Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Femei Chantelle

(Numărul de produse: 291)

Descoperă lenjeria intimă subtilă de la unul dintre cele mai populare branduri din lume

Chantelle - istoria brandului de lenjerie intimă din Franța

Chantelle este un brand de origine franceză care creează lenjerie subtilă și delicată de peste 150 de ani. Marca este cunoscută pentru gama largă de mărimi și modele, pentru croielile excelente și calitatea extrem de ridicată, astfel încât răspunde nevoilor fiecărei femei. Femeia este în centrul atenției, punctul de plecare și sursa de inspirație a colecției. Fiecare piesă de lenjerie Chantelle este realizată cu precizie pentru a asigura o potrivire perfectă și un confort absolut de purtare. Sortimentul de mărci este creat cu respect pentru tradiție, dar și cu gândul la modernitate, creativitate și inovație. În colecțiile sale, brandul subliniază în mod constant importanța diversității și dorește ca fiecare femeie să se simtă frumoasă.

Încântătoarea gamă Chantelle

Brandul Chantelle are nu mai puțin de patru mărci proprii în oferta sa: Chantelle, Chantal Thomass, Femilet și Passionata. Toate acestea pentru ca fiecare femeie să poată găsi ceva pentru sine! Printre cele mai populare produse ale mărcii, care vor fi cu siguranță pe placul fiecărei femei care apreciază confortul, merită menționată linia inovatoare SoftStrech. Acesta include produse realizate din materiale delicate și respirabile, care nu se simt în timpul purtării. Passionata se adresează clientelor mai tinere, care sunt atente la tendințele actuale atunci când aleg lenjeria intimă. Aceasta este, de asemenea, cea mai accesibilă marcă, în ceea ce privește prețul. La rândul său, Chantal Thomass propune modele îndrăznețe, îmbogățite cu detalii originale care atrag toate privirile.