Femei Guess

Produse: 4.563
Afișează identificatorul versiunii

Genți de mână, genți shopper și accesorii Guess – o selecție amplă pe Modivo.ro

Guess este sinonim cu originalitatea, dar și cu stilul practic. S-ar putea spune că Guess a reușit să găsească echilibrul dintre tendințele în modă și necesitățile vieții de zi cu zi. Reușeșește astfel să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu o gamă cuprinzătoare de piese vestimentare inedite și accesorii practice, inclusiv genți de mână Guess, genți shopper și accesorii care colorează orice ținută. Răsfoiește această selecție amplă pe Modivo.ro și condimentează-ți fiecare ținută cu originalitatea Guess.

Hanorace, pantaloni scurți și tricouri Guess – pentru ținute zilnice și ocazii speciale

Guess este unul dintre puține branduri care reușește să răspundă la toate cerințele și dorințele clienților. Pe Modivo.ro veți găsi o selecție amplă de hanorace Guess, tricouri, pantaloni scurți, precum și genți Guess. Cu piese vestimentare Guess, ținutele zilnice vor emana stil și autenticitate. Brandul Guess este atât de inovator și creativ, încât o singură piesă Guess poate potența o ținută de ocazie, oferindu-i acea notă magică și senzuală specifică brandului.

Guess - o gamă amplă de produse de la un producător de top

Guess înseamnă provocare, aventură, clasă și stil, dar mai presus de toate, Guess își încurajează clienții să fie fideli propriului stil. Gama amplă de produse Guess nu a neglijat nicio necesitate a clienților și a ținut cont întotdeauna de stilurile de viață diferite. De la blugi confortabili, hanorace Guess, tricouri și pantaloni scurți, Guess își determină clienții să fie ei creatorii de tendințe.

Îmbrăcăminte pentru femei Guess – întrebări frecvente

Dacă ar fi să utilizăm un singur cuvânt pentru a descrie gama de îmbrăcăminte pentru femei Guess, atunci am opta pentru expresivitate. Clienții fideli recunosc stilul Guess dintr-o mie de alte de branduri. La ce ținute sunt potrivite gențile Guess, în ce ocazii putem purta un hanorac Guess sau ce încălțăminte este potrivită pentru ținutele Guess, sunt doar câteva dintre întrebările care vizează brandul Guess.

Gențile Guess sunt fabricate din piele?

Gențile Guess vin într-o varietate de stiluri, culori și dimensiuni, reușind astfel să fie compatibile cu stilurile de viață ale tuturor persoanelor. De la genți de mână stilate, genți shopper practice, genți pentru ținute office și până la genți de călătorie, Guess și-a pus în aplicare toate resursele și abilitățile pentru a crea o gamă extinsă de genți. Gențile de lux sunt fabricate din piele naturală, dar clienții pot opta și pentru genți din piele sintetică, de calitate premium.

Cum se verifică originalitatea unei genți Guess?

Indiferent dacă o geantă autentică Guess este fabricată din piele naturală sau sintetică, va fi plăcută la atingere și va prezenta o suprafață netedă. Gențile Guess false sunt rigide la atingere, au cusături foarte vizibile și sunt de o slabă calitate. Căptușeala unei genți Guess originale este moale și bine cusută, în schimb gențile false au o căptușeală subțire. Eticheta unei genți originale Guess va indica codul și numele culorii, iar pe fermoar vor fi imprimate literele brandului.

Guess – ce trebuie să știi despre acest brand?

Guess este unul dintre cele mai renumite branduri din lume. Deși Guess s-a axat inițial pe producția de denim, în prezent este un brand de modă complet. Stilul Guess este caracterizat de autenticitate, de culturi diferite, de o atenție deosebită la detalii și de pasiune pentru croială perfectă. Gama de piese Guess se pliază pe stilul urban, dar nu neglijează nici stilul clasic, elegant și modern.