Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Pantaloni din material textil pentru copii

(Numărul de produse: 318)

Interval de vârstă
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Material îmbrăcăminte
Potrivire
Talie
Stilul picioarelor
Lungime
Închizătoare îmbrăcăminte
Încălzire
Impermeabilitate
Imprimeu
cu 7

Pantaloni de ploaie pentru copii ideali pentru vreme rea

Hainele copiilor tăi trebuie să fie adaptate fiecărui sezon, temperaturii și condițiilor de afară, astfel încât să ofere confort termic, protecție împotriva umidității și să asigure libertate de mișcare. Este de preferat că hainele pentru vreme rea să fie impermeabile, însă în același timp să asigure o respirabilitate și aerisire. Astfel se păstrează o temperatură optimă a corpului și un confort sporit. Când alegi pantaloni de ploaie pentru copii iei în calcul faptul că acesta nu doar va merge prin ploaie, dar se va juca, va escalada diferite obiecte, se va târâ de-a bușilea sau va sări și va cădea în bălti. Este foarte important ca acești pantaloni să prevină udarea pentru a nu fi nevoit să schimbi hainele sau să renunți la joacă.

Pantaloni pentru copii din materiale de cea mai bună calitate disponibile la modivo.ro

Materialele din care sunt făcuți pantalonii pentru copii trebuie să fie rezistente, pentru că la copii apare des uzura hainelor din cauza activităților pe care aceștia le fac, statul în genunchi și mersul de-a bușilea duce la tocirea prematură a materialelor. Însă dacă alegi pantaloni impermeabili pentru copii, este necesar să fie unii de foarte bună calitate pentru a te bucura de ei cât mai mult timp. Nu există vreme prea rea sau nepotrivită pentru joacă, trebuie doar să ai echipamentul potrivit, iar cu o geacă impermeabilă și anti vânt și cu niște pantaloni de ploaie pentru copii este foarte ușor să găsești cea mai bună variantă pentru tine.

Pantaloni de ploaie - pentru ciclism, mers pe jos și alte activități

Atunci când îți alegi echipamentul trebuie să ții cont ce fel de activitate desfășori și să alegi în consecință astfel încât să fie cel potrivit. Niște pantaloni de ploaie pentru copii trebuie să fie eficienți și sa asigure protecția necesară împotriva umezelii și un confort termic sporit. Iar dacă alegi pantaloni de ploaie pentru bicicletă trebuie să ții cont că aceștia sunt ușor mulați pe picior, astfel încât să nu incomodeze la pedalat. Nu trebuie să fie foarte groși, materialul fiind unul calitativ, asigură protecție necesară chiar daca sunt subțiri. Aceștia trebuie să îți ofere libertatea de mișcare necesară în astfel de activități, să nu te jeneze sau să simți că te ține, astfel că trebuie să alegi modelul și măsura potrivite ție. Este foarte important să acorzi o mare atenție întreținerii acestor tipuri de îmbrăcăminte. Materialele speciale din care sunt făcute au nevoie de condiții speciale de uscare și spălare, pentru a le asigura o durată de viață cât mai lungă. Dacă nu sunt respectate indicațiile de pe etichetă și nu sunt întreținute corespunzător, acestea își pot pierde proprietățile pentru care au fost alese, și astfel nu vei mai avea confortul necesar. 

Pantaloni din material textil - Întrebări frecvente

Ce fel de pantaloni de ploaie să iei într-o excursie la munte?

Atunci când îți plac drumețiile la munte, sau chiar alegi să campezi în natură, este foarte important să fii sigur că ai hainele potrivite la tine. Nu este plăcut să îți fie rece, iar în cazuri extreme, hipotermia îți poate afecta foarte grav sănătatea. De aceea trebuie să alegi niște pantaloni care să țină umezeala la distanță și care să îți asigure confortul termic necesar. Niște pantaloni de ploaie cu bretele sunt ușor de purtat în diferite condiții, pentru că o excursie la munte înseamnă multă activitate fizică și multe provocări.

Ce pantaloni de ploaie sunt potriviți  pentru plimbări cu bicicleta?

Atunci când te plimbi cu bicicleta dar vremea nu este foarte prietenoasă, alege niște pantaloni impermeabili, călduroși. Croiul acestora trebuie să fie unul skinny, mulați pe picior, pentru a nu te încurca la pedalat, evitând astfel posibile accidentări.