Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Femei Chantal Thomass

(Numărul de produse: 76)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Sezon
Chantal Thomass
cu 2

Lenjerie intimă îndrăzneață și sofisticată cu un aer parizian

Chantal Thomass - lenjerie intimă cu acoperire globală

Chantal Thomass este una dintre cele patru mărci private ale celui mai faimos brand francez de lenjerie din lume, Chantelle. Popularizată în anii '90, Chantal Thomass a introdus lenjeria intimă pe podiumurile de modă din întreaga lume și, astfel, și-a câștigat o reputație, un prestigiu și o adorație, atât în rândul franțuzoaicelor, cât și al celor de peste hotare. Brandul creează colecții bazate pe nevoile femeilor, iar prin abordarea creativă și prin menținerea modelelor în estetica pariziană, conferă lenjeriei un caracter cu totul nou și îndrăzneț. Dintre cele patru mărci, Chantal Thomass este cea care atrage atenția prin croielile sale provocatoare și îndrăznețe de lenjerie intimă, puse în valoare cu detalii originale. Este un brand creat pentru femeile îndrăznețe și curajoase, care vor pur și simplu să se simtă frumoase și unice.

Îndrăzneață, creativă și sofisticată - aceasta este lenjeria intimă Chantal Thomass

În sortimentul MODIVO vei găsi toate cele patru mărci ale celui mai faimos grup francez Chantelle din lume. Femeile care urmăresc tendințele actuale, preferă croielile delicate și subtile, ar trebui să descopere oferta mărcii Passionata în căutarea dantelei și a celor mai la modă croieli. Chantal Thomass, pe de altă parte, este propunerea perfectă pentru femeile care vor să opteze pentru ceva provocator și sofisticat. Lenjeria Chantal Thomass se bazează pe modele transparente, sutiene perfect croite și aplicații îndrăznețe.