Ghete de fotbal pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Produse: 73
Afișează identificatorul versiunii

Fotbalul este un sport și pentru femei

Fotbalul este un sport din ce în ce mai practicat și de femei și crește în popularitate în ultimii ani. Deși nu a reușit să atingă amploarea fotbalului masculin, cel practicat de femei atrage atenția tot mai multor doritoare de adrenalină. Însă pentru a te asigura că reușești să joci fotbal în mod corect și pentru a evita posibilele accidente de pe teren, vei avea nevoie de pantofi de fotbal special creați pentru acest tip de joc. Acești pantofi sunt confecționați din materiale de calitate, sunt foarte strânși pe picior, dar suficient de confortabil pentru a-ți permite să alegi în voie și beneficiază de o talpă exterioară moale, dar cu protuberații, pentru o tracțiune mai bună. În funcție de tipul de teren pe care joci, alege încălțăminte de fotbal damă adecvată. Pentru teren ferm, se recomandă o pereche de pantofi cu talpă cu crampoane mari, care să îți ofere suficientă tracțiune. Pentru iarba artificială, pantofii cu crampoane nu foarte evidente sunt perfecți. Pantofii pentru gazon dispun de mici protuberații de cauciuc, ce se regăsesc pe toată talpa, pentru o senzație de amortizare și durabilitate adecvate. 

Pantofi de fotbal - profesioniști, semi-profesioniști, amatori? Alege ce e mai bun!

Indiferent că practici fotbalul doar de plăcere, ai făcut o pasiune în a juca sau joci la nivel profesionist, de fiecare dată trebuie să alegi pantofi adecvați stilului tău de joc. Optează pentru pantofi de fotbal profesioniști prevăzuți cu crampoane dure, pentru o agilitate mare pe teren. O pereche de pantofi de fotbal semi-profesioniști cu crampoane cauciucate mici pentru un plus de siguranță. Posibilitățile sunt infinite atunci alegi pantofi de fotbal pentru sală, pentru amatori sau pentru diferite alte tipuri de teren. O pereche de pantofi de fotbal pentru amatori este un fără glezniere și pot fi integrați cu ușurință și în outfit-urile de stradă. Gama cromatică a pantofilor de fotbal este extrem de diversificată, oferindu-ți posibilitatea de a alege încălțări în funcție de gusturile tale. 

Poți găsi pantofi grozavi pentru femeile campioane sportive în magazinul MODIVO

În funcție de nivelul tău de joc, trebuie să te asiguri că alegi pantofii de fotbal potriviți. De asemenea, ține întotdeauna cont de tipul terenului pe care vei juca. Intră pe pagina web cu pantofi de fotbal MODIVO.ro și caută-ți perechea potrivită de încălțări. Printre brandurile din colecțiile cărora poți alege pantofi de fotbal, le vei găsi pe cele consacrate, Adidas, Nike, Puma sau Asics. Fiecare model regăsit îți va oferi gradul ridicat de confort căutat pe teren. Fie că alegi o pereche de pantofi de fotbal Adidas pentru gazon, fie că optezi pentru un pantof Nike pentru un teren tare, vei reuși să te bucuri de aceeași calitate a materialelor. Cele mai populare modele sunt cele din piele naturală, grație confortului și fiabilităților oferite, regăsite într-o gamă largă de culori: roșu, negru, bleumarin sau albe. În funcție de preferințe, alege orice model. Important este să te simți încrezătoare, confortabilă, dar și fericită atunci când ești pe teren. 

Pantofi de fotbal pentru femei – întrebări frecvente

Cât de lejeri ar trebui să fie pantofii de fotbal?

Pantofii de fotbal trebui să se simtă cât se poată de strânși pe picior, dar să permită un grad ridicat de confort. De asemenea, trebuie să permită puțin spațiu de mișcare degetelor. Aceste caracteristici sunt importante pentru a preveni alunecarea pantofilor în timpul jocului și eventualele accidentări. 

De unde să cumperi pantofi de fotbal ieftini?

Pantofii pentru fotbal pot fi achiziționați dintr-un magazin de pantofi de fotbal specializat. Însă te poți bucura de o pereche de pantofi potriviți pe MODIVO.ro. Poți alege modele special create de branduri sportive consacrate, în funcție de preferințele tale.