pereche de sneakers Guess pentru copii, puştiul tău nu doar că va avea un look foarte modern, însă se va simţi şi foarte bine, încălţămintea oferindu-i stabilitate în mers, echilibru şi confort termic. Guess vine în întâmpinarea celor mici cu încălţăminte destinată oricărui anotimp, astfel că o pereche de ghete Guess pentru copii va fi ideală pe durata sezonului rece, completând uniforma şcolară sau outfit-ul pregătit pentru o zi petrecută prin oraş. Pentru zilele de iarnă, micile domnişoare pot alege o pereche de cizme Guess pentru copii, pe care să o poată purta cu paltonaşul preferat. Astfel, încălţămintea Guess pentru copii este concepută pentru a conferi siguranţă şi confort în mers, dar şi pentru a-i susţine pe micuţi în încercările lor de a fi în trend şi de a-şi crea outfit-uri moderne.

Ghete, cizme, sneakers şi încălţăminte pentru bebeluşi, toate te aşteaptă pe MODIVO

Atunci când vrei să procuri pentru copilul tău încălţăminte de cea mai bună calitate, care să confere stabilitate şi să asigure o poziţionare corectă a piciorului, MODIVO îţi vine în ajutor, aşteptându-te cu o gamă foarte amplă de modele de încălţăminte Guess pentru copii. Astfel, vei descoperi o paletă foarte amplă de abordări stilistice şi etape de vârstă cărora este adresată încălţămintea Guess pentru copii. Fie că vrei să abordezi ţinutele sport, procurând o pereche de sneakers Guess pentru copii, fie că doreşti încălţăminte casual, cumpărând o pereche de ghete sau cizme Guess pentru copii, alegerile tale se vor bucura de o mare apreciere din partea celor mici, tocmai datorită calităţii superioare a produselor Guess, dar şi a design-ului modern. Chiar şi cei aflaţi la primii paşi se pot bucura de renumele şi calitatea brand-ului, încălţămintea Guess pentru bebeluşi fiind ideală pentru calapodul bun, talonetul confortabil şi susţinerea pe care o oferă gleznei.

Încălţăminte Guess pentru copii-Întrebări frecvente

Cum recunoşti o pereche de încălţăminte Guess originală?

Atunci când vrei să te asiguri de autenticitatea încălţămintei Guess, este recomandat să verifici eticheta, finisajele, calitatea logo-ului şi a materialelor, caracteristicile interiorului. Preţul şi ambalajul reprezintă, de asemenea, indicatori al originalităţii

Este potrivită încălţămintea Guess pentru bebeluşi?

Încălţămintea Guess pentru bebeluşi este recomandată, tocmai datorită calităţii materialelor, stabilităţii pe care o oferă talpă, a siguranţei oferite în mers, dar şi a posturii corecte a tăplii piciorului şi a gleznei.