Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Femei Veja

(Numărul de produse: 85)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Sezon
Veja
cu 2

Veja- pantofi de la un brand cunoscut pentru toate ocaziile

Etici și solidari, pantofii Veja îți oferă o alură vintage și autentică deopotrivă. Pentru brandul Veja mediul înconjurător este prioritar. Este un brand parizian care depune eforturi în permanență pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului. Colecția de adidași femei și bărbați Veja este produsă în Brazilia, din materiale sustenabile, precum bumbacul organic și cauciucul sălbatic din pădurea Amazoniană

Cu un logo în formă de V, pantofi Veja sunt ușor de recunoscut. Acest semn mic îi permite brandului să își decline modelele de sneakerși într-o mare varietate de culori. Veja este un brand care nu ezită să multiplice culorile și chiar să folosească motive și imprimeuri variate pentru a crea  modele 100% inedite și originale, ideale pentru toate ocaziile. Veja este un brand care adoră să surprindă femeia cu fiecare colecție nouă pe care o lansează. Veja sneakers, Veja papuci sau teniși, pantofii Veja pentru femei sunt ideali pentru un look relaxat. Pe Modivo.ro poți găsi pantofi, accesorii, modele originale din colecția Veja, in tendințe care pot completa garderoba.

Papuci și pantofi Veja pentru femei, pentru cele mai exigente cliente

Pentru o ședință de sport, pantofii Veja sunt ideali deoarece oferă confortul căutat și răspunde totodată tuturor exigențelor.

În viața de zi cu zi, alege o pereche de pantofi Veja colorați pentru a afișa un stil chic, în tendințe. Stilul sportswear nu este singura trăsătură comună a pantofilor oferiți de marca Veja. Aceasta din urmă, născută în urmă cu câțiva zeci de ani, se caracterizează și prin angajamentele sale puternice. Pantofii Veja reprezintă garanția durabilității și sunt ecologici. Respectul naturii și ființei umane se află în centrul valorilor mărcii.

Veja- istoria scurtă a unui brand popular de pantofi

Veja este un brand care s-a născut în anul 2004 din impulsul creativ al doi tineri antreprenori francezi care aveau o ambiție mare, aceea de a propune o modă în tendințe și ecoresponsabilă totodată. Un pariu reușit deoarece, actualmente, brandul este fondat pe unele valori precum dezvoltare durabilă, comerț echitabil și protejarea mediului încojurător.

Pantofi Veja – Întrebări frecvente

Pantofii Veja seduc femeile și bărbații deopotrivă, pe toți cei care vor să fie în tendințe și se pot purta cu ușurință în viața de zi cu zi. Aceștia se întreabă de unde ppt cumpăra pantofii Veja, cum ar putea recunoaște o pereche de pantofi Veja originală și dacă pantofii brandului se pot spăla în mașina de spălat.

De unde putem cumpăra pantofii Veja?

Brandul Veja este prezent în special în mediul online, numeroase sunt magazinele online de pantofi de unde îți poți achiziționa perechea favorită. Însă există și magazine fizice care comercializează pantofii acestui brand.

Cum recunoaștem o pereche originală de pantofi Veja?

În primul și în primul rând, o pereche de pantofi originali Veja se recunosc după logo-ul brandului, litera V. Acest logo este realizat din deșeuri de cauciuc și orez. Șiretul este realizat din bumbac organic 100%. Cu alte cuvinte, o pereche originală de pantofi Veja este realizată din materiale naturale.

Pot spăla pantofii Veja în mașina de spălat?

Puțini sunt producătorii care recomandă spălarea încălțămintei în mașina de spălat. Trebuie să verifici întâi și întâi din ce material este realizată încălțămintea. Dacă este realizată din pânză sau material, o poți spăla ocazional în mașină. Dacă este din piele de calitate sau piele întoarsă, uită de mașina de spălat. Înmuierea poate deteriora pielea întoarsă și pielea naturală, ar putea să o distrugă.