Sneakerși scurți pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Partea superioară
Lățimea pantofului
Tipul tocului
Produse: 5.798
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte, adidași pentru femei - confort sportiv și stil unic pentru clienții pretențioși

Alături de articolele vestimentare, un accesoriu nelipsit și obligatoriu din garderoba unei femei este reprezentat de încălțăminte. Pantofii sunt extremi de versatili, fie că sunt cu toc sau fără, eleganți, casual sau sport, cu șireturi sau fără. Pentru un stil sportiv unic, alege o pereche de teniși pentru femei din brandul Converse, teniși ușor de integrat într-o ținută sportivă sau sportive-elegantă, ce îți vor oferi confortul căutat. Pantofii sport sunt printre cei mai iubiți și apreciați pantofi și pot crea cele mai ingenioase ținute, chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Primii pantofi sport sunt menționați încă din secoul XIX, doar că inițial erau considerați potriviți pentru plajă. Abia apoi au fost reinventați de către Marquis Mills Converse în colaborare cu baschetbalistul Chuck Taylor, creând ceea ce cunoaștem azi ca fiind teneșii de pânză Converse.

Descoperă perechea ta preferată de adidași pentru femei de la mărci premium, datorită MODIVO.ro

Adidașii sunt un element esențial pentru o ținută completă. Aceștia trebuie să fie confortabili, calitativi și estetici. Atunci când alegem o pereche de adidași trebuie să ținem cont și de preț. Un preț mic de cele mai multe ori aduce cu sine o pereche slabă din punct de vedere calitativ. În același timp, o pereche de sneakersi pentru femei ieftină poate afecta inclusive sănătatea prin cauzarea unor probleme asupra picioarelor. Alege perechea ta preferata de adidași din magazinul online Modivo.ro de la mărci premium, precum Lacoste, Asics, Bagheera, Vans, Trussardi, Tamaris sau Rieker. Spre exemplu, modelele celor de la Adidas, Geox sau Caprice sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, din piele naturală, durabilă și confortabilă, fiind și printre cele mai iubite modele în toată lumea.

Adidași de damă albi, negri și plini de culoare - o alegere care se potrivește multor ocazii

Indiferent de ocazie, trebuie să știi ca o pereche de adidași se potrivește de minune. Chiar dacă sună nebunesc, poți combina o pereche de adidași alături de o rochie. Trebuie doar să-ți lași imaginația să zburde pentru a reuși să creezi cele mai geniale ținute alături de adidași. O pereche de adidași negrii pentru femei sau adidași de damă albi sunt întotdeauna varianta clasică și sigură pentru care poți opta, deoarece alegându-i nu vei da niciodată greș. Combină-o cu o pereche de jeans și un tricou simplu și vei avea o ținută confortabilă. Adidașii colorați pot fi întegrați în ținută alături  de o rochie, creând un aspect jucăuș și lejer pentru orice moment al zilei.

Tenisi pentru femei - Întrebări frecvente

Diversitatea de modele de teniși și adidași pentru femei au făcut să fie printre cele mai iubite articole de încălțăminte. Te întrebi ce sunt de fapt adidașii? Cum poți să întreții o pereche de adidași albi? Cum specli pantofii sport pentru a nu-i deteriora? Acesta sunt unele întrebări care ne trec prin minte și la care încercăm să căutăm un răspuns potrivit. 

Adidași - ce sunt acești pantofi?

Adidași sunt acel tip de pantofi creați special pentru activitățile sportive. De asemenea pot fi utilizați și pentru purtările zilnice, datorită confortului oferit.  Sunt ușori, flexibili și versatili, putând fi integrați cu ușurință din orice ținută.

Cum să ai grijă de adidași albi?

Adidașii albi sunt mai greu de întreținut, dar nu imposibil. Cu ajutorul unor ingredient natural, precum bicarbonatul de sodium și oțet, poți indepărta cu ușusință murdăria, prin frecări ușoare cu o perie. Clătește-i cu apă curată și lasă-i să se usuce în aer liber, dar nu în soare. 

Cum se spală adidași pantofi sport?

Poți spăla adidașii sport la mașina de spălat selectând un program pentru articolele sportive (dacă există), la cel mult 30o și 600 de rotații pe minut. Adaugă detergent obișnuit, dar în cantitate mică. Recomand este ca uscarea să se efectuze în locuri umbroase.