Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Femei Triumph

(Numărul de produse: 528)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Sezon
Triumph
cu 11

Triumph - lenjerie senzuală de cea mai înaltă calitate de la un brand premium

Triumph este unul dintre cele mai vechi branduri de lenjerie intimă. Compania elveţiană şi-a pornit activitatea realizând corsete destinate femeilor ce apreciau calitatea şi confortul. Cu timpul activitatea companiei s-a mărit, acum în portofoliu fiind incluse piese de lenjerie de corp Triumph, costume de baie Triumph, sutiene, bustiere, chiloţi şi multe alte articole modelatoare. 

Calitatea excepțională a articolelor de lenjerie de corp pentru femei Triumph şi designul elegant sunt aspecte care au condus rapid la creșterea popularității brandului în rândul femeilor moderne, încrezătoare, independente ce pun preț pe feminitate şi confort.

Sutiene și costume de baie Triumph - cum să le selectezi în funcție de silueta ta?

Selectarea de sutiene şi lenjerie de corp potrivite  poate fi o adevărată provocare, totuşi Triumph vine cu soluții geniale, cu articole ce se potrivesc atât siluetelor clepsidră, considerate perfecte, cât şi siluetelor tip pară, măr sau sportive. Un sutien Triumph perfect îmbracă sânii şi oferă susţinere necesară pentru desfăşurarea activităţilor cotidiene. O pereche de chiloţi protejează, se simt impecabil şi furnizează încredere utilizatoarelor. Calitatea excepţională a materialelor, designul inteligent gândit şi finisajele impecabil executate sunt detalii care fac ca selectarea de lenjerie de corp şi costume pentru baie Triumph să fie o sarcină plăcută pentru orice femeie. 

Îmbrăcăminte, chiloți modelatori pentru burta și multe altele

În portofoliul companiei există numeroase articole de lenjerie de corp, piese potrivite pentru orice ocazie. Modivo.ro propune numeroase tipuri de sutiene senzuale, chiloţi confortabili, costume de baie sexy şi multe piese cu proprietăți modelatoare potrivite pentru purtări zilnice, ținute sport sau evenimente speciale. Fie că alegi lenjerie din dantela neagră, boxeri din bumbac, slipi cu imprimeuri florale ori lenjerie din dantela albă, ai certitudinea ca trupul tău va fi răsfăţat. Cu Triumph eşti frumoasă, feminină de la piele, fapt ce se observă prin atitudine încrezătoare şi stare de spirit pozitivă. 

Lenjerie de corp pentru femei Triumph - Întrebări frecvente

Lenjeria de corp Triumph este expresivă, sofisticată, inedită se poate spune că este un tribut adus feminității. Totuși există numeroase întrebări legate de produsele acestui brand. Cum trebuie ales corect sutien? Cât costă lenjeria de corp Triumph? Ce marcă este Triumph? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările lansate de utilizatoare.

Triumph - cum să alegi mărimea sutienului?

“Nu contează ce mărime crezi că îți trebuie, ci contează sentimentul pe care ţi-l oferă lenjeria pe care o porți”. Acesta este sloganul Triumph, iar milioane de femei din întreaga lume îl confirmă. Alegerea unui sutien perfect este o sarcină ușoară, pentru că piesele propuse au sisteme de ajustate astfel că fiecare articol de lenjerie poate fi personalizat, devenind potrivite perfectă.

Cât costă un sutien Triumph?

Lenjeria de corp Triumph este o investiție în bunătate, bun gust, senzualitate. Chiar dacă la prima vedere poate părea scump, senzația pe care o conferă purtare acestuia, face ca achiziţia să fie echitabilă. 

Triumph - ce este această companie?

Compania Triumph este una dintre cele mai vechi branduri, producătoare de lenjerie de corp pentru femei. Portofoliul aceteia este variat, de la piese basic potrivite purtărilor zilnice, la lenjerie modelatoare perfectă pentru momente speciale.