Pantofi de arte marțiale pentru femei

În ring, aspectul contează, așa că ai grijă de pantofii tăi de arte marțiale

Pantofii pentru arte marțiale reprezintă o încălțăminte specială concepută pentru oferirea sprijinului potrivit pentru picioare în timpul antrenamentelor. O pereche adecvată de pantofi de damă pentru sporturi de luptă trebuie să ofere o aderență sporită asupra suprafețelor podelei, pentru a evita accidentările. Astfel de pantofi trebuie să fie ușori și flexibili, pentru un confort optim. Evită să porți pantofi sport obișnuiți pentru practicarea artelor marțiale, întrucât aceștia fiind mai grei, obosesc mai repede mușchii picioarelor, afectând tehnica și stilul de luptă. În același timp, practicarea mișcărilor cu pantofi mai grei, va îngreuna în timp capacitatea de a le executa. Asigură-te că alegi pantofi pentru sport de luptă ușori, pentru efectuarea mișcărilor îndelungate și pentru a nu-ți afecta stilul de luptă. Pantofii pentru lupte nu trebuie să fie rigizi, glezna necesitând libertate pentru mișcări flexibile. Poți alege pantofii ideali în culorile dorite, care să-ți reflecte personalitatea, fiindcă MODIVO îți pune la dispoziție o gamă largă de modele și culori în ceea ce privește pantofii pentru lupte.

Pantofi pentru arte marțiale - verifică cele mai bune mărci la MODIVO

Pentru artele marțiale sunt necesari pantofi de karate pentru femei speciali, care să ofere suficientă libertate de mișcare în timpul exercitării diverselor tehnici de luptă. Gleznele nu trebuie să fie susținute rigid, ci trebuie lăsate să se miște în voie. În acest scop, MODIVO îți propune o gamă largă de modele de pantofi pentru arte marțiale, create de branduri cunoscute, pentru a te bucura flexibilitatea atât de necesară în timpul repetării mișcărilor de luptă. O pereche de pantofi precum cei oferiți de Nike sau Skechers, dispun de o talpă ușoară, cu spumă de memorie pentru mișcări line, ca de felină. Modelul înalt de la Nike este ideal pentru antrenamentele de box, oferind stabilitate piciorului în ring. Iar modelele de pantofi cu cinci degete regăsite în colecția brandului Vibram Fivefingers, sunt extremi de ușor, încât nici nu-i vei simți în timpul antrenamentelor și luptelor, fiind ideali ca și pantofi de antrenament pentru arte marțiale. Asortează-ți perechea de pantofi pentru MMA împreună cu costumul de lupte, pentru o ținută conformă luptelor. 

Pantofi pentru femei de lupte, karate și MMA - orice ai nevoie

În ceea ce privește sporturile de contact, există o varietate de pantofi, unii mai potriviți pentru lupte, alții ideali pentru karate și MMA. Pantofii ideali pentru box sunt cei care oferă protecție și suport pentru glezne și o mai bună manevrabilitate a picioarelor în ring. Deși karate-le sau diferite arte marțiale, se practică de cele mai multe ori desculț, o pereche de pantofi pentru arte marțiale cu cinci degete, din materiale ușoare, cu o talpă subțire, din cauciuc, dar tare, pentru protejarea tălpii piciorului, sunt ideali pentru protejarea picioarelor în timpul luptelor, dar și pentru evitarea rănirii partenerului de luptă, din cauza lipsei șireturilor expuse. Un pantof potrivit pentru artele marțiale trebuie să ofere suport pentru arc și gleznă, să fie ușori, dar flexibili totodată. De asemenea, trebuie să se potrivească piciorului. O mărime aleasă greșit, va îngreuna antrenamentele și va răni piciorul. 

Pantofi de arte marțiale pentru femei - întrebări frecvente:

Pantofi de karate pentru femei – ce modele să cauți?

Alege o pereche de pantofi pentru karate ușori și flexibili. Aceștia trebuie să fie confecționați din materiale respirabile, care permit pielii să respire. Modelele colorate, obișnuite, scurte până la gleznă sau lungi până în zona gambei, ori modele cu degete, sunt ideale atât pentru lupte, cât și pentru a fi la modă.  

Pantofi de luptă pentru femei – de unde să cumpăr?

Poți achiziționa pantofi de luptă din orice magazin de specialitate. Sau te poți bucura de modelele oferite de MODIVO, modele la modă, din materiale de calitate, care te vor ajuta în timpul antranementelor sau luptelor.