Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Femei Rinascimento

(Numărul de produse: 619)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Sezon
Rinascimento
cu 13

Rochii italiene Rinascimento – chic clasic și atemporal

Eleganța italiană este un amestec exploziv de culori intense, modele expresive, stiluri sexi, toate într-o ediție clasică, ușor extravagantă. În acest fel pot fi descrise rochiile Rinascimento, care se vor potrivi perfect pe corpul unei femei și vor sublinia doar acele părți ale corpului care merită arătate. 

Femeilor le place să poarte haine elegante, indiferent de ocazie, iar modelele de rochii italiene Rinascimento sunt cu siguranță arma lor strategică. Dacă ești în căutarea unor piese vestimentare Rinascimento online, Modivo.ro este la îndemâna oricărei femei care îți dorește să arate în stilul italian chic – unică, eclectică, feminină, sexy și îndrăzneață.

Genți de mână, paltoane, rochii și alte haine la modă dintr-un singur loc – brandul Rinascimento

Brandul Rinascimento este simbolul unei mărci de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, ”Made in Italy”. În colecțiile prezente pe Modivo.ro vei putea regăsi rochii elegante, salopete, pantaloni, bluze, blazere și pulovere, toate fiind concepute și realizate pentru femeia contemporană plină de farmec.

De la viața de zi cu zi la un eveniment special, inclusiv la muncă sau în timpul liber, Rinascimento oferă ținut din cap și până la picioare, pentru toate ocaziile speciale.

Mai mult, linia de genți de mână Rinascimento și accesoriile oferă complementul perfect, care continuă să fie extins cu articole interesante, de înaltă calitate.

Modă pentru femei la cel mai înalt nivel de la un brand premium – pentru cele mai pretențioase cliente

Colecțiile Rinascimento sunt formate din rochii în multe modele, culori interesante și stiluri diferite. Compania oferă, de asemenea, o gamă largă de bluze, pulovere, pantaloni, paltoane și accesorii, precum gențile Rinascimento, pentru cele mai pretențioase femei. 

Îmbrăcămintea brandului Rinascimento se caracterizează prin finisare atentă, originalitate și unicitate, ceea ce vorbește fără îndoială în favoarea acestui producător premium.

Rinascimento – întrebări frecvente

Rinascimento este un brand italian, fondat în anii 1960, pentru femeile cu pasiune pentru lucrurile frumoase. Colecțiile acestui brand sunt dedicate femeilor excepționale și încrezătoare în sine. Fiecare articol de îmbrăcăminte accentuează feminitatea și se potrivește în diferite situații: petreceri, gale, întâlniri sau pentru situații de zi cu zi.

Modivo.ro are capacitatea de a oferi o mare varietate de colecții de îmbrăcăminte și accesorii la modă de la Rinascimento, ce anticipează tendințele și își surprinde clientele cu propuneri Made in Italy foarte versatile și creative. Cine este brandul și cum alegi mărimea potrivită? Află răspunsurile la aceste întrebări mai jos.

Rinascimento – ce înseamnă?

Rinascimento este un brand italian care oferă colecții concepute pentru femeia modernă independentă. Numele brandului semnifică Renaștere și reprezintă dorințele unei femei reale, independente, conștientă de feminitatea ei, căreia îi place să fie în centrul atenției și vrea să fie perfectă până la ultimele detalii.

De unde vine Rinascimento? Care este istoria?

Istoria brandului a început acum 50 de ani, iar creativitatea, abilitățile artizanale, distribuția și oferta de produse Rinascimento sunt cheia strategiei de succes care a permis consolidarea prezenței pe piața italiană și în străinătate.

Cum să alegi mărimea hainelor Rinascimento?

Articolele de îmbrăcăminte Rinascimento se caracterizează printr-o potrivire care subliniază și sporește feminitatea, iar pentru a alege mereu mărimea potrivită, este recomandat să consulți tabelul de dimensiuni de pe pagina fiecărui produs în parte.